111

Ердал

преди 1 година

Безплатен обяд няма,щом искаш да паркираш близо до плажовете или централни улици ще си плащаш навсякъде е така.Има и други начини да повървиш малко хем е добре за здравето и не правиш задръствания.Чудя ви се на вас какво толкова има на това море,като имаме толкова тихи хубави места за почивка?Хайде ходил си веднъж на море,но да повториш пак не интересно

110

Анонимен

преди 1 година

*** на държавна ясла станаха в пъти повече от работещите и произвеждащи . Та все от някъде трябва да си набавят тлъсти заплати . Догодина ще ви взимат и такса влизане в морето . Всяко топене по два лева . Държавата не е на народа а на шепата търтеи които нямат насищане и всяка година се увеличават . Свиквайте с новия световен ред.

109

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЕ важното е да се настройват българите един срещу друг иначе паркинзите на всякъде се плащат в големите градове.Тростите и бедни хора обичат да мразят и все някой да им е виновен.Това използват едни от североизток които превзеха държавата пак чрез горните както 45 год.

108

Анонимен

преди 1 година

А какво ни интересува нас нормалните хора, какви да цените на паркинга на морето, както и всякакви други цени?!

107

Анонимен

преди 1 година

Тези отиващи на море в България не заслужават да ги мислим. Да си сърбат попарата, която сами си дробят.

106

Анонимен

преди 1 година

През 2019 направих опит за почивка на море в България и си тръгнах отвратен след два дни. Не бях се лъгал да го правя от 2003 година и поне още 15 години няма да се излъжа да ходя на море в България.

105

Анонимен

преди 1 година

Не виждам разумна причина българите да ходят на море в България. Единственото, за което се сещам е, че тези хора не са излизали от България и не знаят как се прецакват

104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 112, драмата е, че започваш с инфромация от кога къде не си бил. НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА! И завършваш с нещо, което не разбираш! НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА! Хората, които почиват на черномоерието не държат ти да ги разбираш. Сега разбра ли къде е проблема с подобни изказвания на твоето?

103

Анонимен

преди 1 година

От 22 години спрях да ходя на море в България, ходя някъде по света, предпочитам Испания, но нито веднъж не съм се фукал в нета къде съм почивал, нито виждам някакви драми. Единствено не мога да разбера хората, които отиват на море в България, при това толкова ниско качество на почивката у нас.

102

Анонимен

преди 1 година

Тоя дето е ходил с лютеницата на Керамоти и си лисли,че е бил в Гърция,е бил само географски там.Има място за всеки джоб в Гърция.Всеки почива различно и такива изводи от собствена камбанария не са меродавни.Гърция не е Керамоти или хайде така да го кажем,днешно Керамоти е = на днешен Слънчев бряг.Преди 30 години и двете бяха хубаво място за почивка.Пожелавам ви приятен следобеден плаж,ямас!

101

Анонимен

преди 1 година

До Алекс, това което виждам е едни хоряа да с епъчат, че били ходили в Гърция. Не виждам драма всеки да ходи където си иска. Но не виждам и причина да информира всички останали. Не ви кефи Бургас, идете на Санторини. Не ви кефи Варна, идете на Корфу. Направете си снимка с порция калмари и се фукайте във ФБ. И? Нищо! А всъщност това ви е проблема. Истински богатите хора не си снимат храната и да се хвалят къде са били. Това е разликата между изтривалкките и стойностните хора.

100

Анонимен

преди 1 година

Странно е все пак. Хората с автомобили са по-платежоспособни от хората дошли със самолет на почивка.

99

Алекс

преди 1 година

Когато се търсят причините защо българите масово предпочитат Гърция,може да се прочете тази статия.

98

Анонимен

преди 1 година

До Ха-ха, aне се ли сещаш, че е нарочно. Хотелиерите не искат хора с автомобили. онези със самолетите са по-платежоспособни. За това дали изобщо се присети? Иначе, ако имах парцелче близо до морете бих направил паркинг :) и щях да си дера колкото искам. Мястото е мое, решението е мое. "Клиентите" ако решат да изпозлват. Къде точно ви е проблема?

97

Анонимен

преди 1 година

Да живее новия строй !!! Къртиш се 3 месеца та да можеш 2 седмици да си починеш и събереш сили за да те изкъртят отново човек за човека е вълк! .

96

Ха-ха

преди 1 година

Не трябва да се издава лиценз на места за настаняване , ако нямат паркинг за поне 75% от капацитета си

95

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 118, абсолютно! Цената диференцира различните класи. Ако е скъпо за джоба... значи не му е мастото там на съответния индивид. Опциите са две: 1. Индивида се примирява. 2. Индивида прави нещо за да си подобри ситуацията. Все пак почивка на море не е задължителна според КТ.

94

В София

преди 1 година

паркинг в един от хотелите струва 20 лв на ден :) Ако искаш. Не виждам къде е драмата. Не е задължително. Наблизо има и други паркинги и можеш да идеш там. Има и хотели с безплатни паркинги. За всеки според джоба му. Голямо врещене за нищо. Ходете където искате, на никого не му пука :)

93

Хмммм

преди 1 година

Един познат ходи до Париж и 5 дни са яли дюнери. После обеснява, че храната във Франция на струвала :) Сбъркана логика и туй то. Евтиното не е качествено. За всеки джоб има по нещо. така че не виждам смисъл да се коментира качество... все пак не всички можете да си позволите да плащате добре за качество.

92

Анонимен

преди 1 година

Миналия месец в Царево ни искаха 4лв на час.