12

Анонимен

преди 1 година

"Война с корупцията" ли искате, или "Мир с мафията"? Всеки ще избере мира. Нека има Мир с мафията, не на Войната с корупцията.

11

Гълъб на мира

преди 1 година

Стига с битките и войните, хора. Нека се обединим, корумпирани и некорумпирани да сме заедно за България. Всички хора са равни. Корумпираните не трябва да се репресират и преследват. Те имат равни права с некорумпираните. Заедно - корумпирани и некорумпирани, - трябва да градим бъдещето на България. Корумпираните - с корупцията и далаверите, некорумпираните - с труда. Гълъбът на мира да спре тази война с корупцията и заедно - корумпирани и некорумпирани - да живеем в мир.

10

Анонимен

преди 1 година

Петков отчете свършеното до момента, . . . и тук трябваше да оставите празно, а не да изброявате несвършени обещания, защото аз мога повече да изброявам като започна с корупцията и свърша с Гешев!

9

Зевзек

преди 1 година

Гълъб ли си, гарга ли, не знам, но ще те изядат котараците ако не слушкаш!

8

Опасен чар 2

преди 1 година

Името ми е Донев, Гълъб Донев

7

За пореден път

преди 1 година

харвардския мошеник показа,че според него не е важно какво си направил(в случая почти нищо),а как говориш за него.То не бяха мазни лъжи,то не бяха самореклами, то не бяха пожелания служебния кабинет да просължи епохалното му дело.Добре, че се маха,защото заради нелепо ухилената му самодоволно физиономия бях престанал да гледам новините на телевизионния му слугинаж.Цените скачат, инфлацията галопира,а той ми казва,че нямало условия за "апокалипсис".За него- да,а за хората?

6

Гугут Демирев

преди 1 година

Успех на служебния премиер, успех на адаша.

5

Анонимен

преди 1 година

Що не показахте предаването на властта от Сербезова на новия здравен? Там май нещо се мъти.

4

Всъщност

преди 1 година

Нищо съществено и конструктивно за обществото не казаха. Празни приказки на празни хора.

3

Анонимен

преди 1 година

След Борисов само педддерасти и то буквални педдерасти.

2

Xaxa

преди 1 година

Това гълъбе е не по-различен от предишния б.o-к.-л.y.k. Всички чухме вече за пapцaлите на закрито. Фatmaka стриктно следва инструкциите от Козяк.

1

Анонимен

преди 1 година

Тези са луди! Правителство съставно на 90% от социалисти русофили, сложено от Радев, който вече се изживява като Путин в България , т.е дава заявка за президентска република! По руски модел . Жалка страна.