18

до 17

преди 1 година

Нали не мислиш, че Путин сам е решил да нападне Украйна :) ?! Ако беше така, до сега да са го свалили 100 пъти. И да си отиде Путин, друг ще довърши неговата работа

17

Анонимен

преди 1 година

Дано скоро и за Путин и Лавров се чуят такива вести , света определено ще е по-добро място без тях и подобни недоразумения на природата.

16

До Hoh

преди 1 година

Чуваш само това, което Днесбг са инструктирани да ти предоставят. Задай си въпроса към главния редактор.

15

До Саки

преди 1 година

Точно ти живееш в мазето. Европа си я виждал само в мапса.

14

Hoh

преди 1 година

Абе тия руснаци нямат ли инжинери, учители, лекари, архитекти. То само чуваме от тях за шпиони, за КГБ-исти, наемници, офицери, мафиоти, диверсанти, военни.

13

Саки

преди 1 година

На кой му пука , ние живеем в Европа , а Европа свършва до източните граници на Беларус и Украйна.

12

Мужик

преди 1 година

Ай дано повлече крак и жужето след него да си правят компания в пъкъла. Да ги турят в съседни казани да си ги подклаждат.

11

Антисоросоид

преди 1 година

А защо имат забрана да пишат за дългогодишния шеф на КГБ евреина Андропов, 15 г. шеф на КГБ, агент на Запада и бащата на перестройката, ментор на Горбачов. Малеее ако трябва да му пишат биография какви ли лъжи ще трябва да си измислят, близо 2г. преди смъртта си Брежнев не е работоспособен, изпада в кома накрая, през това време Андропов подготвя пренинаването от руска към еврейска власт в Русия. Андропов поръча убийството на Л. Живкова.

10

Чугунолеяр

преди 1 година

Грешката му е, че се е опитал да става президент на Блатная, а подобни фриволности не се прощават от природата. Впрочем вече очаква съотборника си от КГБ и вероятно му е приготвил последният пристан из Ада.

9

Анонимен

преди 1 година

Уркитата , вън от форума и от България! Инсетки смърдящи. Сънародниците ви се бият, вие четете новини. Верно е, че няма война и вие лъжете, за да крадете пари и ядете на чужд гръб. Станахте ли по 150 кила?

8

Анонимен

преди 1 година

не прилича на 84 годишен -явно е някаква младежка снимка

7

Анонимен

преди 1 година

Не доживя да види края на перестройката. Но Горбачов може и да успее. Все пак видя разрухата в Украйна, която се случи заради политиката на Горби. Още 80-те се заложи началото на това, което се случва днес и тези, които вземаха решенията тогава, знаеха какво ще последва. Да приемем, че не са намерили по-добър начин.

6

Анонимен

преди 1 година

Този занесе тайната на Путин в гроба. Но тя е известна, а тя е че през 99та Путин лично е участвал в подпалването на няколко руски къщи за да убедят руското обшество че това е дело на чеченците и само Путин може да ги спаси от тях.

5

Анонимен

преди 1 година

Ах каква загуба и каква невероятна драма за русофилството

4

Анонимен

преди 1 година

КГБ продължава да си същестува, а последния й председател се мъдри на президентския стол в РФ. Но днес за него ще бъде един тъжен ден: част от миналото му си заминава.

3

Сър Пичук

преди 1 година

Дано да няма наследници!

2

Българин

преди 1 година

Голяма работа

1

Анонимен

преди 1 година

Браво.