42

На

преди 1 година

Логопед!

41

Анонимен

преди 1 година

Защо всички политици се плашат от референдумите /когато не им изнася /. Демокрация - каквото каже мнозинството - това е

40

Честен

преди 1 година

Македонците са Българи, но с говорен дефект...

39

Три възможности

преди 1 година

Може да влезете като българи, като албанци или изобщо да не влезете.

38

Дедо Гочо

преди 1 година

Драги ми господине Пендаровски що ще радиш кога едно църно пиле с две глави се яви на ваша застава ?

37

Анонимен

преди 1 година

аве кви са тия цъ.......вули да да въртят европейската институция на малкият си пръст айде една тояга в гърба и при братята сърби там да се целуват и галят по дупките

36

Анонимен

преди 1 година

Kато гледам накъде вървят нещата , и ако съм прав в скоро време ще Ви се ИСКА да сте Българи , защото иначе отивате към Голямата Албанската Уния !

35

тоя па

преди 1 година

а къде пише че въобще ше влезете в ЕС ?!

34

анализатор

преди 1 година

СМ ще се разпадне на две-едната ще бъде албанска/поради албанско население 70%/,а другата наша.

33

ПОДКРЕПА

преди 1 година

Подкрепям Народа на СМР - трябва да направят Референдум за Въпроса - Искате ли да влезем в ЕС .Този Съюз е сериозен , не трябва България да изпада в положение на Косово и Сърбия .България отдавна е приключила с Войните , въпреки че предишното Правителство искаше да обявим Война на Русия .

32

Анонимен

преди 1 година

Така е до 44г сте българи и Самуил е български цар със седалище Охрид Кирил и Методий съдават българска азбука не кирилица а българска азбука на основата на гръцката така са били наети да създадат българска азбука инсче се определяйте както искате *** северно македонци марсиански македонци бъдете каквито искате но не крадете история която нямате като северно македонци

31

българин

преди 1 година

дали ме интересува тая измислена държава ? ами НЕ !

30

курти

преди 1 година

е тогава влезте като албанци !

29

Хахаха

преди 1 година

Ама тоя много прав бе - казват българи сме и автоматично са е ЕС. Нема преговори, нема отваряне затваряне на глави и т.н.И без това и те не знаят кви са. Вековните им исторически паметници и сгради от стиропор нещо взеха да се разпадат. Та така. Иначе ме боли за тех.

28

Пич

преди 1 година

Пак ли трябва да съм смаян, потресен, огорчен? Ами не съм. Защото вътрешномакедонските глупости дълбоко не ме интересуват. Вече директно пропускам повечето подобни статии.

27

до Анонимен

преди 1 година

"""До 1944 г. няма македонски език""""" ---- Попитай Комунистите как Идола им Г.Димитров принуждаваше българите в Югозападна Бг да се пишат "македонци" и да учат "македонски език" с огън и меч! Това е Историчски Факт, а не шега!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Представям си в ЕС и в НАТО поляци и естонци и до тях макета, едните осъждат и затварят за веене на комунистически символи и честват едва ли не бивши нацисти и разни бандери и до тях макетата с партизански песни веят сърпове и чукове и разни сечива!! Искам да го видя това! Едните изтърбушили ДС досиетата, а другите ни лук яли. Е ще е яко!!! По Брюкселски абсурдна джендерия!

25

Анонимен

преди 1 година

Ще Влезнете с историческата истина, с артефактите и написаното там черно на бяло- българи! Фактите са ясни! Ако запишат българите в Конституцията няма как да им обръщат костите с фалшификации! Значи се признава, че е имало българи и е странно как са изчезнали!! Тито и Сталин са триели народи от картата с гумичка!

24

Анонимен

преди 1 година

До 1944 г. няма македонски език, а Македония е окупирана от Сърбия и Гърция в балаканксите войни и ПСв и НАТО и ЕС дължат репарации на бг. Нали говорим за същата империалистиочна война срещу Бг както сега е наказана Русия че гони украинците.

23

Анонимен

преди 1 година

А какво е мнението на Еврогееейййскииия съюззз