41

Анонимен

преди 1 година

абе казвате че нема да пращате и все пак пращате как го направи гърция франция и германия ***.....омийци

40

Щирлиц

преди 1 година

Колкото по-негодни,толкова по-подходящи за нацистите на Зеленелски.

39

Радослав

преди 1 година

До 43: затова предпочитат да не им го дадат отколкото да ги пратят там и после руснаците да се хвалят, че са унищожили Х количество техника, а реално са гръмнали 60 годишни музейни експонати. Да при размирици срещу невъоръжена тълпа могат да се ползват, но не и във военен конфликт в 21 век. Защо да ги пратят и да помпат руската пропаганда?

38

Радослав

преди 1 година

До 43: М113 е почти на 60 години.Освен това корпуса му е от алуминий, пази от малокалибрени оръжия, но още във виетнамската война е станало ясно, че РПГ е ужас за него защото стапя корпуса, няма достатъчно люкове за евакуация и куп други проблеми, затова и повечето пехотинци са се водили върху тях, за да могат да избягат бързо.Със сигурност са били модернизирани, но и така да е си остават стара, много стара технология.Тези явно са от някой забутан склад където са стояли за ползване при размирици

37

Анонимен

преди 1 година

Аз по-голяма глупост не бях чувал. Та кое оръжие не е безопасно за хората, ако не броим на сина ми водния пистолет. Да си кажат, че не искат да наливат пари от пусто в празно и да се приключва въпроса.

36

Радослав

преди 1 година

До 38-то и каква ракета може да направят като един кораб не са способни да завършат вече почти половин век? Или говориш за онези ракети които уж ще се появят към 2030-та ако въобще ги подкарат, или и тях ще ги мъкнат като парадни мечки на стари Зилове като танка на века които даже не запали? Нация която няма технология да прави бръснарски ножчета щяла да прави ракети скачащи с телепорти през времеви-пространственият континуум.

35

Радослав

преди 1 година

До 34-тото драго да плениш врабешки танк които тепърва ще навлиза на въображение е все едно Украйна да плени Армата днес, е да комунистите си научиха урока и затова гордостта им или не се доближава до военни действия или е на дъното на морето. Какво стана с Масква? Запалиха ли поне единият бойлер, че да може подводницата да мръдне? А, чакай, то беше ракетен крайцер преоборудван в подводен камък.

34

Медиатор

преди 1 година

Санитарните на 4км. в 22.00 ли ви гасят лампите?

33

Анонимен

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ ТРЯБВА ДА ПОЧНАТ КАТО ГЕРМАНЦИТЕ. И ЗА 1 ЧАС ЩЕ СА ВЪВ ПОЛША ЧАК.

32

Анонимен

преди 1 година

31- ракетата сигурно е по бавна от самолетоносач. за какво им е на руснаците самолетоносач. ракетите им стигат до където искат.

31

Аллооуу!!!

преди 1 година

За сведение на посрещачите: В Чечения се надига бунт срещу Руската Империя!Искат независимост!Само казвам!

30

Анонимен

преди 1 година

до 21- ами ти прочети за някаква си там рекичка, дето се изпариха сума ти китайчета.

29

Напълни

преди 1 година

се с комбайнери и трактористи, военни специалисти!

28

Анонимен

преди 1 година

до 21- ми те китайците имат бол руски танкове бе пръдльо. били пленили. бах ти майтапа.от мъка вече какво ли не ви се върти във кратуните.

27

Анонимен

преди 1 година

Танковете били оппсни за хората. Ти да видиш. Какво прозрение! ГЕНИАЛНО! Испанските социалисти взеха, *** стоплиха за какво са проозведени тези танкове. :-)

26

Радослав

преди 1 година

До 29-тото ***, по същество драго, по същество. Всяко безпомощно *** се хваща за дреболии когато няма как да защити тезата си, та драго кажи как безаналоговата нация на Просия има едно подобие на самолетоносач което уби повече служещи на него в пожари и инциденти и е от 30 години в процес на довършване, когато излиза в море е екокатастрофа? За това ми говори ***!

25

Сата НАТО

преди 1 година

Руснаците за 24 часа ще изринат Украйна, но там живеят техни бтратя и сестри ве, идиииооот! Точно две атомни бомби и наркомана е приключил! ----///----- Просията не може да използва атомни бомби без никаква нужда, военната им доктрина не го позволява.

24

Сата НАТО

преди 1 година

Последно жънах на Клаас Лексикон 450! -:)) ----///---- Жънал си на някакъв лексиКон, ама нещо не си разбрал. Моделът е ЛЕКСИОН.

23

Говедо

преди 1 година

До Радослав..26...Само да попитам,патрон в тила и куршум в тила едно и също ли е?Или вакуумът между ушите ти ги изравнява?

22

Радослав

преди 1 година

До 27-мото, ти не си ли 17-тото безполово или вече страдаш от шизофрения и не помниш какво си написало преди 5 минути? Лекувайте се драго нещо, явно руската пропаганда е прекъснала връзката на едната ви мозъчна клетка с останалата част от тялото! ПП: защо всички комунопитеци и *** смятате автоматично, че ако някой не харесва *** ви значи е фен на Съветските Обединени Щати? По това си приличате с Младежкото БКП (гроб)!