22

До Какво има в рамка

преди 1 година

Явно в рамката е само снимката на тоя презерватив от статията. Някакво интервю за вътрешна употреба се превежда и тиражира все едно е вселенската истина.

21

Баба Ванга

преди 1 година

Когато българите бъдат вписани в конституцията им като ДЪРЖАВОТВОРЕН народ (а не малцинство!) и им се отредят квоти в държавната им администрация, полицията и всички държавни структури, тогава ще извадят бУгарските си пасоши и от 3000 българите ще станат 3 000 000, а "македонци" няма да има и 300!

20

Анонимен

преди 1 година

Мен като българин защо трябва да ме интересува какво мисли тоя?

19

Анонимен

преди 1 година

Ти си сърбин

18

Анонимен

преди 1 година

Скоро ЕС няма да съществува, джендърите ни насадиха на такива икономически бомби.

17

Анонимен

преди 1 година

Тодор Живков беше патриот, можеше да бе особен диктатор, с авантюристични наклонности и варварски дух, но беше патритот, отстояваше интересите на България и им го наби на македонците. Не се плашеше от никого, защото той беше на Върха в Съветския съюз. А и щом майката на Пеевски заяви, че по времето на Живков сме живели найй-добре и, че той е бил един от най-сериозните политици, няма какво да говоримА сега тия нашите са едни чужди поклонници, обслужват чужди интереси, мижитуркииии страхлиивиии.

16

Granik

преди 1 година

Косоварите се надигнаха малко тия дни и веднага северномакедонците реципрочно се наведоха и смълчаха и взеха да се изказват по меко за България. Стане ли напечено от албанците веднага почват да мяукат на България.

15

Какво има в рамката?

преди 1 година

Ето какво твърди Пендаровски: "Първо, да пише в учебниците и навсякъде, че до 44-та година сме били българи - това не е в рамката. Второ, че македонският език до 44-та година е диалект на българския език - не е в рамката. От 41-ва до 44-та са били "администратори", а не "окупатори" - и това го няма в рамката"? ....................................... Добре, тогава кое е в рамката?

14

Анонимен

преди 1 година

Пендаровски,измислени са Вашите историчари....промити са...никакви експерти,ако бяха такива до сега да бяхте признали...Историческата Истина...

13

Румен

преди 1 година

До 7 . Не е баш така. Девет години преди да падне Т. Живков почина Тито. А Тито не е Тато/ т. Живков/. До тогава при Тито всичко "бе Америчко". Македонците можеха да си шетат по Света свободно. След 1982г. Милошевич им обърна посоката и ги върза за сърбите та и до днес

12

Пеев

преди 1 година

Александър Теодоров Балан издирал и събрал купища документирани сведения, които доказват, че няма македонска държава, език, народ, култура и история, оборил теорията на върлия македонски историк Димитър Мисириков. Вие хубаво сте кръстили метро на името на Балан, ама няма да е зле да го споменавате за тия работи. Материалите все още се пазят. Балан е създателят на съвременния български език, измислял цялата българска съвременна терминология и щом той отрича да има македонски език....

11

Анонимен

преди 1 година

Тези сами ще се спрат за влизане в ЕС ахахах

10

македония,а

преди 1 година

А моята котка изяде един кренвирш и се подриска!

9

Анонимен

преди 1 година

По- рано хич не споменаваха българи, а сега поне контекста се измести- спори се, обсъжда се какви са били, как така и какво искат тия българи и прочие поводи да отвори Поне Уикипедия младото поколение! Самото говорене и подгряване на темата е успех за нас и ще доведе до дисиденти скоро к накрая ще промени и еазбирамията им.

8

Ъц

преди 1 година

Абе, може да влезите в ЕС и като албанци, но ще трябва да си резните пеЧурките! -)))))))

7

Тодор Живков

преди 1 година

се държеше най-достойно с македонците. Той им беше казал така: "Нямаме териториални претенции към вас, но в Македония няма македонци! Там живеят българи, с българска реч и самосъзнание.

6

Анонимен

преди 1 година

Декомунизация им трябва! Не може комунизма да е в гемелите на нацията к държавата! Комунизмът и титовизмът не могат да са част от мита за създаването на тази държава! Това е абсурд в ЕС! Трябва да извадят досиетата и да проведат кампания в медиите по изобличаване престъпленията и насилията на Тито! Как иначе?!

5

трампа

преди 1 година

Влезте вие на наше място и ще ревнете с глас до 3-4 годинки.

4

Горд Българин

преди 1 година

Пижо ли е Пендо ли е не го знам и не ме интересува, ама май не е наясно, че освен като българи и албанци като други не могат да влязат. Е, нищо де, след има няма 30 години ще схванат и ще влязат, има време за къде са се разбързали?

3

Анонимен

преди 1 година

Всички македонци сте българи с промити от сърбите мозъци!