20

Анонимен

преди 1 година

4000лв

19

Дано да е завинаги!

преди 1 година

Най-мафиотската, крадлива и лъжлива коалиция си отиде!

18

Защо се канят

преди 1 година

из телевизиите такива загубеняци като тези два овена ? Какво трябва да свърши бившето правителство за 7 месеца като всяка институция му пречеше цялата опозиция и особенно съд и прокуратура най-корумпираната и най-антибългарска ? Имало подводни камъни, как разбраха тези палячовци, те ли ги заложиха, че знаят ?........Не е за вярване, че тези двама баламурника веднага разбраха, че имало подводни камъни, преди още да е започнало работа служебното ?

17

Анонимен

преди 1 година

Поправяме Промената...

16

Безброй пъти

преди 1 година

ще напиша, че българинът е най-пRостото нещо на този свят и единствено той не можа да го разбере това за да се опита да го поправи ! Ето и днес простотията му водят разни политически врачки с подгряващи се фрази "куп проблеми", "подводни камъни", " несвършени неща" и т.н., а защо свалихте правителството бе хамаLи, за 7 месеца и магьосник не може да оправи 12 годишните кражби и измами, бъркотията в икономиката, здравеопазването, социалната политика, държавността изобщо, разделиха народа по партии

15

Някой

преди 1 година

До Paula Хайде в Карлуково.Трият се коментари ако не се хареса на "журналиста" пишещ под различни имена а тази простотия се оставя.Европейски ценности

14

На какво се надява

преди 1 година

Радев ! То и редовното правителство е имало планове и многократно ви предупреждаваха ,че ще настъпи хаус ,ама за герб страшното не е живота на хората ,а живота на боса застрашен от Рашков и новото КОМПИ ! ИТН се оказаха дълбоко законспирирани слуги на герб и свършиха мръсната работа без изобщо да ги интересува как народа ще я кара ,важното е ,че за известно време отърваха кожите на герберите ,които са невинни по закон докато не ги награби Рашков !

13

хахахахахаах

преди 1 година

бюджетът няма да излезе на плюс, няма да лапкате. няма.

12

Анонимен

преди 1 година

Като окрадеш останалото след огледа, няма как да отчетеш плюс. Служебните ще се постараят в тази посока.

11

toti

преди 1 година

Кукловодите на ГЕРБ се мъчат да врачуват и да заработят някой лев да не гладуват !

10

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ възродиха държавата -ред,спокойствие,свършиха куп неща за обществото,а завариха само 40 млрд БВП- 2009 г.,с промеждутъци от БСП,служебни успяха БВП да е 120 млрд,банков съюз,чакалня на еврозоната,което не става без финансова дисциплина.А тия"антикорупционистите" ни върнаха в 90- те за нула време и не се знае колко са липсите,заемите към 30 млрд,без да са свършили нещо.Мантрата "с/у корупцията"," борците" които ни натресе една отиваща си посланичка,страшни съвети,е не видя ли докъде стигнаха

9

Анонимен

преди 1 година

Проблемите са много,защото дойдоха с голямата кошница да си я разпределят и да си уреждат роднини и приятели,а дали са годни няма значение,същевременно да лобират и вършат задачите на кукловодите То не може хем да обслужваш олигарси,хем себе си,хем държавата!

8

Анонимен

преди 1 година

Ами откажете се бе. Какво сте ми сте се затюхкали?? Като вземате големи пари, не охкате!!

7

ШибиРиби

преди 1 година

Гълъбов vs ГълъбШи пада мир и любоф

6

Сокол Врабчев

преди 1 година

Няа са плашите, че го вържиме бюджета, че резнеме от тук от там и готово, даже че останиме на плюс да си раздаваме бонуси.

5

Вьзмутен

преди 1 година

И герб и пп и дб един дол дренки сьрбахме им попарата и на трите партии бсп прооуснах

4

Българин

преди 1 година

Кокорчо изпонатегли милиарди заеми и все пак бюджета ще е на минус?

3

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ за 12 години ни съсипа бъдещето. И направи милиардери 20 души приятели мафиоти на Тиквата. И обрули 1 милиона от населението - направо изчегъртаха 1 милион българи.

2

ха-ха

преди 1 година

Предния път ГЕРБ им оставиха пълна хазна и работеща държава . Сега е мазало и пари нема .

1

Анонимен

преди 1 година

И аз това се питах като видях, че се полага клетва. Клетва се полага в НС. Странни тълкувания на Конституцията. Те не я разбират тази Конституция. За това я интерпретират.