61

ДО НЕВЕЖИТЕ!!!!!

преди 1 година

УКРАЙНА.НЯМА ДАРЖАВНА ГРАНИЦА. УКРАЙНА Е ЧАСТ ОТ РФ СССР. ИНФО ООН. АМЕРИКАНСКИТЕ НАВЛЕЦИ НЕ УСПЯХА ДА ДОКОПАТ РУСКИТЕ БОГАТСТВА "сажелявам"....за ТОВА СПРЕТЕ ДА ДРИСКАТЕ ПО ФОРУМИТЕ !!!!!!!!!!!!!

60

НОРМАЛЕН

преди 1 година

ВСЕКИ КОЙТО ХВАЛИ АЗОВСКИТЕ УБЙЦИ .ЗЕЛЕНСКИТЕ МОШЕННИЦИ БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИ .ВАШАТА ***,,,,,,,,,,,,***!!!!!!!!!!!!!!

59

До: Бандасите

преди 1 година

Разбрах ти какъв си и всички такива като тебе русофили! За вас е писал Тургене: "руснакът е най-големият и най-наглият лъжец на света" ; За теб е писал и Николай Карамзин: "За руснака да излъже е като да си издуха носа...Народ който никога не е знаел и не е говорил истината. Жалки хора" Също и Ото Фон Бисмарк: "Никога не вярвайте на русите"

58

До: Филмът

преди 1 година

Ние на лъжливи пропагандни руски клипчета изфабрикувани в Мосфилм не вярваме! Няма такъв съветски филм филм, товаришчи! Светът не вярва на крокодилските сълзи на Москва, имаше един такъв филм, хихихи

57

доста се

преди 1 година

връщат защото разбраха че не е това което са си представяли и надявали че ще получат в ес

56

Антонимен

преди 1 година

Накратко , системата "Който няма пари или не може да работи.Да го духа ." е без конкуренция. Но не така мислят неземните .Груповата менталност на по-грамотни хора е също оръжие .Затова събирането им на едно място е голям проблем за първо и второ прераждане след животно .Тяхното скорошно амплоа беше "Който не може да краде е страхливец ."

55

Анонимен

преди 1 година

БРАТЯ РУСИ. ПРИВЪРШВАЙТЕ ГИ ПО СКОРО ТАЯ УКРОБСКА ПА" П, ЛАЧ ТА ДА МИРНЕ СВЕТЪТ. БЪЛГАРИЯ МРАЗИ УКРИТЕ И Е РАМО ДО РАМО СЪ РУСИТЕ. ПОБЕДА НАД ФАШИСТИТЕ ОТ ЕС.

54

Mен

преди 1 година

Фашист на фашист помага.

53

Чернишевски:

преди 1 година

"Мизерна нация (руснаците) нация на роби от горе до долу все роби" Робите мразят най много свободните хора и тези които се борят за свободата си, така както евнусите мразят истинските мъже! Украинците са свободни и ще бъдат свободни. Но русоробите искат от украинците да се предадат на руснаците, за да станат роби като тях. Ама няма да стане! Затова руските роби изпитват дива омраза към украинците заради смелостта им да се борят за свободата си и затова че не искат да бъдат руски роби!

52

Давид

преди 1 година

Пълна победа за братска Украйна! Съпротивата ще продължи до елиминирането и на последния руски нацист! Всички нормални българи са с вас Зеленски. От името на тази нормална част от българската нация имате пълна подкрепа за героичната съпротива на братска Украйна която води неравна битка като Давид срещу Голият! Скоро украинският Давид ще обезглави кремълския Звяр. Бог е с Украйна срещу руския агресор. Мачкай руските нацисти президент Зеленски, ти си новият Давид, Бог и ние нормалните сме с теб!

51

Анонимен

преди 1 година

Войната я подпали русия заедно с Антихриста - кагебееца, другарят атеист Путин член на комунистическата партия която 70 години събаря църкви и убива православни свещеници. русия - царството на Антихриста, която преследваше християнската вяра, антихристиянска русия която е съюзник на най-големия враг на християнството - джихадистка Персия и нейните прокси формирования Хамас и Хизбула! Антихриста Путин води война срещу християнска Украйна!

