55

дддд

преди 1 година

Откакто ГЕРБ не са на власт,държавата лети с 200 надолу в пропастта.Може това да не се харесва на хората мразещи Бойко и ГЕРБ,но това е самата истина!

54

Оранжево небето!

преди 1 година

Т.е. червено. Станахме Гълъбова държава. Е, смешно е, защото в Русия на джендърите казват "голубьiе"))))

53

опетков

преди 1 година

Тази не беше ли пратена от БСП при Резидента, да го контролира да не се отклонява от правата червена линия и поклоните пред Москва? Оказа се, че тя се отклони от правата линия на Партията и се сдуши с него. Какво ли не прави властта и парите.

52

Анонимен

преди 1 година

НОВИТЕ ОБРАХА ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ВРЪЩА ГЕРБ

51

констатация

преди 1 година

ЙОТОВА -ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ Е 1милярд ЕВРО ЗА ФИРМИ НА КИРЧО ИКОКОРЧО!!!ААААААА?

50

Анонимен

преди 1 година

Тази кака нали БСП-то я прти да контролира Радев? И какво стана? Миналата година Радев изчегъртваше ГЕРБ и ни докара бедствието Кирчо и сие. Сега ще ревизира щетите от собствените си действия и ще си измие ръцете с друг. Така ли да го разбирам?

49

карачанаков

преди 1 година

Корнелата ,ти ни го натресе това недоразумение и вече 2 год. му сърбаме попарата. То не е способно да мисли свикнало е да изпълнява,каквото му напишат това казва каквото му наредят това прави и нищо чудно сега да започнат проверки в мин . на икономиката.

48

Анонимен

преди 1 година

Радев се издаде още със заявлението, че Крим е руски и да се чуди човек как така спечели изборите. вероятно заради машинките на Мадуро.

47

ЬЬЬ

преди 1 година

Новото сл.правителство на радев:терориста,който спря тока на соф.метро и застраши живота на на пътниците сега е военен министър,професорчето,издигало бесилки и разнасяло ковчези отново е министър на културата.А и България си е пак същата-окъсана,бедна,оплювана и ограбвана от мафиотското крило на бсп и дс.

46

Анонимен

преди 1 година

Името Рашков произлиза от Раша, а Радев - от "Рад Вам, товарищ Путин"))))) Йотова вероятна произхожда от "йо-йо" пружинката разтеглива.

45

Анонимен

преди 1 година

Радев и Йотова сега са против Петков, да си припомним един цитат: "мога да кажа само, че ако България имаше повече министри като господин Кирил Петков, щеше да изглежда по друг начин" - Румен Радев 27.10.2021

44

Чук и Гек

преди 1 година

До БеноТя разочарова още когато отиде да се кланя в Битоля на клуб с името на Ванчо Михайлов - масовия убиец на комунисти, земеделци, българи и най вече на опонентите си в самото ВМРО! Информирана и почтена дама не би го направила!

43

Анонимен

преди 1 година

Тая охранена кобила и тя много компетентна стана.Тази институция трябва да се закрие,глей как се е оялаа само от нищоправене на наш гръб

42

Бено

преди 1 година

Дребна душица е Йотова, през цялото време плюеше по бившите управляващи. Те, не че нямаха грешки, но президентството прекали с критиките, което е проява на немощ.

41

Анонимен

преди 1 година

Какви ги говори Йотова. Корнелия и Кирчо от сутрин до вечер се хвалят колко много са направили, как добре са се справили, пък тя вика, досега не е имало толкова много кризи които да се решават от служебен кабинет и за пръв път вот на недоверие сваля правителство. На кой да вярваме , на коалицията БКП, Продължаваме Поскъпването и Демократична Бухалка или на Йотова

40

Чук и Гек

преди 1 година

То се видя,Йотова! Видя се, че не държиш на думите си към президента Радев, че ,,ако измени на партията, която го направи президент, няма да му бъде простено"! Натискаш се там на мекия безотговорен пост, а разправяте, че Нинова била алчна за постове, власт и министерства! Тя поне не се продаде на мафията, когато Борисов и предложи да я поставят за председател на НС, и да си кротува! Вместо да да воюва с вятърната мелница, като Рашков! Най достойните - най оплюти! Народа - глъм в изобилие!

39

Анонимен

преди 1 година

Ако трябва (не че искам) да си избирам между руска и натовска войска в България, вече съм избрал. Хич не са ми по сърце Щатите, но не искам гладна рашънска орда да припарва тук. Тези освободители грабят като невидели. Ще ни прочистят къщите до шушка: тва телевизори, хладилници, микровълнови, компютри... Не, благодаря! Не ща апаши тука!

38

До 48

преди 1 година

Брато аз бях гласувал за ДБ-то, да си такова кухата кратуна, щото не подозирах, че са ДС парашутисти. Сега и аз ще гласувам за Петков, да бръкна в Радевото здраве, по-надолу вече не може да стане. Искам Йотова след изборите да се ококори бетер Кокорчо. Радев им натресе Рашков на ПП, да арестува и дерибейства срещу изборите, но никой копой не може да арестува цял народ.

37

Анонимен

преди 1 година

Ще ни правите гъбълови беклемета, м? Не подкрепям никого - така гласувах, затова като гласоподавател съвестта ми е чиста. Но напук на Йотова, този път ще гласувам за Кирчо. Задето шитна руските шпиони. Обичам България, но не и партиите и. Затова ли никаква критика от вас към Възраждане, щото са от вашта боя, вашта сметка, предатели! Обикновените руснаци са ми приятели, но путинистите грандомански имперски са ми врагове. Затова ще гласувам против вас, кремльовските ***, до дупка. Анадънму?

36

Анонимен

преди 1 година

Какви внушения е правил Петков, мари?! Той ли се изцепи пред целокупния български народ с "Крим е руски"? Вие издигнахте Кирчо. И като видяхте, че не ви играе по свирката, добре се постарахте да се провали. Да, вие, кремльовските подметки! Няма такова нещо като честен комунист.