90

Дончето

преди 1 година

Народът обедня, а кирчовци, кокорчовци и туквуни крият пачки под дюшека...верни атлантици!... Не е луд тоя, дето яде баницата....Народе??!! Ти си ,,суверена"!..Сам си ги избра, сърбай си сега попарата, дето сам си я надроби.... И мисли за утрешния ден, щото иде зима, а газ няма!

89

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

В София предлагат заплати 600 800 лв, но има десетки кандидати за едно място и винаги наемат техния човек, ако някой случайно го наемат може да работи няколко месеца и да не вземе заплата докато напусне и емигрира

88

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

В София се предлагат заплати 600 800 лв, но десетки кандидати има за едно място и винаги се наема човека на тоя с обявата, а не случайния човек, ако случайно наемат някой може няколко месеца да работи и да не му дадат заплата и да емигрира

87

Хмммммм

преди 1 година

Така и не мога да разбера какъв е проблемът с хората в БАН, че все биват цитирани. Всички на тяхно място биха максимализирали приходите си при възможност. Вместо да ги анатемасвате се обърнете срещу онези, които предосатяват възможност да се получават пари срещу никаква или лошо свършена работа. Корупция и лоши практики иманавсякъде. Просто в някои страни се концетрират върху тях, а други деликатно ги прекриват!

86

Батко Сезгин

преди 1 година

До до 111 В БАН нали са учени,нека да измислят начини за печелене на пари,а не да разчитат на заплати,и тези доходи са им много,защото се занимават с несъществени неща,отчитат някаква дейност само.Учителите също не трябва да им се дават такива големи възнаграждения защото имат много ваканции през годината

85

до 111

преди 1 година

Майка ми работеше в БАН. Професор. Пенсионерка отдавна, но продължава да пише рецензии на разни статии и да я канят в чужбина като гост лектор в елитни университети. Навремето в БАН се пенсионира и последно заплатата й беше смешни 2200-2500. Аз като програмист тогава (преди 10 години) изкарвах окло 4000... Почти без грам трудов стаж. За момента- да не говорим- в пъти повече взимам, а надали ситуацията в БАН се е променила. Добре че беше доста в чужбина, та има сносни вложения в смислени неща.

84

Бай Хасан - честния

преди 1 година

Тая държава си ебала майката, щом всеки *** знае колко трябва да получават учените в БАН. Един ритнитопко взема по 50 бона на месец, тях защо не ги плюете?

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11я, не знам как засичаш кой плюс след колко време се появява. Ти на 10 секунди ли правиш рефреш на страницата :) Много жалка картинка сте!

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 107, ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, определянето на някого в интернет описва самият теб! Пак ти казвам, излагаш се :) нивото ти е под критичния минимум за физическо оцеляване :) Доказа го няколко пъти :) Сега ще ми кажеш, че ми знаеш ИП. и ще дойдеш да се саморазправяш с мен, нали? ХАХАХАХАХАХАХАХА ***!

81

Пижо

преди 1 година

Тия пари само за режийните не стигат! А още не е дощла зимата, когато ще разберем Кировото предателство.

80

Алито от София

преди 1 година

Не мога да разбера защо пишат само глупости какво сметнали кнсб, вместо да правят тези сметки които ние ги знаем отдавна, защо не се борят за Европейски стандарт, в цяла Европа заплати и цени да са еднакви, на абсолютно всичко, стоки, бит, потребности, но по най важното е да намалят, даже ако може да изкоренят корупцията със закони и наказания, което е много много трудно, що тя почва още от главата, или Европейския парламент, но може и да има някой свестен европеец, а дано, *** на да ли

79

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 105, ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХ, не зная, защото не се интересувам от подобни подходи. Щом ти знаеш...вече ясно се определи като човек, който го прави и е фактическият комплексар :) Егаси смахнатия индивид!

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 103, не си представителна извадка от обществото :) И точно ти не си критерии за определяне на минимума :) Някой е пропуснал много материал по статистика и икономика в училище :)

77

Анонимен

преди 1 година

Да се работи в България няма смисъл. Човек никога не може да излезе от оковите на бедността. Работиш за да живееш мизерно, да си плащаш сметките и да имаш какво да ядеш. И то невинаги можеш да си плащаш сметките и да ядеш каквото ти се яде. Да се отделят пари настрани е трудно и да си купиш нещо е трудно. Живеем цял живот в мизерия. Затова който може отива да работи в чужбина.

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 98, е написали са минимум. Това не е нещо, което някой си измисля... има си формули, потребителска кошница и какви ли още не показатели за да стигнат до сумата.

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97, ХААХАХАХАХАХААХАХАХА Проблемът е, че наситина нищо не знаеш! И се чудиш как да си избиеш комплексите! Такива като теб дори не сте жалки! И смешни не сте! Излагаш се много! Спри се и запази малко достойнство пред себе си! Идея си нямаш дори къде е БАН :)

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88, не заслужаваш да знаеш как се софрмират заплатите в БАН. От писанията ти става ясно, че си простаак и дори и да ти се каже няма да разбереш! Над нивото ти е тази информация. Очевадно е, че завиждаш на умни и учени хира. Жалки сте в опитите си да оправдаете собствената си некадърносст! Никой не ви е винове! Поработи върху стилът си на писане и обностките! След това евентуално може и да ти се даде информацията, която искаш!

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91, това къде го прочете бе? Никой не ти го е написал. Това, че ти не можеш да четеш и да разбираш... си е твой проблем! Хахахахахахахахахахахахахаахаххаахах Ти си част от онези, които сте пробелмът на тази държава! Прав си много *** се навъдихте и за това нормалните ни завличате с вас в блатото!

72

Сега

преди 1 година

Тия се сетиха а 12 години къде бехте по рано що не се сетихте

71

Albi

преди 1 година

То всички сте много способни, клалифицирани, наврени в София в някоя разпадаща се панелка. Къртите хилядарките. Леле, леле!Другите са некъдърни, неспособни, ***. Всеки може да си хване пътя и да се навре в панелния рай, да кърти хилядарките, ама друг е въпроса какви са разходите и за какво ще стигнат тези хилядарки. На този стандарт там, сте си последни прошляци, но като се приберете по село, голяма работа сте.