45

Анонимен

преди 1 година

Драги джурналисти образовайте се - Тайван никога не се отцепвал от Китай! Вземете да прочетете нещо за китайската гражданска война, нещо за Чан Кайши и т.н., аман от простотия.

44

Натовеца

преди 1 година

добрият краварски терорист е само размазаният !БИй американсакта агресорска паплачччч!БИЙ СМЕЛО БИЙ !ДА ги смелим !

43

Striker

преди 1 година

Добър ход на Америка, определено хитър. Да видим отговора. Жълтите ковидари знаят, че ако се осмелят да направят провокация, ще има доста кофти отговор, може и ядрен. Мужикистан затъва в Украйна, да видим жълтурите дали ще сглупят като късия тра=верс от Кремлин:)

42

Анонимен

преди 1 година

Преди последните президентски избри в САЩ някои анализатори предрекоха, че ако демократите спечелят избориъе ще подпалят света. Тези не се спряха. А, тази мумия....дето скъса копие на реч на Тръмп....

41

До 41

преди 1 година

Не ми отговори на въпроса. Ще си съгласен ли ако САЩ кажат Родопите да се отделят и да бъдат ПРОТУРСКО насочени?

40

До до до 36

преди 1 година

А ти ще си съгласен ли Родопите да се отделят и да бъдат протурски насочени?

39

Пян_Гъ

преди 1 година

Съветвам *** (=нео-комунисти от троцкистки тип, каквито няма и в Русия!!!) да не се бъркат в политиката на Китай: нито я разбират, нито пък мнението им има значение. Тайван е китайска територия, населявана от китайци, говорещи КИТАЙСКИ. Те го казват. Имат проблем с политическото ръководство на континентален Китай, което е добре дошло за военните концерни в САЩ. Това е! САЩ НЯМАТ ШАНС ТАМ - САМО МОГАТ ДА УСКОРЯТ ЗАЛЕЗА СИ! Дали ми харесва, питате? Ааа, това е съвсем друг въпрос.

38

Анонимен

преди 1 година

До "До 36" - не е признат само защото Китай заплашва да го унищожи, ако бъде признат. Това е единствената причина. Която само демонстрира какво се случва, когато оставиш психопати като Си и Джуджин да си правят каквото искат прекалено дълго време.

37

До 36

преди 1 година

Острова не е независим. Не е признат за държава дори от САЩ. В ООН се води като Китайска автономна територия, както е и Шанхай.

36

Зaпознат

преди 1 година

Тайван е китайски, както крим руски

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 - то никой не се радва на възможността за 3-та световна, освен китайските танкита и българските съветофили, на които също само танкове и бомби са им в *** глави. Но ако се отстъпва пред човеконенавистни режими, после те ти се качват на главата и стават още по-нагли. Да, труден момент в историята е, особено около 17:00-17:30 българско време днес, но това е положението. Ако се отмени визитата, Китай ще се почувства безнаказан, а всички знаем Хитлерчо какво направи в този случай

34

Тая

преди 1 година

мумия що не си седи дома ти не си харчи парите а тръгнала да се бута насам натам.

33

Анонимен

преди 1 година

Китай какво иска от един независим остров с демократично население. Осъзнават ли жълтурите, че никога когато си вкусил свободата няма как да се върнеш в тази соц. пумия. Осъзнават ли, че стандарта на живот е 3 пъти по-висок от този в Китай. Как ще накарат на сила 25 млн. да станат скотове и роби за един ден. Както Джуджето си мислеше, че в Украйна ще го посрещнат с цветя и рози е работата.

32

До До #26 Хамерикано

преди 1 година

Ами то Донбас беше се отделил бе. Украинцките нямаха влияние там последните 8 години. А проблем ли ще е и Кърджали да се отдели от БГ?

31

Анонимен

преди 1 година

Седя пия си кафето чета коментари... И не мога да повярвам на очите си. Как само се радвате на възможността за 3-та световна, че дори я насърчавате. Ако сте учили история ще знаете, че преди малко повече от 100 години започва война наречена 1-ва световна горе долу по същата причина. Само че там е убит престолонаследника на вече минала световна сила при визитата му в чужда страна. Колелото се върти, но хорара си остават все същите у-р-о-д-и

30

Брежански

преди 1 година

Китайците отстъпиха пред Съветския съюз навремето, американците също бързо ще им свият сърмите.

29

Сандо

преди 1 година

не им стиска на американците да я пратят тая мумия там ....

28

Анонимен

преди 1 година

До Мяу - по какво се познават руските платени тр...лове? По това, че всичко свързват с рашистан.

27

До #26 Хамериканофил

преди 1 година

А ти ми обясни защо за Република Китай ( остров Тайван ) и Косово не е проблем да се отделят, а за Донбас е проблем?

26

Ahahah

преди 1 година

Пука им на Китай за Тайван баш в момента с дълговата им криза, тестват колко силни са САЩ и как ще отговорят на провокацията. Особено важен момент след като преди три седмици обявиха, че обмислят с Русия алтернативна резервна валута. Без петродолара щатите са поредната бензиностанция с ракети и открадната технология.