264

тя

преди 1 година

Така е ! Ние ще прежалим нашия мизерен живот , ама как ще се простят с него богаташите живеещи по- добре и от царете ?!

263

Владо

преди 1 година

До изявленияНещо логиката ти я няма. Хйде помисли малко и ако не разбереш къде е проблема...както казваш - в Карлуково :)

262

ЬЬЬ

преди 1 година

Малко "умното" руско джудже и верните му сатрапи непрекъснато плашат света с ядрен апокалипсис и изглежда е време да си направят противоатомни бункери на стотици метри под земята,за да оцелеят.Те ще са единствените господари на планетата без никакъв шанс живот на земята.Дано да си сбъднат мечтата и да им е честито! *** нямат еквивалент.Руските фашисти-също.

261

изявления

преди 1 година

Преди две години депутат от Руската дума---Без Путин - няма Русия; По- късно Путин,скромно заяви ---За какво ми е светът - без Русия. В тези две изречения е същината на руското умопомрачение. Без Путин Русия е нищо , а без Русия и светът да загине .. все едно е за руснаците. Който разбрал , разбрал. За другите ... Карлуково.

260

СТОП ВОЙНА

преди 1 година

Одна из цели самоликвидация на пост советские армии в том числе руская и украйнская ..ето диверсия готовили много лет ..ПУтинов и его соучастники еще на свободе..

259

СТОП ВОЙНА

преди 1 година

Как видно от показние паради американские наркомани следят каждого в том числе ядерние под лодки,корабли,танки,БТР,БМП солдати с помощи спец раз диверсионная техника специално доставлена и смонтирана на руско советская военная техника.. СЛедят и кождой гражданин русия через дигитално голограмние оружия в личние и банковские карточки..ЦЕл ликвидация в том числе на ЕВропа..

258

СТОП ВОЙНА

преди 1 година

22 года Путинов начал нагло преступная война против РУСь.. Уже пострадали десятки милиони наши братя и сестри от самая руская республика в мире Украйна..Остали без работа и доходи.. Путинов еще на свободе ???Убили жестоко сотни тисяч.. Санкции увредили 89% от население на руская федерация.Пострадали все бедние в Евросоюз..Нужно арестоват началники Путинов в том числе от США///

257

Анонимен

преди 1 година

Директорът на ЦРУ Уилям Бърнс заяви през април, че предвид неуспехите, които Русия е претърпяла в Украйна, "никой от нас не може да приема с лека ръка а русия само напредва и превзима от село до село от град на град и стъпва на пръсти в запада укропия ще ходи с марш де..би...ли вие от с палите тези огнища на воините сега ще я запалите в китай

256

Хаха

преди 1 година

Уж се загрижил и продължава да плаши да стане на неговото .....

255

И кое му е Бравото?

преди 1 година

До Анонимен................Че плаши света с ядрена война ли?Да сте чули някой след края на Втората Световна Война да го е правил?

254

Алберт Айнщайн

преди 1 година

Каква ще бъде третата световна война - не зная, не мога да кажа. Но четвъртата - тя ще се води с тояги и стрели.

253

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин!

252

Анонимен

преди 1 година

Световната общност в най-скоро време очаква Владимит Путин и подчинените му да бъдат арестувани и съдени за геноцид, международен тероризъм, военни престъпления и престъпления срещу човечеството. Цялата армия на Русия трябва да бъде обявена за терористична организация, която избива наред, изнасилва, отвлича военни и цивилни, подлага ги на малтретиране и мъчения, подлага ги на филтация и задръжане в коцлагери, разрушава градска и частна собственост, анексира чужди територии. Немските военни прест

251

Анонимен

преди 1 година

Че друг не виждам плаши с ядрена война освен Путин. Проблема им обаче, е че се видя че нямат аргументи щом ставадума за конвенционална война : разузнаване никакво, поголовна корупция от която следва и неподдържана техника която се чупи ,морално остаряла техника и липса на масово производство на нова такава (за пример СУ -57 може да са супер но на дали има и 20 произведени ,за Армата да не говорим) . Украинците се борят с дух ,но си представете на тяхно място модерна НАТО-вска армия ?

250

Анонимен

преди 1 година

Първо плаши света с ядрена война, после се прави на човеколюбив филантроп и заявява, че в една ядрена война не може да има победители.Тези са царе на лъжите и лицемерието, няма как, то е вкоренено в руската робска крепостническа душа, там или си на дъното на социалната йерархия или си на върха.

249

Анонимен

преди 1 година

путин се изходи върху Русия! Вонята ще се разнася по света дълго!

248

Бравос

преди 1 година

Джуджаки...Ползвай го....

247

Анонимен

преди 1 година

да очакваме путин да използва ядрено оръжие значи, дано не съм прав

246

Анонимен

преди 1 година

Разбирам че не си много луд, веднага заповядай да унищожат 6000 хил руски ядрени снаряда. Ако не го направиш значи си лъжец

245

noFreeman

преди 1 година

нито на теб нито напрнсията, а да не говорим на оня с дръпнатите очички някой позволи да унищожите планетата... тези, които правят това, което става в момента няма да позволят!