81

Истината

преди 1 година

Полша е следващата измислена държава сериозно.

80

Анонимен

преди 1 година

Бившият им външен мнистър Шикорски бе записан на пияна глава как казва, че те поляците са пълни *** да се ежат и на Германия и на Русия като правели орално на САЩ. Това не е мое мнение, а негово. Но пък няма да споря с поляк за Полша, я!

79

r3v0lv3r

преди 1 година

Не, всичо почва със Сталин, поляците не обичат руснаците много преди това, но за това трябва да четете история. Българите по стар руски обичай смятат, че всичко почва с бащицата, който според руснаците създава и славянската азбука.

78

Анонимен

преди 1 година

Ето ти още една причина да си наложим още санкции и да се почустваме от това изключително щастливи и горди.

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен/90Това го знам и слава на Сталин, че не е пролял излишно кръв за интересите на Лондон. Но ако е продължил да настъпва и смазва и поляци и немци, с цената на наистина излишни жертви, е можел да вземе цялата коч'ина германия.

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 85 -Сталин е спрял по друга причина. Поляците са си правили тънки сметки и са си повярвали, че ще се освободят сами с въстание по нареждане от Англия. Сталин разбира и спира войската да си "почине".Съответно германците разказват играта на поляците. Те и за това недолюбват руснаците.Като цяло англичани и поляци го играят тарикати в Европа.Поляците отдавна имат мераци за Украйна,сега са видяли изгоден случай.

75

Анонимен

преди 1 година

Опасност е, но не за Европа, а за краварските *** в нея.

74

Анонимен

преди 1 година

Планът на немците през всв е да избият половината поляци, а другата половина да изселят в Южна Америка. Руснаците спасяват Полша от немските планове. На ти сега благодарност.

73

Анонимен

преди 1 година

Опасна за Европа е само самата Европа. Всичките и проблеми са от акъла на собствените и политици.

72

Анонимен

преди 1 година

Руските шават още, я марш в Сибир

71

Анонимен

преди 1 година

Единствената грешка на Сталин спрямо Полша е, че е спрял и изчакал при Варшава, вместо да влезе и окупира ЦЯЛА Германия! Но и той е бил наивник, вярващ в библейските ценности като честност и смиреност

70

Кирил и Методий

преди 1 година

Хм! Защо хейтите другари? Вие иСчезвате ли или иЗчезвате? Или си обичате вашите нищо дето са леко неграмотни? Като вас?

69

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 80 - такъв ще го подадат на твоя идол Вова поляците, та няма да знае откъде да си го извади! В момента са с най боеспособната и въоръжена армия в Европа. Само да се пробат колхозниците - ще летят ушаNки здраво! Плюс историческата ненавист на поляците - и основателна все пак.

68

Кирил и Методий

преди 1 година

До Анонимен 69 - иСчезни! Ше иСчезнеш ли? Защо положихме труд за теб, неграмотни? Затова ли ти дадохме Азбука? Да повтаряш опорите на Москва и то неграмотно?

67

Анонимен

преди 1 година

Не им ли писна. От омраза направо се тресат. Да си взимат част от Украйна и да млъкват. Но нали уж "помагат" на Украйна. То не може хем така, хем онака. Имате евтин украински труд, сега и бежанци от мирните региони, помощи от ЕС. Явно без газ не излиза сметката.

66

Анонимен

преди 1 година

Полските Дуди пак ще го отнесат,както имам навика да им се случва

65

Хиената

преди 1 година

Абееее... хиената на Европа е... Полша. Чълчил го е казал,най-близкият им съюзник.

64

Бай Дрън

преди 1 година

Надявам се и аз Русия да е опасна за Европа и най-накрая тия брюкселски мафиоти да се саморазпуснат или някой тях да саморазпусне, та била тя и /Русия. То се е видяло, че овцете на ЕС само могат да блеят.

63

Гарван от Гроба

преди 1 година

В крайна сметка всички ще умрем. Смъртта е лесна, живота е труден. Щом си се родил после осъзнаваш и смъртта. Или не си даваш сметка, че животът е крехък и от гроба връщане няма. Но когато се сетиш за смъртта примерно 5 мин на всеки два три месеца и те обгръщат депресивни мисли. И осъзнаваш, че животът е временен, смъртта вечна... И какво можеш да направиш по въпроса? Как да живееш?

62

Анонимен

преди 1 година

М айната на Европа !!