44

Браво Нанси!

преди 1 година

Добър съпорт за Тайван. А на връщане удари и един тегел през Крим да съпортнеш да пипал ъв Укрейн, а?

43

Западен Тайван

преди 1 година

Си Дзипин е от западен Тайван

42

Влади-Мир

преди 1 година

Остров, не остров... като се ударят подстанциите и остане без ток влиза в каменния век,...сега може би се чудите на думите на Путин, че Русия не е започнала да воюва още!!!

41

Анонимен

преди 1 година

За пореден път САЩ спасяват Русия, като ангажират вниманието на Китай. Рано или късно обаче, територията на Китай ще и отеснее и познайте кой е на пангара.

40

Влади-Мир

преди 1 година

Лежи на тоя гръб с португалската или испанската икономики)).... а просто можеш да отвориш сайта на министерството на отбраната на кравария

39

Шрайка

преди 1 година

За загрижените за Тайван - Wikipedia: Foreign relations of Taiwan

38

Космонавт

преди 1 година

Нашите русофили пак ще изпадат в екстаз когато си помислят колко е силен Китай. Колко да е силен, самураите са им размазвали муцуните безброй пъти, организирали са си състезания по рязане на китайски глави, хвърляли са върху тях чували с бълхи заразени с бубонна чума и още много нещица. Китай е една пародия. Истинския Китай е Тайван. Това юдо-болшевишко образование на което казвате Китай е някакъв комунистичеки тумор който трябва да бъде изрязан.

37

Анонимен

преди 1 година

Ами то, както и да се погледне, ако не е САЩ отдавна да сме забравили за Тайван. И за Украйна. Явно политиката им е да култивират дразнители за да не оставят намира конкурентите си. Един ден, когато някой думне САЩ, светът ще миряса.

36

До 48

преди 1 година

Ами май ти не си я чел. Единствената екзистенциална заплаха за САЩ е европа, а Русия от 1990г. е много назад в списъка. То и няма как да е иначе за страна с икономиката на Португалия. Към днешна дата, основен съперник е Китай.

35

Дарт

преди 1 година

Сьм отмъщавам всички жени мислите ми са заети само с теб

34

Сата НАТО

преди 1 година

Вие май забравихте, че Тайван е остров и е по-добре въоръжен от укранна. Кви танкове на границата, кви пет лева? Морски десант на 8 часа разстояние, лесно ли се прави? Колко войска ще закарат и с какво? Какво количество трябва да тръгне и колко ще потъне в морето? Това не ви са руските номера в Украйна, дето си влизат като у съседната нива.

33

Влади-Мир

преди 1 година

Ако някой е чел краварската военна доктрина ще види че ЕДИНСТВЕНАТА ЕКЗИСТЕНЦИАЛНА заплаха за кравария е Русия...30 минутна заплаха)))

32

Анонимен

преди 1 година

Обединение може да има само по един начин и той Тайван да си върне континентален Китай. Рано или късно на комунистите в Китай ще им се разклатят краката както на комунистите в СССР.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 Кои хора са се надявали да свалят самолета бе,хапльо безмозъчен!Американски изтребители я охраняваха!Ти трета световна ли искаш,говендър!?

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 Вероятно още догодина ще кацнат в Крим, защото Украйна ще си го върне със сила. Русия е напълно безпомощна срещу Украйна. Страхливеца Путин никога няма да употреби ядрено оръжие защото той ще е една от първите жертви.

29

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който малко се е интересувал знае, че Тайван е истинският Китай, наследникът на славната китайска история и култура. Другото са територии окупирани от комунистите.

28

ъцз

преди 1 година

тайван е остров бе мен... на коя граница точно са струпани тези танкове

27

Анонимен

преди 1 година

Китай влиза в Тайван скоро. Има струпани стотици танкове и други машини на границата...ако не нападнат, значи ще ги предават на Тайван за желязо....;)

26

Анонимен

преди 1 година

Китайците да не шават много щото ще им влезе по навътре големия американски х.й в тесните им дупенца.

25

Анонимен

преди 1 година

След Китай, Русия е най-големият производител на силициеви пластини.