64

ББ

преди 1 година

глупости по руско-путински,хора вижте какво правят...арбските държави,държави с ресурси...руското е лудост...Народите ви необразовани,бедни,гладни...убивате ги,кой "ограби" ОАЕ?...а Суадитска,нямат дори и ядрени...примери много,политическата на русия...обрича Народите им на бедност и презрение...нечовешко!...Абу-Даби...или сибир...за къде ни манипулирате гО-н копейкин?

63

Песькоф

преди 1 година

Ти да видиш само как рашките задълбаха в Украината,та сега ще се месите и на китайците и американците.Ами вземете се намесете и при японците,ама тогава ще го ядете дебелия.Ония жълтури не са като китайците.джапоника като легне в окопата със Арисакито,и няма да мръдне и метър назад.Там вече ще го ядете.Че са и на брой колкото руснаците на всичко отгоре.Пишоците може да са им малки,ама щиковете са им дълги.Ммдаааа..

62

Ти да видиш..

преди 1 година

До До 24 Анонимен 44 От 100 години комунистите чакат САЩ да се разпадне и не би , и не би.

61

Съвет от дядо

преди 1 година

Песков , що не си гледаш "велика " Русия , ами се бутате на всякъде където има политическо напрежение. Никой не се интересува от вашето мнение.Гледайте си войната , че там нещо се закучи.

60

Анонимен

преди 1 година

Ами нека примерно шефа на руската Дума Вячеслав Володин да посети Аляска! Нали беше заявил, че ще си я връщат :-))

59

Анонимен

преди 1 година

Тези смешни руснаци май не разбират - Никой вече не се съобразява с техните предупреждения!

58

Крим не е руски

преди 1 година

рашките къде се навират между шамарите на силните.. След Тайван следва Сибир..ха.ха тогава да ги видим..ха.ха

57

Богомил Трайков

преди 1 година

Това не е работа на рашистите. Тези убийци нямат право не само да говорят но и да живеят на нашата Земя.

56

Гражданин

преди 1 година

На тези рашъни не им стигна дето нападнаха суверенна Украйна, да заплашват Скандинавието, да се месят във вътрешните работи на страните на Европа, включително и в България? Сега заплашват и страни на другия край на света? Ало, рашъните яжте си картошките в мизе*ната ви държава докато ги имате и тях. Гладни и арогантни болшевики

55

Анонимен

преди 1 година

53 Китайците не са лъвове, а жълти кучета, за руснаците друго освен мишоци не ми идва на ум! И още нещо- китайското " оръжие" е лошо качествено копие на руските гарбичи които на купчини ръждясват из полята на Украйна!

54

Анонимен

преди 1 година

Най добрата ко4иna е раZzийската ко4иnа

53

Анонимен

преди 1 година

Тези пък какви са та да предупреждават каквото и да било? И тях ги предупреждаваха да не влизат в Украйна пък какво? Влязоха, е вече значи всеки може да прави каквото си иска. Създадоха прецедент и сега отвързаха ръцете на всички.

52

Анонимен

преди 1 година

Къде е тръгнала Пелоси между шамарите. Явно действията й са повече прокативни отколкото каквото и да било друго. Ама американците са заложили нея за стръвница, понеже вече на 83 и си е поживяла. Просто трябва да се развее червения *** срещу яростните бикове. Да се дразнят лъвовете.

51

Анонимен

преди 1 година

"да се хванем на бас,че бабата първо-ще опъне ръчната и ще обърне,и второ-няма да изкара до следващите избори?" - Хаха. Че тя вече кацна в Тайван.

50

Боци

преди 1 година

Откога Кремъл стана адвокат на Китай? Какво въобще им влиза в работата? Когато Путин обяви влизането в Украйна, Китай нито подкрепиха, нито заклеймиха действията му. Мълчаха си и си стояха кротко. Такива изказвания само показват как руснаците искат да се слагат и лакействат на Китай "вижте, ние тук ви подкрепяме, без някой да ни е питал, хайде и вие да ни подкрепяте в батака, който ние направихме". Да, ама не.

49

Анонимен

преди 1 година

47 до кря на десетилетието сащ няма да съществува. Ще има война всички срещу сащ, и тогава посрьовци като теб хиляда пъти ще се отрекът от натото което ще престане да съществува година две преди това. Сега нахлузвай бомбето и черните очила отивай на жълтите павета които са в ремонт да се правиш на засегнат ингилиз д на прокопиев кинтите.

48

Щирлиц от Берлин

преди 1 година

Китайците ще нападнат руснаците и ще си вземат земите зад Урал.

47

Кой иска

преди 1 година

да се хванем на бас,че бабата първо-ще опъне ръчната и ще обърне,и второ-няма да изкара до следващите избори?

46

БляДъ

преди 1 година

Нали щяхте да си взимате Аляска бе, какво стана? Нали сте много отворени, аре да ви видим!

45

Анонимен

преди 1 година

То вече каквото стана стана просто ние още не знаем