125

ББ

преди 1 година

не ви е провалил...напротив...отвори очите на хората,какъв лицемер и дребна душа е,отявлен поддръжник на путин и убийствата на жени и деца в Украйна...позорният рЕзидент!!!...митрофанова не прощава и той го знае!!!САЩ и Свободният също...приятели!!!

124

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига вече, с този бесепарски приятелски огън. Болшинството от министрите са от БСП, ДС, или свързани с тази компания. Радев и Нинова са от един отбор, все пак. Останалото е театър и желание за по-широк електорат, от страна на президента.

123

Руска поодлога

преди 1 година

Няма лъжа. Радев беше на живо. На живо каза КРИМ Е РУСКИ.

122

Лили

преди 1 година

Корнело ти ,защо си с наведена глава и гледаш в замята,а не в очите на Николов?!.Така правят само гузните хора

121

анонимен

преди 1 година

Нинова падна много ниско да се вържи така при предаването на властта в министерството. Както се казва трябва да можеш да губиш с достоинство. Да изнася киРлиВите ризи заедно с Радев не е белег на голяма интелигентност. Явно той яко я настъпи на болния мазол. Иначе джавкането им изглежда като махленска свада.

120

Анонимен

преди 1 година

Видях ехидната ти усмивка и съзрях как злобееш вътрешно. Уволнения ти застава на мястото. Каква ирония! Нали?! Мислише си, че си вечна...Сега губиш не само поста, а и комисионните... Скоро ще загубиш и Партията. Усещаш ли го?! Хватките ти свършиха.

119

по-далече от Русия

преди 1 година

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

118

Буци

преди 1 година

Радев и Първанов са единствените избирани по два пъти от народа. А Банов -чехъла Плевнелиев имам предвид и коня само по веднъж. Хахахха

117

Радев е пътник- ДА

преди 1 година

Да, Радев е пътник, след 2 успешни мандата като президент! Защото не може трети. Ама Киро си отиде за има няма 6 месеца-изгърмя като ракета от една бензиностанция хахаха

116

Неприятно излъчване

преди 1 година

Пенсионираният генерал Грипен Муунчов Радеф има много неприятно излъчване. Човек с такъв нисък интелект и такова излъчване не може да бъде добър човек и отблъсква хората

115

Сина

преди 1 година

Корнелия, махни се от БСП да живеем малко, щото с теб Октомври ще сме на 6-то място!

114

Анонимен

преди 1 година

Една голяма злобна уста, един голям гa3 и нищо друго...

113

Радев е пътник

преди 1 година

Румен Радев ще си отиде, както изчезна и Слави Трифонов. Ред е на прокуратурата да вземе съответните решения за повдигане на обвинения, относно многобройните престъпления от екипа на Радев - Йотова.

112

Анонимен

преди 1 година

ограниченият човек си остава ограничен

111

...

преди 1 година

Нинче *** , не се ли наяде , още ли си жадна за пари ? Ха ха ха.

110

Анонимен

преди 1 година

Нинова злобее, че е свалена министърка. Много й се услади да бъде във властта, но уви. Сега съска отровно. Време ти е Нинова, да слезеше и от сцената на БСП, защото с тоталитарните си хватки ги задушаваш.

109

ПО БЪЛГАРСКИ

преди 1 година

АВТОГОЛ! НИНОВА- РАДЕВ, РАДЕВ - ПП, А СЪЗДАДЕНИТЕ СР-А В УСТИТЕ НА СЪЗДАТЕЛИТЕ СИ ЗА БЛАГОДАРНОСТ?

108

Питам

преди 1 година

Късно е Нинова. Радев трети мандат не може да има.Защо го подкрепихте за втория мандат ?Чак сега ли се усети ?

107

Анонимен

преди 1 година

Радев го доведоха Нинова и БСП.И двамата са подчинени на Москва и действат против българските интереси.Радев ще остане в историята с вдигнатия юмрук и с всичката каша,която забърка и от която скоро държавата няма да излезе.

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Жените в кабинета на Радев са на средна възраст, с голям опит и определено умни,което се цени. Киро си беше избрал за министри хора от своя сой - с изключение на министъра на МОН и МО останалите бяха с ниско ниво за своите постове, почти без административен опит и за съжаление разсъждаващи не с ума си, а с друг орган на тялото.Какво направи Нинова в индустрията: тя нямаше никакъв опит ,нито нейните министри! Или мин.Николов в МЕ - там се вихреше Киро,който ни остави без газ за зимата