25

От #13

преди 1 година

ВИЕ, простаци европеидни си ги избрахте тия да ви евроинтегрират. Сега ревете единствено, защото сте неграмотни про'с'таци. Факт!

24

Morski

преди 1 година

Сандоканов иска Маугли да става! Ще, но трябва в горЪта да живее, а не на жълтите павета! То такива жълтопаветни еколози много се навъдиха!

23

анонимен келеш

преди 1 година

Сега ше го напиша по четливо,че съм на плаж още и пиеме тук с компанията по шезлонгите:):):)Зелените от ДБ къде дивокъмпингуват на Шофьорския плаж на Дюни кензат в Морето и после рИвЪт,че водата е *** и ше ходят в Гърция:):):):)Следващата година не ходят в Гърция,а пак отиват на Дюни и пак кензат в морето и пак рИвЪт:):):)Без пари не става бе прошляци:):):)Аз за един ден плаж дали в Гърция,дали в България метам минимум 200 лв:):):)

22

aa1830

преди 1 година

Тунел няма да има, защото няма фирма в БГ, която да го проектира и построи и съответно да върне част от милиардите на управляващите, които ще им възложат проекта. Елементарно, Уотсън. А ще строителството на тунел било по вредно отколкото строителството и експлоатацията на нов път.... Е голем инженер е този от БАН, който е стигнал до това заключение

21

анонимен келеш

преди 1 година

Зелените от ДБ кензат в мотрето на шофьорския плаж на Дюни по дивиото къмпингуване и после се оплакват,че морето било мръсно:):):)

20

жк

преди 1 година

Кви АМ, бе? Бензиня и Дизеля като скочат още Два пъти и "аутомобилите" шъ ръждясат пред блоковете! По града - с Велосипеди, междуградско - с БДЖ!

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 Интересно , сам си шиеш дрехите и тъчеш платовете , или трепещ животни за кожите им ? Слънчеви панели ли сложи , които сам си ги направил , как- идея нямам .Или си копнал петролно кладенче в двора и си ползваш нефта ?Що не разкажеш повечко

18

Митко

преди 1 година

Хубаво е, че го е спрял. Като знам Борисов как строеше магистрали и крадеше голяма част от парите за тях.

17

Анонимен

преди 1 година

Сякаш тези хора нямат никаква друга задача освен да вредят на държавата и гражданите. Чак започваш да си мислиш това хора ли са или гяволи от шейтана.

16

Анонимен

преди 1 година

Джендарастия, Сър

15

Анонимен

преди 1 година

Е баси вредните хора

14

анонимен келеш

преди 1 година

Е точно на този и тези зелените гомна къде не искаха да мине магистралата през дефилето много животи им тежат на съвестта.Аз пътувам през седмица за Гърция и много се надявах Бойко да завърши магистралата.обаче тези долни *** саботираха постоянно.Птичета,щурчета,сакакалци и други такива защитени видове им бяха опорката.Сега този *** тръгнал да спира неща почти готови:):):)

13

Анонимен

преди 1 година

До 7"... а сега сме на път да загубим 1.6 милиарда евро от ЕС" - кой губи бе, пара'зит европеиден? АЗ нищо не чакам от ЕС. Всичко каквото консумирам, САМ си гозаработвам. Само некадърните безродни про'стаци продавате България за да не умрете от глад. Жалко, че Киро Лъжата не управлява до пролетта, та да ви измори и изпукате от студ и глад, та България да тръгне напред без вас.

12

Анонимен

преди 1 година

дзелените са по-големи комунисти от самите комунисти

11

Granik

преди 1 година

Браво Респект

10

Анонимен

преди 1 година

Защо от ДБ всички са такива умирисници нечистоплътни? Вижте го тоя, вижте Пандев, Ристе, Мирчев.

9

Анонимен

преди 1 година

*** той не може решение да вземе гощите да си смени, те какви права му дали. Срам

8

Любомир

преди 1 година

Сандов яде бой преди години заради тази магистрала, сега май пак си проси шамарите! С омраза не се управлява, убива региона с това решение!

7

перко

преди 1 година

Борисов ви каза, четези некадърници една лъжица асвалт няма да положат, а сега сме на път да загубим 1.6 милиарда евро от ЕС заради подредената държава от промяната. Чесито на вички! Вола рие на гърба му пада!

6

Анонимен

преди 1 година

Тежък удар по ГЕРБ-авата мафия. Браво!