82

Клошар

преди 1 година

Зимъска ке срутат софиянци ел. мрежата...всеки минава на ток...

81

Прод промяната

преди 1 година

Септември с още -100% да ни са честити жьлтопаветниците

80

Протестър

преди 1 година

"Не на шистовия газ! Не на добива на газ!"Брррр, студено! Питам аз:"Защо нямаме газ?"

79

Да

преди 1 година

Споко, Киро каза, че танкерите идват....... Ама с нови цени.

78

ЦИТАТ

преди 1 година

Така и не успяхме да създадем и заживеем в реална демокрация. Народът беше подведен и остави шепа хора да ограбят България. Беше раздадено, разграбено и окрадено огромно национално имущество в размер над 120 милиарда долара. В хазната бяха внесени под 10 милиарда, от които половината в реституционни бонове. Останалите 110 ми-ли-ар-да бяха присвоени и раздадени най-нагло на близки партийни другари от всички цветове. В това разграбване се намесиха всички партии, кой каквото можа, завлече. Но още по-страшно е, че бяха нравствено повредени, направо съсипани две поколения от нашит

77

ако

преди 1 година

Ако цената е да зачеркнем изминалите 33 години на прехода,защо ни измъчвахте толкова дълго,а бе управниците?

76

Само питам

преди 1 година

Септември с колко % ще поскъпне газта?

75

Някой

преди 1 година

До Анонимен Спри да си плащаш на енергото и те ще ти прекратят тока едностранно.Кажат ви нещо и почвате да повтаряте.Но това е нормално за хора с IQ на фризер.Те и такива все все ги показват по телевизиите.Плямпало

74

men

преди 1 година

Голяма работа, че ще ни е студена. През 90те си мръзнехме и се завивахме с по 5 одеала и пак оцеляхме. Путин дгд. Ще потърпим, Русия трябва да разбере, че не може да определя нищо.

73

До някой...

преди 1 година

На 2500 км от България, защо си мислиш, че ни интересува твоето мнение??

72

Анонимен

преди 1 година

Кремъл ни докара до това положение прекратиха едностранно договора!

71

Анонимен

преди 1 година

Киро Простото и Кикимората Кокорка ни докараха до това положение. Който си мисли, че е е гласувал за демократи излъгал се - гласувал е за уродливата семка на комунисти. Джендъра Кокорка осъден за измама, а Киро лъже от първия ден избран за премиер против конституцията. Пак гласувайте за тия де генерира ли у ро ди.

70

оф

преди 1 година

Що така ? 60% връз предишни 30 % ?Бе нали инфлацията само 20%,бе?

69

Някой

преди 1 година

До до Някой82Няма какво да чакате. Неведнъж съм писал: "Каквото и да се случи, пак БКП заедно с верните им другари от ДС ще управляват". Аз чаках 17г. минаха СДС- та разни, НДСВ- та... А резултати няма. Осъдени няма. И разбрах за себе си, че и това е театър. БКП управлява под различни имена. И затова отдавна живея и работя на около 2500км. от България.

68

До 82

преди 1 година

Явно толкова си полиран в черепната кутия от политкоректната промивка, че направо стягай куфарите и емигрирай...прав ти път! Когато нещо структурно определящо за икономиката ти и за стандарта ти интелект такъв ти се предлага на най ниска цена го купуваш независимо от политшитните на задокеанските ни "приятели" , както правят в развитите демокрации, където искаш да ходиш а не от 5та ръка на шесторна цена, както правим ние...Сега вдяна ли за какво идва реч?

67

българин

преди 1 година

До: номер 69 Що бе? Нали ги свалихте "Кирчо и Кокорчо"? Сега що не се радвате бе?!И още по-зле ще става, тъй да знаете! Това е само началото! Да ви е честита промяната към тоталната мизерия! Сега новите избори ще ви дадат пари - от урните ще потекат реки от милиони левове и евро, а народът ще граби с пълни шепи...

66

Дървен мафиот

преди 1 година

Това чаках ! От утре дървата по 250лв кубика .може и 300 ! Газта на пунктовете за битови потребители по 5 лв ! И гумите и найлоните ще изчезнат ,хартийка във кошовете няма да има .Още 1млн. избягали ще има .

65

Някой

преди 1 година

До до Някой75Знам, целият ми пост беше с ирония. Театър, за да ни измъкнат и последните стотинки от джобовете, преди да направят парите напълно електронни. Това е целта. И като бонус ще получат и запускане на СП2, което пък всъщност е целта на театъра в Украйна. Кървавия театър в Украйна.

64

до Някой

преди 1 година

Не ги берат пелетите от Украйна,зарежи ти тая мантра.Изнасят ги обаче за Гърция и Италия,а там ги продават по-скъпо от тук,затова няма и гледат да си вземат по-високата цена.Сега с транспорта обаче им идва скъпо и надуха и тук цените.А какви кораби с газ сме получили не знам.Май още ги чакаме...

63

Някой

преди 1 година

До Анонимен70Ми и пелетите ги "берат" от Украйна. А и незнам какво е ясно за поскъпването на газта? Сума ти кораби с 4 пъти по- ефтин американски газ получихме, и пак се вдигат цените вместо да намаляват.