374

КОКО

преди 1 година

Лена Бориславова: "Не съм хващала Петков за ръката" даааа по- важното е ,че всички видяха как той те хвана за продължението на гърба...и това ли е гнусна фалшификация?

373

моника бонева

преди 1 година

Кой задкулисно скалъпва тези компромати и се подиграва с целият български народ по този начин?!Едва ли са Путин и Байдън! Твърде далече са и не познават политическият живот в България и дотолкова не ги бърка,че да забъркват компромати. Това ще са нашенски играчи,заинтересувани от нестабилност в държавата!Логиката натам сочи!!!

372

Моника Бонева

преди 1 година

Забравихте, че свалихте Борисов,само защото беше гол в собствената си стая на своята спалня!Дали е имало пачки ,дали е имало кюлчета -***,че доказвай?!Важното е, че не свалиха Борисов с политическа загуба на избори, а заради компромати. Имал ли жена в Испания, няма ли, къде я крие 1 г и половина не е на власт ,защо не е с нея, като му е съпруга -никой не го интересува достоверността на компроматите!Важното е, че действа пред избирателя в България компромата!Кой управлява България си помислете?

371

моник бонева

преди 1 година

Едно нещо държа да им кажа на Лена Бориславова и на К Петков. Вие свалихте ниско летвата! С каквито методи свалихте Борисов със същите гнусотии, сега свалят Вас! От тази гледна точка го заслужавате на 100 % заради опорочаване на политическата атмосфера.За мен вие сте пример,че когато се сдобивате с власт чрез компромати чрез компромат си отивате и вие,защото и срещу вас използват същите методи.Вие легализирате,непозволени политически инструменти!И да нямате интимна връзка сте компроментирани!

370

а за къде го фана бе

преди 1 година

ленче?за чатала?или тази снимка са я пропуснали нарочно!а кой върви толкова плътно до друг човек?аз дори със жена ми не ходя така...

369

Анонимен

преди 1 година

За макарите си го барала обаче.

368

Анонимен

преди 1 година

Абе хващала, не хващала, кво ни интересуваш? Никой не се интересува с кого с еб.еш! Просто изчезни и не се натрапвай повече! Баси нахалното същество! Изчезни, анонимничке! Може да дадеш обяснение, като обикновен гражданин, какви харчове направихте с Кики Тъпо.то, но пред прокуратурата!

367

Анонимен

преди 1 година

Тази к..ва още ли не е разбрала, че не трябва да ни досажда!

366

Анонимен

преди 1 година

Леле-мале , всичката Мара втасала ,и *** , и 80-процентовите, остана само Ленката да оклюкарите и всичко ще текне по мед и масло ! Вместо да счупите голата кратуна на учиндолския u3мекяр , дето ни загуби 2 години и ни върна в средновековието ,според плана на господарите му, седнали нашите да се правят на интересни с измишльотините си ! Колко е прав проф.Христов ...

365

xoxo

преди 1 година

Не знам колко е фатална тази Лена,но на снимката горе е леко кривогледа .Но пък Петков е един кукурунгел,както би казала баба ми ;)

364

Тези не стават

преди 1 година

Сакаме да видиим Нинова и Боеко !

363

кръшкач

преди 1 година

дет да си го хващала няма значение за никого щот си никой-

362

прЕятел

преди 1 година

А какво е държала при полета до Солен и бурната охициална визита в Гърция???

361

Анонимен

преди 1 година

Лена му се завря в леглото за да стане началник кабинет,да получи договор с ББР а на снимката е пределно видно ,че го държи за ръката,защото имат връзка,но тя го е хванала.Дори само това,че се е доближила до рамото му на сантиметри,не показва дистанция по никакъв начин.До такава степен е увлечена ,че забравя и годеник и съпругата му.И тази снимка не е зрителна измама,защото е в гръб,а следвашите които ги монтажираха са.Докога ще ги прикриват и най вече нейните манипулации и правна посредственост

360

Анонимен

преди 1 година

Да ти кажа, Ленче, писна ни от вас. Сега поне няма да сте в камерите, да ни занимават ежедневно с вашата близост.

359

Тошо

преди 1 година

Това държавно управление ли е или ръководство на .......детска градина!!!Тая зимата хората не знаят ще ядат ли, ще имат ли топлина, а тук виждам ....деца, кой кого къде го бил хванал, ама вие знаете ли къде се намирате и най-вече за какво !?Лена, ти си добро и почтено момиче, но задоми се , направи си семейство и се научи да го управляваш и чак тогава се опитай да управляваш 7 000 000 души!

358

Анонимен

преди 1 година

няма нужда да го държиш, след като цяла нощ си го държала за К

357

е как па

преди 1 година

мъжете се с грозотии изневеряват и после да не те е яд То поне да е хубава жена то урунгел Линда е като кукла това Лена е като на баба ми хурката

356

Анонимен

преди 1 година

Не ми се мисли какво й е на Линда. Да дойде от Канада в държава като България и сега да бъде публично унижена по този начин. ..... Няма причина да се чувства унижена. Тя му роди три деца и до днес е тях. А той се оказа - ***, не само в семейния живот. И таткото няма да му спаси авторитета.

355

Егати

преди 1 година

колко е грозна тая лена