298

Анонимен

преди 1 година

Ренегатите на фърчилото, сложени от него да предадат българската история, да изтеглят заеми, които да откраднат и да си ходят.В същото време реабилитираха рап.она, кйото гласува предателството, за да не го намагният козяк.

297

Мдааа!

преди 1 година

Споменът ще е доста болезнен за българският суверен ! Болките още се оформят. Предстоят гърчовете, които си докарахме сами ! Да ни са честити ! ( гърчовете)

296

Анонимен

преди 1 година

Ще запомним, че радев ни пробута двама напълно неизвестни аджамии, които баа маата на държавата, а клакьорите има се надпреварват да им викат осанна!

295

Пълен Хаос и Крах

преди 1 година

Той Кирето си го каза какви ги е надробил ;Киреца:-"Поне няма да има Апокалипсис"Или изчегъртах всичко до което се добарах ама поне дишате още...

294

Падаря

преди 1 година

С ефтината гръцка газ дето е 60% по скъпа хахахаха

293

С много неща

преди 1 година

Като грабежа на Булгаргаз.... за няколко месеца от дружество с 60 милиона печалба на месец го изчекъртаха до дружество с 500 милиона дългове-560 милиона изпарени към посредниците на киро и кокоро

292

Анонимен

преди 1 година

Няма с какво да бъде запомнен, а и въобще не искам да си спомням за този ухилен измамник.

291

Съд за тия боклуци

преди 1 година

Ревизия на тия, на предните на всички. Всичката *** в съда. Да, ама те знаят че няма как да стане! Поост народ, слаба държава

290

българин

преди 1 година

на първо място с безграничното раболепие и слугинаж към САЩ, после с невежество, арогантност, предателство на националните интереси, безкрайни лъжи, лицемерие, демагогия....жалка слугиня на БайДън....

289

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да ги помним. Историята помни други големи личности и събития. Когато си направил повече гафове отколкото реални неща, с какво да те запомнят ??? Просто ще ги пишат в статистиката. Нищо повече.

288

Анонимен

преди 1 година

187 Децата и внуците на демоните от миналото отидоха в историята. Слава Богу. В България има и други млади хора, които не са обвързани с членове на репресивните служби от соца, като Рашков с 19-те имота

287

Караджата

преди 1 година

Мама..та ви евроатлантическа и ПП и ГРОБ,ДБ, ДПС и БСП са едни и същ. Цялото НС е за ново Белене само че ще го наречем - център за трудово превъзпитание. Не звучи ли демократично?

286

Анонимен

преди 1 година

Показаха среден пръст на Митрофанова, която се беше взела зе велможа и господар на България.

285

Анонимен

преди 1 година

Спряха корумпираните пътно транспортни фирми. То те всички са корумпирани то за това нямаме никой който да строи пътища сега... Но пък ако следващите ще строят по - качествено си струва.

284

Анонимен

преди 1 година

Най доброто Правителство някога. Спряха корумпираните транспортни фирмички. Спряха корумпираните лукойл и газпром да си развяват байряка и да се вкара реален капитализъм в този отрасъл. Спряха далаверите на Капитан Андреево. Позовлиха на хората да си слагат соларни панели и да продават ток без да трябва да чакат позволение от Енергиини дружества.Промяната е тежка хапка за тъпия ***, който си няма и представа от политика и само *** са му в главата.

283

Бай Танас

преди 1 година

С най-голямото, безочливо и скоростно крадене от 1989 г. насам

282

Xa-xa

преди 1 година

С позор и резил пред света. Няма какво да му помним, ами по-бързо да го забравяме

281

Анонимен

преди 1 година

С нищо няма да остане, защото европеидните про'с'таци ще си изберете нов месия, който ще го надмине! Дано новият напълно ВИ затрие!

280

Анонимен

преди 1 година

ВИЕ си ги избрахте да ви евроинтегрират, про'с'таци европеидни. Защо ревете?

279

анонимен

преди 1 година

Позор !!!