50

Истината

преди 1 година

Путин е истинският убиец на всички жертви на войната и от двете страни на фронта. Руският агресор започна терористична война срещу Украйна през 2014 г. руските фашисти нахлуха в Украйна и я потопиха в кръв избивайки от 8 години украински деца! Руските терористи извършват системен геноцид и военни престъпления срещу народа на Украйна. Руските бандити като всички убийци за да прикрият греховете си стоварват вината за престъпленията си върху своите украински жертви! Трибунал за руските нацисти

49

Анонимен

преди 1 година

Войната я подпалиха САЩ с Антихриста още с майдана. Още малко време имаме.

48

Анонимен

преди 1 година

Кремълската фашистка хунта окъпана в човешки кърви! Кремълският фюрер престъпник и убиец на два славянски народи! Украинците никога няма да бъдат руски роби. Кремълската хунта е потънала до гуша в кръвта на невинни хора и деца! Събудете се тези кремълски нацисти и масови убийци ли харесвате вие русофили - същински българофоби! Хора това е жесток руски неоколониализъм и нацизъм в действие. Събудете се и вижте окъпаните в кърви кремълски нацисти! Не подкрепяйте престъпленията на кремълската хунт

47

Джордже Балашевич

преди 1 година

Фалшивата РФ с фалшивите си съветски "ценности" и с отблъскващите двойни стандарти. РФ толерира войната избиването на цивилни граждани и деца. РФ участва във военни операции на териториите на суверенни държави избивайки жени и деца! РФ поддържа терористични античовешки режими като Югославския Иракския Иранския Либийския Сирийския и др. РФ толерира руските терористи участващи в избиването на украински граждани, жени и деца. Какъв е смисъла България да е в съюз с РФ обслужваща кремълските нацисти?

46

ПС

преди 1 година

За какво са се връщат,аз познавам 3 които са се регистрирали в 5 държави и получават помоши от тях.двама от тях се върнаха заедноо със семействата си обратно да си строят къща..те са от западна украйна,повечетобежанци са от западна украйна,там война няма..а тези от источна не могат да излязат от страната.

45

Джордже Балашевич

преди 1 година

Фалшивият ЕС с фалшивите си "ценности" и с отблъскващи двойни стандарти. ЕС толерира войната, избиването на цивилни граждани и деца. ЕС участва във военни операции на териториите на суверенни държави, избивайки невинни жени и деца- Югославия, Ирак, Либия, Йемен, Сирия и др.. ЕС толерира нацистките военни формирования в Украйна, участвали и участващи в избиването на украински граждани, жени и деца. Какъв е смисълът в участието на България в такъв съюз, обслужващ американските си господари?

44

До: Бай Дрън 47

преди 1 година

Вярно е че преди около 100 - 150 години се образува ново племе-кравари. Но нека не забравяме че и в русия след декриминализирането на хомосексуализма през 1918 г. в широките руски простори се зароди още едно ново племе - "педеруси" хихихи. Втората по сила армия в света руската, е първата армия в света по случаи на хомосексуална проституция! хихихи, педеруснаци! Затова Путин ползва чиченски башибозук, защото те поне не си бръснат краката, хихихи

43

Анонимен

преди 1 година

20 години не сте приели Украйна в ЕС, а сега за 20 дена ще я приемете. Хахахахахахахаха Евроценности фалшиви.....

42

Анонимен

преди 1 година

Понеже русофилите отново отвориха любимата си тема за "джендърството" ще им напомня че тяхната любима педеРассия първа в Европа декриминализира хомосексуализма през 1918 г. Преди това руската империя първа или втора в Европа декриминализира зоофилията още в ранната 1903 г. русия също така декриминализира и инцеста който и досега е легален в русия за радост на руските едиповци, хихихи. Едип ряпа да яде! хихихи!