81

ДаГориВАда

преди 1 година

Нагъл и безскрупулен търговец на смърт!По лицето му е записано,че е душевно и духовно нечистоплътен субект .

80

Анонимен

преди 1 година

Този пак направи застрахователна измама. Да се разследва за измама.

79

Анонимен

преди 1 година

Склад с непродаваемо оръжие, застраховано за милиони. Руски агенти го утилизират. Парите от застраховката в банката.

78

Анонимен

преди 1 година

Дай записите в 4к. Само приказки.

77

Не е Путин,

преди 1 година

а са нашенски путинисти, за да се докажат на мракобесника. За някоя рубла повече. Жалки са, но се мислят за герои. Нека да се радват. Временно.

76

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, че са путинисти. Вероятно платени възрожденци. Рано или късно истината излиза наяве. Руснаците са единствените, които мразят Гебрев. А ултрасите и джендърите на *** само правят семеизпразване пред монитора. Щото нямат друг сексуален живот. Те затова обичат тълпи и митинги - да се отъркат в тоя-оня.

75

Анонимен

преди 1 година

Дали има застраховчица и колка ще се вземе от нея?

74

Анонимен

преди 1 година

Тези боеприпаси не бяха ли бракувани?

73

Анонимен

преди 1 година

Бе много е лесно да се оправдаеш с Русия, та да не те подгонят за безхаберие, некомпетентни работници и липса на контрол.

72

Д@КастрирамеЖидаПаси

преди 1 година

Ако имаше държава и работещи институции щеше да видиш не само руски агенти, но и извънземни.Истината за взривовете се крие в отговора на въпроса: Кой има интерес да гръмне празни складове или складове с боеприпаси с изтекла годност ?Ако са празни - къде са се дянали боеприпасите?Ако са с изтекла годност - защо не са утилизирани?Отговорът на всички въпроси е един - алчност и пари!Гебрев е надясно,но се прави на ощипана девствена мома.

71

Понавирисва

преди 1 година

силно на застрахователна измама! И вероятно е такава, защото ако искаха да го елиминират вече отдавна това да е станало. Всеки бизнес носи и негативи, не само печалба. Особено ако си търговец на такива продукти.

70

Анонимен

преди 1 година

Някой забеляза ли основното? Атаките били във връзка с доставките на оръжие за Украйна. А кога парламентът разреши да се изнася оръжие за Украйна? Явно съм го пропуснал.

69

Ох

преди 1 година

Путин е забелязан да прескача оградата с горяща факла в ръка.

68

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Че това е публична тайна! И децата знаят, че взривовете в българските заводи и складове, придружени с убийството на български работници са дело на руските шпиони... Само нашите "спецове" /99% московски агенти/ се правят на улави и си чоплят носовете.

67

Вр

преди 1 година

Тр

66

Пак ли Путин

преди 1 година

е виновен?Много рев, много драма... Я кажи гербеФфф, гнид0 мр*сна, защо изсценира взрива на склада, какво и кого прикриваш?!?!? Да направим една ревизийка, м?

65

Анонимен

преди 1 година

Още през март месец Украйна де факто почти привършва снарядите 152мм. Русия се готви за това по няколко линии. По времето на Янукович 2010-2011 в Украйна биват утилизирани милиони снаряди които сега им липсват. След това от 10 години по цяла Източна Европа включително в България се случват "инциденти" с оръжейни заводи и складове. И за капак русия преди войната изкупува и каквото може от чужбина. Така че Украйна сега да няма откъде да купи снаряди. И русия сега стреля 10 пъти повече от Украйна.

64

Анонимен

преди 1 година

Като продаваш оръжие и боеприпаси на украински нацисти, няма какво друга да очакваш от потърпевшите! Ти се защитаваш като можеш, те също! В бизнеса важат законите на джунглата.

63

Анонимен

преди 1 година

А за какво им е на руснаците да взривяват стари снаряди?По-логично е да е застрахователна измама.Или пък хората на Кирчо са прикрирали скандала с върнатите от Украйна дефектни снаряди.

62

1

преди 1 година

гебрев,може да са били агенти на зеелевски,или както казва карадайъто,онова кафявото,в гашите ти,също руски агенти са го направили.