22

Анонимен

преди 4 месеца

За какво да се радваш, бе капуста? Дето оставяш народа да гладува,ли? Но и народа си е виновен. Всеки народ си заслужава управниците.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Объркан съм много. Нали Уктяина е във война, а зърното енстрстегическа стока, демек с него трябва да се храни населението. Та в тази връзка, защо тива зърно се изнася?!? Защо не е конфискувано в полза на държавата и да се пази за черно дни по време на война?!? Подозирам, само подозирам, *** нивоте са на големи американски компании, които искат да си изнесат теколтата. Няма друго обяснение за това зърно, с което ни проглушлоха ушите! Няма никаква логика да бъде изнасяно!

20

Анонимен

преди 4 месеца

До 20. Анонимен трябва да се радваме за фотосесията на зленски във vogue, не за някво си зърно. . . . . . . . . . Въпроса, който остава е дали пръските от кръв по материала лесно излизат? Разликата към Путин е, че Зеленски мобилизира всички мъже и ги жертва в една безмислена война, докато Путин действа без мобилизация! Може ли някой да обясни как се побеждава ядрена държава от такава без ядрено оръжие? Нещастници! Не съм симпатизант на Путин, но имам разум!

19

Анонимен

преди 4 месеца

трябва да се радваме за фотосесията на зленски във vogue, не за някво си зърно

18

Анонимен

преди 4 месеца

Той се радва само на внос на бяло и зелено

17

Анонимен

преди 4 месеца

Ми Зелен, те ви нападнаха, защото сте нъмбър уан по пшеница, зърно и т.н....Иначе рашките нема с какво да се похвалят, газа им е от азерите, петрола от чеченците, гола вода са, на пелмени са царе, да ги похваля с нещо :)))

16

Нека изнасят

преди 4 месеца

800 милиона тона пшеница се произвеждат годишно в света, а Украйна произвежда 20 милиона тона, от които може да изнесе около 5 или 6 милиона т.е. около 2% от общото световно производства. Да се разправя, че от Украйна зависи изхранването на света е съвсем несериозно. ....................................................................................... Нека изнесат. Русия и Турция им гарантират коридор за корабите. Какво им трябва още? Русофобската пропаганда да продължава - това им трябва.

15

В грешка си

преди 4 месеца

#7, споразумението изобщо не споменава влизащи в Украйна кораби. Става дума само за 80 кораба на трети страни, които са в украинските пристанища. След като отплават вече пристанищата ще са военна цел.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Слава кокаине!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Пяк аз очаквам укро-питеците да торпилират кораба в международни води и да кажат: "Ето, няма сигурност!" Ердоган требва да прати спешно подводници да го пазят

12

Гъз

преди 4 месеца

Лично видях шри ланки да купуват зърно и царевица от румъния и на кораби за саудитска арабия . Същото става и у нас. Ние плащаме субсидии, а ЕС изнася храните за трети страни. После хляба бил скъп . Майкитевидаеба вустите.

11

Мишо

преди 4 месеца

Що бре? Дърпаш магистралата и радостта е мигновена!

10

Анонимен

преди 4 месеца

Оставам с впечатлението, че международната общност месеци на ред само укр.царевица е сънувала )))

9

Анонимен

преди 4 месеца

Пристанището в Одеса работи отново, след като беше освободено от укропските мини и износът беше подновен с добрата воля на Президента Путин и положените усилия и съдействие от страна на Президента Ердоган.

8

БАНко

преди 4 месеца

КОГА ПУТИН Е ВЪРНАЛ ,,ОТКРАДНАТОТО " ЗЪРНО В ОДЕСА ?

7

Анонимен

преди 4 месеца

"Рано е да се радваме за износа на зърно", каза Зе-клоунът. Той не е доволен, защото руснаците и турците съвместно подлагат на контрол на Босфора всички излизащи и влизащи в Укропия кораби и по този начин изключват възможността да се вкарва оръжие, боеприпаси и наемници.

6

Факт

преди 4 месеца

Укро фашистите ще направят някоя нова провокация от хунтата в Киев всичко може да се очаква. Щом избиха с американски ракети свой граждани в затвор в ДНР само и само да замълчат!

5

Оказа се

преди 4 месеца

Оказа се че зърното не е украинско а на частни компании. Та за какво да се радват? Няма приходи.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Износът е ясен. Сега да видим ще има ли приходи от него.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Рашките трябва да бъдат занулени чак тогава ще мирясат бедност и мизерия за да нямат пари за шпиони пропаганда фабрики от т р о л о в е и за бомби и оръжие