66

Бай Дрън

преди 1 година

А ЕС трябва да се самопризнае за мафиотска организация и да се саморазпусне. Относно тероризма...България е създадена с тероризъм, както и много други държави. Една от последните е примерно Косово, където тероризъм и мафия действаха и действат ръка за ръка. Македония също е създадена с тероризъм и то най-големия може би в Европа.

65

Анонимен

преди 1 година

Още едни кандидати да "спечелят" Евровизия по милост.

64

Правилно ли прочетох

преди 1 година

Чакайте бе! Разбра ли се вече кой е обстерелвал затвора с тоя HIMARS ? Публикувате някакви статии без грам доказателства за нищо! Само за угода на "правилните"! Това ли е вече журналистиката!

63

ББ

преди 1 година

в съзнанието на обикновенните хора...дори в РФ...русия е терористична държава,задължително трабва да разграничим Народите на Русия...Велик Народ дал на Света ни толкова много...от диктатора путин и кликата обслужваща го...Народите на Русия са хванати здраво от мракобесният му режим!!!не забравяйте юнкер-меркел-вебер,още работят за путин!! превзе Германия с тяхна помощ!опита и в САЩ през Тръмп хора!Война ни обяви!!!

62

Анонимен

преди 1 година

Рядко в историята имаме толкова еднозначна ситуация като сегашната. Русия преследва ясни империалистични цели да завземе със сила територии от Украйна и Молдова докато Украйна никога не се е месила във вътрешните работи на русия и никой не е застрашавал териториалната цялост на русия (защото никой включително НАТО не би нападнал ядрена държава). Руските служби организираха сепаратизма и раздуха този уж нацизъм въпреки, че в Украйна има по-малко неонацисти от средното за Европа. Това са фактите

61

До 999

преди 1 година

Няма нищо! То и Путин ги бърка!

60

999

преди 1 година

Извинете,на Латвия.

59

999

преди 1 година

От публикацията останах с впечатление,че спирането на доставките на руски газ за Литва в събота е причината за искането Русия да бъде обявена за терористична държава.

58

Закономерност

преди 1 година

Колкото е по-*** човек е против ЕС и за Русия!

57

Ноби

преди 1 година

и като обяви , какво ? къде се навряхме в тоя нещастен съюз. да се разпада по бързо.

56

Па съм я бе

преди 1 година

Укрите сами са се гръмнали,това е ясно.

55

Доклад на ОССЕ

преди 1 година

До Анонимен 57 На място, след разглеждане на събраните доказателства. Скоро ще бъдат представени, заедно с обвиненията към съответните отговорни лица, включително Русия като държава, спонсорираща тероризма.

54

Анонимен

преди 1 година

До Доклад на ОССЕ 55. И как са доказани всички тези неща? Или доказателствата, както винаги, са секретни?

53

Анонимен

преди 1 година

До Румен 44. Ти сигурен ли си в това, което пишеш? Имаш лични впечатления или някой добър чичко ти разказа всичко това?

52

Доклад на ОССЕ

преди 1 година

Излезе доклада на ОССЕ. Доказани са изтезания, групови убийства, изнасилвания, насилствени депортации, и още и още от руските изззрроди. Въпрос на време е Руската кървава федерация да бъде обявена за терористична държава.

51

Анонимен

преди 1 година

Латвия не знае какво да прави от злоба и безсилие.

50

Анонимен

преди 1 година

Още един преял с eвpoгeucku "ценности" и напиращ да овлажни с вкусовия си орган всичките дърташки задни бузи в ЕС ,та да стане хубав (т.е да забогатее бързо ) ! Естествено , за сметка на народа си и на всички останали съседски народи ...

49

БАНко

преди 1 година

ЗАЩО ИСТИНАТА ЗА ТОВА ТЪ..ПОВАТО ИЗКАЗВАНЕ Е В ПОСЛЕДНОТО ИЗРЕЧЕНИЕ ??? А ТЯ Е: ЛАТВИЯ НЕ СИ ПЛАТИ ГАЗА НА РУСИЯ ДО 27 ЮЛИ И ДОСТАВКАТА Е ПРЕКЪСНАТА !!! ЧЕТИВО ЗА СЪВСЕМ МАЛКО УМНИ !!!

48

Анонимен

преди 1 година

Рашка не е преставала да е терористична държава .

47

Анонимен

преди 1 година

Ами защо така се ядосвате? Нали Русия за нищо, ама за нищо не ставала. Само ЕС и САЩ са рай на земята и там се живее. Нали сте за зелена енергия. Слагайте вятърни турбини и соларни панели. В краен случай стройте атомни централи. Купувайте повече петрол.