22

Гладни

преди 1 година

и на студено, ще са мързеливи те!

21

До Стигаа

преди 1 година

Явно много коментари имаш да пишеш и да разлайваш кучетата с простотиите си щом не можеш две думи да вържеш. Хората не са толкова глупави да не могат да си направят сметката, че съвсем скоро ще стоим гладни и на студено. Но ти си се радвай в котурката си и си харчи 5те лева от господарите ти.

20

Мнение

преди 1 година

До СтигааКопай си в собствената глав, шистов лобист такъв! Не ти искаме мнението, което ще направи от житницата на България гробище.Отивай си там откъдето си изпълзял. Не се изказвай по национални въпроси, дори на собствената си държава, която и да е тя.

19

Стигаа

преди 1 година

Стига с тоя руски газ гъзолизциии ниеднии руската *** скоро ще бъде унищожена вземвте си отворете вашите находища.имате газ за 200 г напред

18

Анонимен

преди 1 година

"Тази нощ Bank of America публикува следната констатация: Газовата криза в Европа се развива по ужасен сценарии" _____________________________________________ Втора констатация в просторите на нета: Има такъв канал Russian Travel Guide. ФРГ престана да бъде привлекателна.

17

до 13

преди 1 година

ще видиш като излезеш от там. Путин и Ердоган тва чакат. Тогаз ще се молите да ви пишат в конституцията, като сега у Македония

16

днъкоплатец

преди 1 година

Илиан има много информация? Откъде я събира, че е много едностранна? Защо не коментира инфлацията и защо нашата е най високата в европа? Празни приказки и обвинения? Провал на цялата ни политическа система, която се подкрепя от хора като него с безмислените му коментари.

15

долу ЕС

преди 1 година

аз казвам след всяка забрана на Брюксел която води до финансови щети в България и загуби на работни места, Брюксел да поема 100 всичко плюс 50 пр отгоре за неудобството..Като се почне от двата закрити блока с пропуснатите цени на тока, и текущия поръчан но неизползван газ по договора с Газпром, но ДЪЛЖИМ, мим 1 млрд долара до декемри, плюс разликата в цените за 4 месеца между руския и щатския газ, плюс 100 000 безработни зимата....

14

А-я

преди 1 година

Тези, които още помнят събитията от преди 30 години, могат ли да обяснят какво се случи, че се върнахме, там откъдето тръгнахме. 45 години чакахме светлото комунистическо бъдеще, като живеехме скромно и се лишавахме - по политически причини. Сега след 30 г. чакаме светлото евроатлантическо бъдеще, като пак ще се лишаваме, пак по политически причини. И пак ни заливат с пропаганда и пак ни задължават в какво да вярваме. Да не сме го преживели, разбирам, но да си повтаряме грешките...

13

сливи за смет

преди 1 година

Тази нощ Bank of America публикува следната констатация: Газовата криза в Европа се развива по ужасен сценарии.

12

анонимен

преди 1 година

и като ек наложи забраната ще цъфнат и ще вържат

11

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ПО ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДА БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИЯ НА Е.С. ЩОМ САМИ НЕ ВЗЕМАМЕ РЕШЕНИЯ ,А ЧАКАМЕ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ Е.С. И СЕ ПИТАМ КАКВА Е ПОЛЗАТА НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ ОТ Е.С. И НАТО?

10

Анонимен

преди 1 година

Няма такава опция, всички държави от ЕС са обявени за врагове и целта е да има криза на газа тази зима която почти сугирно ще се случи. Това важи и за путинска Унгария и за радева България, е за сърбите не ама вие като тях ли искате да сте?

9

анонимен

преди 1 година

Ей. специалисти, досега не знаехте ли от къде може да се вземе най-евтино газ.НЕ ми умувайте, а веднага договори, че народа не издържа на цените

8

Анонимен

преди 1 година

Има устойчив стереотип, че руският газ е по-евтин и това е видно на практика от двата договора, които Орбан сключи с "Газпром".

7

Манол

преди 1 година

Ми след като няма алтернатива явно ще трябва да обменим малко рубли и да купим газ на нормални цени от Русия. Като се появи алтернатива тогава ще мислим за деверсификация. Сега купуваме някава американска втечнена, която е на тройна цена, не се знае кога и как ще стигне до България ,а след два месеца е зимата. Става като с изтребителите, платихме ги без да са произведени и все още не се знае, кога ще са произведени и сега ще купуваме пак авансово още... А Германия и Франция си имат руска газ.

6

Зозо

преди 1 година

Хахахаааа, пак изскочиха платените от психопата путин да "обясняват" :))))))))))))))))

5

А

преди 1 година

Видяхте ли колко е метана?

4

Анонимен

преди 1 година

Опциите за използване на руски газ си остават, стига да си платим. Плащаме по руската схема и получаваме. Даже имаме възможност да увеличим количеството на руски газ за България на цена доста по-ниска от пазарната. По примера на Орбан. Само трябва да удължим срока на договора с "Газпром".

3

Анонимен

преди 1 година

Има устойчив стереотип, че ако скочиш от 3 етаж ще се пребиеш защото има гравитация.