88

Говори след 9ти,1944

преди 1 година

Преди 9-ти Септември 1944 година историята мълчеше , след това изведнъж проговори . Това е едно от чудесата на света - " мънки - Фънки " .

87

Анонимен

преди 1 година

Фашисти мерикански

86

Минало

преди 1 година

Всички партии са плод от миналото. Всички партии говорят за грешки ,но не ги поправят. Всички партии гледат за себе си.Всички партии и правителства разделят България. България ще я има ,там където е народа ! А къде е народа ,на всякъде по света

85

А ЧЕСТИТО!

преди 1 година

Единствената задача на новото служебно правителство на Радев е да подготви поредните парламентарни избори и помежду другото да подпише нов, заробващ България, договор с Газпром.

84

ДС/БКП - ПАК СА ТУК

преди 1 година

МИРИШЕ ОТВСЯКЪДЕ......

83

Анонимен

преди 1 година

Единственото положително е Крум Зарков в пъти по-добър избор от досегашната неграмотна квакачка от Дай България Надежда Йорданова.

82

Анонимен

преди 1 година

Новите милионери на България.

81

Анонимен

преди 1 година

Световно неизвестни послушковци от ПУЦа УНСС

80

Анонимен

преди 1 година

До БългаринКолега, това са хубави думи, които казваш, само дето там където не са изпразнени от съдържание, то са изкарани от контекста. Модерната "демокрация" е използвана от нео-либералния капиталистически олигархат за икономически, културно, военно, политически и т.н. завладяване на "варварски, недемократични" държави. За каква независимост говориш - НАТО ни пази, ЕС ни казва от къде да купуваме гас, Брюксел след година ще ни печата парите и т.н.

79

Лена на Киро на Миро

преди 1 година

Румене, къде беше тия 5 години? Защо не ги направи тия хора министри през тия 5 години, Румене? Защо сега?

78

Внимание

преди 1 година

МУСТАФА Е ПРИ ЕРДОГАН ДА СЕ РАЗБЕРАТ ЗА ГЛАСОВЕТЕ ОТ ТУРЦИЯ ЗА ИЗБОРИТЕ.ВРЕМЕ Е ДА ПРОМЕНИТЕ ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН.ДА ГЛАСУВАТ САМО ХОРА С ПОСТОЯНЕН АДРЕС У НАС,А НЕ С ДВОЙНО И ТРОЙНО ГРАЖДАНСТВО И ЖИВЕЕЩИ В ЧУЖБИНА ОТ ГОДИНИ.

77

До Българин

преди 1 година

Искаме да имаме братски отношения с Русия защото имаме едно азбуки, молим се на бога на църковнославянски, 45 години сме били в тесни връзки. Тези хора родени от 1945- до 1990 г. не ги ли смяташ за българи? Не? И те са се радвали, и те са плакали и, те са мразели, и те са раждали. Те са ти бащи, деди и да им отстъпиш място в автобуса, само защото са по-възрастни пенсионери и трябва да знаеш, че са много. Не смятам, че се отказваш от майка си, баща си заради сегашната политика, но ти го правиш.

76

ВОЕННИ ПЕНСИОНЕРИ

преди 1 година

Дали са.... проевропейски....или.... проруски......??.....ОТРОВАТА ПРОДЪЛЖАВА.....!!!

75

Краси

преди 1 година

До АнонименНай-добре-пожарникар!

74

Анонимен

преди 1 година

Радев е руски слуга толкова ли не рабрахте, той клати държавата и неговите производни, току що приключи мандата на БКП, останалото е фасада за пред хората.

73

Анонимен

преди 1 година

Нека мрънкането започнеее .... СЕГА!

72

така е!

преди 1 година

До Америк.фашист Изгониха 70 шпионина и пак Нефто хима за тях бачка от както шпинонина Ккоостов им го подари.

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86Я пак ! За над 30 год. кои управляват България. Всички прозападни правителства .Истината ,че всички и герб и ПП се отчитат в американскто посолство и ходят и канят само западни партнери . Герб имаше връзки с Русия ,но ходеше при Ердоган на отчет. А.А за България макар с западна ориентация ,валутен борд е на дъното . Никакви цености няма в западната идеология ,освен Печалба от по-малките д-ви .Ами продадените за 1 лв предприятия след 96 г .Направиха го Костов -върл русофоб !

70

Америк.фашист

преди 1 година

Американците ще ни спасят като ни пратят картинки да разглеждаме самолети .Като ни обещат газ на двойна пазарна цена за да спасиме американският долар.Американците работят здраво ! За унищожението на България.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84, не сте прав многоуважаемиПапардако! Заради три поколения ***, които два пъти фалираха държава, допуснаха мутрите да завладеят всичко, вътре в ЕС са но работят за Русия и още и още. Ето заради такива като вас сме най-последни от последните, не ти се получава да обвиниш младите за несгодите си.