53

Учуден

преди 1 година

Гледкам как изплуват като умрели риби дежурните комунистически т,ролове.Много злоба,много яд,че великата и непобедимата се оказа фарс и братята украинци им разказаха играта само с 10 хаймарса!И не им се иска да мислят какви ли играчки има на Роналд Рейган,подаръци от дядо коледа за малки пенливи китайчета!Комунделите са свикнали да плашат,да се заканват,да извиват ръце и да си мъстят ако ще да е и след 100 години!Тайван е самостоятелна държава от нормални хора!Да го духат наследниците на Мао!!

52

Анонимен

преди 1 година

Ами те самолетите са затова.- да се издигат в небето.

51

Deja vu

преди 1 година

Операцията започва през април 1961 г., само 3 месеца след като Джон Кенеди става президент на САЩ. Кубинските имигранти са подготвяни дълго време в центровете на ЦРУ и са екипирани с оръжие от американската армия. Конфликтът завършва с пълен разгром на подкрепяните от САЩ сили и Кенеди трябва да плати 62 милиона долара, за да откупи пленниците.

50

До47

преди 1 година

Ако имат акъл колкото теб, да не се ребчат!

49

Анонимен

преди 1 година

43 политиката е сложно нещо. Си говори за една държава две системи за казуса с Тайван. Но провокациите на янките май ще направят една държава една система. Въпросът не е дали, а кога. Има по хитър ход, не е нужно да е точно сега или да им играят по свирката. Ако прочетеш за опита в Куба, накрая янките се нашага да плащат откуп на Фидел за техните наемници.

48

До 43

преди 1 година

Кажи една свястна държава с над 1000 г. история!

47

до 43

преди 1 година

Ами щото имат много повече акъл в главите от теб. Ако си мислиш, че след ядрен конфликт и 3-та световна война, ще има победители, жестоко заблуден си.

46

хаха

преди 1 година

браво на червение иародчеттаа пелосито носи бомби в джоба си и ония със самолетите ще се отбраняват...

45

Анонимен

преди 1 година

Жириновски май наистина е пророк, сега светът ще забрави за Украйна и Украйна няма да я има като държава до края на 2023, а в Азия ще бъде най-голямата война.

44

Анонимен

преди 1 година

Да The DF-21D is a hypersonic anti-ship missile employed by China's People's Liberation Army (PLA).

43

До 41

преди 1 година

Ами, що още не влизат в Тайван..

42

до 39

преди 1 година

Извади пръстите си от контакта. Китай е държава с над 4000 г. история. А както изглежда САЩ няма да изкарат и до 300. Правиш ли разлика между 2-те числа?

41

Анонимен

преди 1 година

Си има ракети специално за самолетоносачи. Янките много добре го знаят. Пентагона дори знае че е загубил в локална морска война срещу китайците.

40

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще набият Китай и русия в коалиция , а по отделно с по 3-0 служебно (няма да се явят).

39

Kostas Linke

преди 1 година

САЩ СПАСИХА ЖЪЛТИТЕ МИШКИ КИТАИ--ОТ ТРИ ПЪТИ ПО СИЛНАТА ЯПОНИЯ ПРЕДИ 70 ГОДИНИ..ТЕЗИ ЖЪЛТИ МИШКИ ДА СИ ЗНАЯТ МЯСТОТО И ДА БЛАГОДАРЯТ ВСЕКИ ДЕН НА САЩ, ЧЕ ИМАТ ДЪРЖАВА ДНЕС ......А ТАИВАН Е ИСТИНСКИЯ НАРОД НА ГОУМИНДВАНА = НАРОДНАТА РЕПУБЛИКА КИНА (ЦИНА)...ТАМ СА ИСТИНСКИТЕ КИТАИЦИ , А НЕ ДЕГЕНЕРАТТЕ НА МАО ДЗЕДУН .

38

:)

преди 1 година

Си сбърка, че не заплаши със сармати, като Пу!

37

Анонимен

преди 1 година

Китайците ще изчакат и ще си го вземат, а тези въртели сега ще са предтекста. После разните димукради ще се правят на ощипани с разни високопарни изявления за санкции манкции и списъци.

36

до 33

преди 1 година

До До 30: Точно от лакомия си го изнесоха, за да има ръст на печалбата от ниската себестойност и евтината работна ръка. САЩ да помагат на някого от добро сърце - по-голям виц не бях чувал скоро

35

Анонимен

преди 1 година

Дъртия сенилен памперс трябва да бъде публично линчуван. За времето за което е президент нанесе щети за световния мир, които няма да могат да се поправят поне 50 години. Чудя се ако краваристан признае независимостта на Тайван, а китайците нахлуят дали ще обявят война на Китай

34

До пор

преди 1 година

А ти в коя част си избираш? Шмъркел!