143

Друг

преди 1 година

Явно има още дъна за достигане! Тази държава не се е отделяла с години от това дъно.

142

ББ

преди 1 година

приятели...имахме страхотно правителство,работещо в интерес на България,разбира се балета на бареков ще ги плюе,ще ни плющят минуси и от пАсолството,путин обяви война на Света ни от вече 6 месеца,защо?...една логична причина моля!живеят си в 70 г. на 20 век.,имат власт...и пари...животите на Човешките населяващи Света ни няма значение за путин и г-та...те си искат привилегийте...дори не е това...психиката им изневерява...и животите на децата ни са в риск хора

141

Анонимен

преди 1 година

До Асен - Надявам се не си Василев, но няма значение! Ами, дала е жената път на младите, гласувала е за ПП и сега - пълно разочарование.

140

Асен

преди 1 година

Аман от комунисти, в това число и Нешка. Вие и социализма завлякохте България в такова блато и безвремие, че още не можем да излезем от него...никой не й оспорва успехите в спорта, но дайте път на младите!!

139

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля че от 32 год.това беше най - доброто правителство! Малшанс че оцелиха да управляват , когато започна войната ! И въпреки младостта и неопитността си те се справиха добре .Подцениха старите муцуни , на които никак не им хареса че им затвориха кранчетата и с цялата си злоба , стовариха си мафиотският юмрук върху тях! Устояха на обиди , компромати и откровени лъжи , но продължиха .Това беше най-социалният кабинет , и кой знае с тях сигурно щяхме да имаме по- високи заплати и пенсии!?

138

Анонимен

преди 1 година

Това правителство на Продължаваме промяната с Демократична България и за някои решения БСП имаха добри намерения да сменят олигархичния грабителски корупционен модел и подобрят положението на Бг народ,но не прецениха силите си че се борят с един диназавър/октопод на корумпираната мафия свързана с съдебната с-*** с частни и чужди интереси партийни лидери, които диктаторски-мутренски управляват партиите си като Герб, ИТН,ДПС Възраждане и др. които свалиха правителството за да продължат с корупцият

137

Анонимен

преди 1 година

Дъното са двамата харвардци Киро и Кокорчо. Киро го възвеличават в някои медии като човекът,успял да унижи Путин. Мисля, че по-скоро К.П. е вятърничав екземпляр с авантюристичен уклон,който не мисли преди да действа и може би посредственото му мислвне, ако има такава способност, му изигра лоша шега, а заради него -и на България. А.Василев с непремислената си инициатива да изземе парите за издръжка на руското посолство заби последният гвоздей на вековната дружба Русия-БГ. Типични ерзац-управленци

136

Павел

преди 1 година

Дъното е баба Нешка

135

Ехххх

преди 1 година

И тази не спре да дава акъл. Що не си гледа гимнастиката и оня кич на Рупите, дето някои погрешно наричат църква? Тя когато беше депутат какво направи за народа?

134

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Нешка е права....отрочетата на комунистите изкопаха новото дъно ..."НА ПРОМЯНАТА"!

133

Анонимен

преди 1 година

Жалко е да гледаш човек който някога е имал достойнство да се унижава за тиквата и за джуджето от кремъл ама като няма родолюдбие а само интереси е така !

132

иво

преди 1 година

БЕШЕ КОМУНИСКА , ПОСЛЕ СЕ ПП-промени И ПАК , В БЛАТОТО ВРЕМЕ Е ДА ИГРАЕШ ЗА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ! /Т.Е.- Г Е Р Б /

131

анонимен до 140 Само

преди 1 година

И като разбра Нешка какъв е Бареков ,при него ли остана ? За разлика от вас, които ще си останете вечно заблудени.

130

анонимен

преди 1 година

Не на дъното Нешке , а под дъното. Позор, че си избираме такива.

129

Илияна Раева

преди 1 година

Нешка пак е в грешка.

128

На нешка и фамилията

преди 1 година

И е русоРобева !

127

Анонимен

преди 1 година

Самозаблудите на Нешка са постоянни и последователни. Бареков беше спасителят на България за нея, Роската Петров целуваше портрета на вожда Бареков. Това са тип хора шизофреници на показ по телевизиите и обичащи да се показват и да ни разказват за настоящата си самозаблуда.

126

Всички комуняги...

преди 1 година

Газ пикаят...и вече се не траят....Кога Боже ще им дойде краят....Най сетне да настане раят....

125

Анонимен

преди 1 година

Нешка е шизофреничка по всички симптоми на болестта.

124

Бай Благой

преди 1 година

Нешка е истински успял и доказал се Човек. не като тия дето дра/и/скат тука несвързани постове. Права е за всичко, най-вече за това колко сме зле дето допускаме тия да ни управляват и в момента!