44

САМО ЦСКА

преди 1 година

До АнонименЛьольо, хайде да спрете с глупостите. Каквото било-било. Левски отстраниха ПАОК току-що, нещо хубаво се случва в българския футбол. Лудогорец играха добре, не са се изложили и съвсем не е нереалситично да тупнат Динамо там. Да не икаме на бялото черно!

43

АЛЕКСИ ЛАЛАС

преди 1 година

Сотириу как игра ???...Нали е продаден за 3 милиона евро в Китай от 5 дена ???..Как и защо е играл в мача ?

42

Марков

преди 1 година

И защо да са се изложили?!? Вие гледахте ли мача? Излагане е ако не създадеш положения и играеш безобразно. Лудогорец играха много добре и чист късмет за Динамо беше, че си тръгнаха с победа. Мисля, че двубоя още не е решен...

41

Киро химика трябваше

преди 1 година

Да пусне Сватната свири тоя мач, Перуци нали е уж некакъв във УЕФА а не може да уреди за предварителен кръъг домачен мач да ти свири доказан твой съдия тва е несериозно, поне онзи плешивият да уреди за реванша в Загреб Н. Йорданов ли как беше мисля че шансовете се изравняват!! Успех нп дано и Бобката да си използва връзките в УЕФА иначе няма как да стане а и той кво толкова се натиска за БФС като нито националния се класира нито нищо то не става само алкохолизъм и да меташ гюбеци Боби

40

забрана

преди 1 година

Докато я има червената омраза България ще пропада!

39

Стар Левскар

преди 1 година

Не смятам , че са се изложили , шансът не беше на тяхна страна , но паказаха класен футбол , а и Д. Загреб са първокласен отбор с традиции и постижения . Дано ,,ЛЕВСКИ " и ЦСКА имат волята и мотивацията да продължат напред ! Само ,,ЛЕВСКИ "

38

Анонимен

преди 1 година

Ако съдията беше от България,друг щеше да е резултатът!

37

xph

преди 1 година

не го разбирам това "се изложи", Динамо не са случаен отбор, нима не е нормално да паднат, дори и с автогол

36

Анонимен

преди 1 година

Никой друг /футболен/ отбор не е нанасял толкова национален срам на Република България колкото Лееефски Софа, няма да стигне цяла библиотека да се изброят техните подвизи, моля забранетете на този клуб да използва името на националния герой на България !

35

Говедaтa ca гaдни

преди 1 година

Щото са слаботокови - първо ни оризилиха пред света 20 000 пъти, второ щели да се спасяват къде ше се спасяваш два полуфинала в шампионската лига кога ше направят наско килимa и мъpинньo треньора

34

Анонимен

преди 1 година

в рз също така от исторически културни сгради правят турски дискотеки (градското читалище го превърнаха в бар Синьото око (турски символ))

33

Анонимен

преди 1 година

в рз прекръстват улиците, парковете и театрите си от български на турски имена, така че не се учудвам

32

fff

преди 1 година

До Бдин (Видин) отборът по художествена гимнастика не е ли отбор?

31

Анонимен

преди 1 година

Ей, тоя балон не се пука. Още го надуват.

30

Анонимен

преди 1 година

Леефски игра в ШЛ, Кренмвиршите играха и те, то май само починалите не играха, или те си направиха своето с 2та полуфинала петолъчката на емблемата няма как да свидетелства за друго освен соц дружба :D

29

"Изложи" к

преди 1 година

Какъв футтбол има в България и какъв в Хърватия? Едните финалист на последното световно първенство, другите ги бие Грузия 5:2. Лудогорец играе основно с бразилски футболисти които са малко рискови и паникьори, ако не им тръгне мача както трябва ще отнесат и 5ца. Динамо Загреб е известен отбор в Европа, има дори хърватски национали, играят основно с хървати. Логично е да победят отбор с 3 пъти по-малък бюджет. Биха Тотнъм Хотспър 3:0 миналата година, даже бих казал че ги отстраниха.

28

Анонимен

преди 1 година

Боко да ти е премиер, това е все едно Пабло Ескобар да ти е премиер, няма разлика. Никаква.

27

Пералня Лудогорец

преди 1 година

Пералнята на Боко Тиквата - Лудогорец. Ако не знаете как се перат пари от наркотици, отворете некой филм за мафията. Или с музиканти, или с футбол. Пабло Ескобар също е имал футболен отбор и музиканти на щат. Той Боко не го е измислил сам това.

26

Анонимен

преди 1 година

Боко си е купил вила за милиони евро в Барселона, бълга го ухапала - няколко *** на обща стойност 800 хил. евро да му тичат в личната пералня.

25

Рефер

преди 1 година

Лъйногорец може да бие само в тукашните ни селски уговорени мачлета където се разиграват едни пари!Ко не е ясно?