344

Анонимен

преди 1 година

Да забранят алкохола и наркотиците, тия разнасят най много зараза.

343

Анонимен

преди 1 година

Абе те ще връщат маските а цяла София е ПОТЪНАЛА В ЛАЙНННННА И МРЪСОТИЯ, МИЗЕРИЯ Е.

342

Един

преди 1 година

До Анонимен 371. Не знам дали Костадин Костадинов е публикувал някакви инструкции, но има някаква организация ? БАДЖ и в профила им във Фейсбук има инструкции, включително и бланки за сваляне и попълване.

341

Идват Локдауни

преди 1 година

Скоро и локдауните ще започнат. Трябва да забранят и секса по време на епидемия. Сега имаме освен Ковид и Маймунска шарка която се разнася от сексуално активните хора.

340

На закрито без маска

преди 1 година

Влизайте с маска, ако има охрана на входа и не се заяждате с нея. После я сваляте веднага и започвате да имитирате гимнастика. Заповедта изключва спортуващите на закрито! Не знам как могат да ти забранят да клякаш или да се разкършиш. Във войната трябват нестандартни действия, които да изненадат противника. А може и на гоненица с охраната да си поиграете - спорт е, значи без маска.

339

От Вселената

преди 1 година

Учителка по литература: - Иванчо, защо казваме "майчин език"? - Ами защото майка ми е лекарка и баща ми няма думата, ваксинира се и сега лежи в къщи след мозъчен удар и хептен не може да каже нищо!

338

От Вселената

преди 1 година

Ако правотелството въведе мярката алкохол и цигари да се купуват само със зелен сертификат, за 24 часа всички ще се ваксинират.

337

От Вселената

преди 1 година

В РУ на МВР: - Дошъл съм да пусна жалба срещу едно лице. - Поводът? - Псува на зелен сертификат.

336

От Вселената

преди 1 година

Слагаш Първа, втора, трета доза и безплатно отиваш на театър! Слагаш четвърта и гледаш Парцалев, Калоянчев, Мутафова на живо!

335

444

преди 1 година

Ми няма да спазвам нищо. И без това на зима ще мра от студ.

334

само

преди 1 година

ДА ВМЕТНА- В момента всички ваксинирани, в момента са точно НЕВАКСИНИРАНИ! Тъй, че вече не са черешката на тортата. По изи да го дават.

333

От Вселената

преди 1 година

ЕТАПИ НА ВАКСИНАЦИЯТА В МЕДИТЕ 1) Ваксинираните хора не се заразяват 2) Ваксинираните се заразяват, но не се разболяват. 3) Ваксинираните се разболяват, но леко. 4) И ваксинираните боледуват, но не стигат до интензивно отделение. 5) Ваксинираните стигат и до интензивното отделение, но не умират. 6) Ваксинираните умират , но в лека форма. 7) Ваксинираните умират мъчително, но с чиста съвест. 8) Ваксинираните ще отидат в рая, а другите просто ще умрат. 9) Умрелите ваксинирани не боледуват в рая.

332

Анонимен

преди 1 година

Не народ , а мър ша ! Свободен човек не би търпял такова унижение !

331

още,като излезе

преди 1 година

вируса, от страх се скъсах да мия, да дезинфекцирам у дома и на работа. Чак бравите повредих от белини и спиртове. Сменях маски, забраних на моите да се събират с хора. Всичко по правилата. Така се разболях, щях да умра, след мене- цялото семейство. Няма да се ваксинирам и не вярвам на маските. Точка! Ще ги слагам под носа!!!

330

ХЪХЪ

преди 1 година

И кВо стана сега с ваксинираните с по 3-4 бустера, дето наричаха другите "стадо"? Не помагали на новите щамове, ще требе нови, вече ги работели, ахахахаха

329

От Вселената

преди 1 година

Господин Болен получава доза ваксина, но когато се прибира в къщи, забелязва, че вижда замъглено през пердето към московето. Притеснен, той се обаждавъв ваксинационния център. - Извинете, аз съм г-н Болен, преди малко се вакснах, но сега зрението ми е замъглено и не мога да виждам към московието, трябва ли да се притеснявам? - А, г-н Боленчо, тъкмо искахме да се свържем с вас, забравихте си очилата тук, елате да ги вземете!

328

нестава

преди 1 година

А от 5-ти с фереджета и тюрбани и внимавайте ще има глоби!

327

тъпото

преди 1 година

*** Пламен се върна на работа и започна да се страхува от настинки, "миличкият" той!

326

От Вселената

преди 1 година

Най-популярните въпроси след ваксинация: Мъжете - Мога ли да пия? Жените - Може ли да се къпя? Оттук и заключението: основният проблем на жените е, че им е ***, а на мъжете е, че са трезви.

325

До 369 и подобни

преди 1 година

Батеее... Аз съм неваксинирана и НЯМА да се ваксинирам! На месец взимам колкото теб за половин година в най-добрия за теб случай дори. Не можеш да ми стъпиш на пръста в нито един аспект, що се отнася до акъл и знания! Ще си стоя хоум офис и ще взимам колкото 7 средни за БГ, пък такива като теб да реват, дреме ми! :)))