10

Анонимен

преди 1 година

Тая ще е по зле и от блондьо. Ще довърши кралството за нула време. Изключително повърхностна и неспособна за лидер....

9

Анонимен

преди 1 година

До 9Ние сме България, европеидните про'с'таци отивайте в брюксил!

8

Анонимен

преди 1 година

Ние сме ЕС и хич не ни пука за брейкзитчиите, даже е време т.ъпия английски език да се разкара. За Европа си имаше добра идея с Есперанто, но подлизурковците го затриха. Най-ограничения език е английския. Нашите продажници дето се опитват да махнат думата колежка са жалки нещастници, българският е богат език и си има дума за всичко, а не една дума да се ползва за 15 неща.

7

Анонимен

преди 1 година

Сунак е твърде мътен за премиер на кралското, а хистеричната чавка, Тръс им е по на сърце. ЮКей си е с колонизаторски манталитет и колкото и Ентелигентен да е индиеца, в очите на англетата си е от слугинажа.

6

Анонимен

преди 1 година

"Тръс присъства на финала срещу Германия, а първата победа на английския футболен отбор в голям турнир" --------------- И откога избора на министър-председател на една голяма държава се определя от присъствието на футболен мач? Тотално опростачване и чалгализация на британците!

5

РЕПТИЛ

преди 1 година

Писна ми да се моля на Бога да им дойде акъла и да сложат някой нормален, а не откачен да разпали ядрена война! А между другото, вече готвят Борис Джонсън за шеф на НАТО. Дъртата Пелоси утре ще каца в Тайван, а това е поредната провокация за война, този път с Китай. Явно акъла им НИКОГА няма да дойде.

4

Христо Христов

преди 1 година

Факт е че Сунак е класи над климактериумната (също като империята им) истеричка Тръс.

3

Sarcasm

преди 1 година

Руши Суек типичен британец, потомствен, браво. Такъв човек ще оправи загубилата блясък империя!

2

ИДИОКРАЦИЯ

преди 1 година

Любимката на Лавров Лизи Географката.

1

БАНко

преди 1 година

ДО 05.09. АНГЛИЧАНИТЕ НАПЪЛНО ЩЕ СА УСЕТИЛИ ВОЙНАТА НА НАТО СРЕЩУ РУСИЯ ПО ДЖОБОВЕТЕ СИ И ЛИСАНАТА ЩЕ СИ НАМЕРИ МЯСТОТО ДО БОРЧО , ОКОЛО КИЕВ !!