37

Анонимен

преди 1 година

:) Чубайс е най-мразения след Елцин в Русия - да не би да са пропуснали да проверят новинарите тука?

36

пак не разбрали

преди 1 година

бивш приближен означава настоящ отдалечен!

35

Анонимен

преди 1 година

Кармата си знае работата, и Путин го чака не по-малко лоша съдба.

34

москва

преди 1 година

няма Италия , няма Америка , кгб е на всякъде и действа !

33

Антисоросоид

преди 1 година

Тоя отдавна трябваше да е в пъкъла заедно с евреина Сорос, евреина Ходорковски, евреина Фридман, евреина Гусински ... евреина Березовски ги чака, защо така бе сорросоидни тролерасти.

32

Анонимен

преди 1 година

Отровен от писанията на BG джурналята....

31

старичок новчок

преди 1 година

Дктаторите нямат приятели .Живи.

30

Анонимен

преди 1 година

Дългата ръка на Кремъл. Запазена марка са им отравянията.

29

Анонимен

преди 1 година

Ами той Чубайс е най-мразеният от народа политик в Русия през последните 20 години - някаква кръстоска между Кики, Виденов и Костов, но ако последните са в небитието, тоя не слиза от екраните от времената на Елцин. Ако хвърли топа, руснаците ще гърмят шампанското без връзка с отношението към Путин и текущата политика.

28

Бай Х

преди 1 година

среща се след ваксиниране

27

Анонимен

преди 1 година

"Русия ежегодно обработва по над 4 милиона заявки за гражданство" ______________ Тези дни очакваме ДНР, ЛНР, Херсонската народна република, Запорожската народна република да започнат да приемат и обработват заявки за трудова миграция от граждани на КНДР - строители. Цял Донбас+ се нуждае от възстановяване.

26

Анонимен

преди 1 година

Днес човек ако е известен и познава Путин, не може просто така да се разболее. Да е жив и здрав Чубаис, Путин като Христос, поема греховете.

25

АнонимеН

преди 1 година

ОБИЧАЙНИТЕ ЗАПОДОЗРЕНИ!!! БИЛИ ВАКСИНАТА И ФАЛШИВИЯ ПУТА-Н

24

Анонимен

преди 1 година

До 24 Единствените "видни американци и европейци" кандидатстващи за руско гражданство са или хора преследвани за престъпления в собствените си страни или такива, на които с подкуп или обещание им е "предложено" такова. Класически пример е Депардийо, който избяга от Франция заради данъчни проблеми, но дори и той като видя руския "мир" набързо и тихомълком се прибра във Франция и си уреди въпросите с данъчните. Изглежда свободата му е по-важна. :))) Останлаите 4 милиона са африканци и урмутци :)

23

Анонимен

преди 1 година

"Не си чувствам ръцете и краката". Това са симптоми на синдрома Гийен-Баре или остър полирадикулоневрит. Анатолий Чубайс е бащата на масовата приватизация в постСССР. Обещаваше по една "Волга" на всеки руснак срещу ваучери.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Писал си следния опус "Даже доста добре си живеят в гнилия Запад и никой не иска да ходи да живее в путиновия "рай"" Та исках да те питам, това сам ли си го измисли, или някой ти го каза? Защото Русия ежегодно обработва по над 4 милиона заявки за гражданство. Включително голям брой видни американци и европейци искаха и взеха руско гражданство. Трябва да си паднал от Марс, ако не знаеш това.

21

Анонимен

преди 1 година

Чубайс лично заяви и писа в Интернет, че е болен от тоя синдром в лека форма. От какъв зор се напъвате пак с инсинуацията "Чубайс е отровен или е ...". Вие новинарска агенция ли сте или Фейк Нюз. Няма нито една новина, в която да не добавите някаква злобна притурка, особено ако е свързана с Русия. От какъв зор, кому у полезно това?

20

отровен

преди 1 година

Според мен е отровен от руснаци, както много други, които не одобряват политиката на путин. Колко души умряха от самоубийства и от отравяне, колко! Не могат да се преброят! Нека и други да продължават да му лижат г...а. Той затова се е взел много на сериозно.

19

Българин

преди 1 година

Евтини сте ...

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 "Нее, именно от инжектиране с експериментални препарати" Аз казвам, че или от 5 Жи, или от кемтрейлс, или от ГМОто. Всеизвестно е, че ГМОто уврежда ДНКто на човека и оттам нататък се отключват всякакви автоимунни заболявания. :)))))