194

Анонимен

преди 1 година

Българите страдат от национален нихилизъм, не ценят нищо в собствената си страна, все критикуват, мрънкат и вечно се оплакват. Никога не са удовлетворени от нищо.Все гледат в чуждата паница, все тревата в двора на съседа е по-зелена. Колко хора на запад живеят в собствени жилища и имат бърз достъп до медицински специалист? Чухте ли 7-8 месеца чакаш за специалист в Австралия? В Европа са три месеца. В САЩ без осигуровка сам си шиеш раната или раждаш сама, а бездомните в палатки са над 4 милиона.

193

П

преди 1 година

Браво!

192

Пенсионер

преди 1 година

Даа Руското господство с болшевишкия режим ни направиха *** Обратното на това което е Българина

191

До 194

преди 1 година

В коя държава се изнасяте,където няма пияни и дрогирани шофьори?

190

Анонимен

преди 1 година

Най-добре ще е,да можем да си върнем българите в България. ----///----- Какво значи да СИ върнеш българите? Ти си собственик на българи и някой ти ги е взел ли?

189

Анонимен

преди 1 година

глупости, в Бг расте поколение от невероятни нахалници и елементарници, които се надпреварват да си купят новия айфон и виждат Кирчо и Кокорчо като умни - само това подсказва какво е нивото

188

пропаганда

преди 1 година

стига с тази пропаганда! дошъл прясно от Австралия, млад, с професия и несемеен и още му е интересно. Дори да имаш пари в Бг не е ок за средната класа - *** деца с родители снобари, шумот прости съседи, малко зеленина и ниска чистота на въздуха, никакво съобразяване, култура, начумерено обслужване, архаична инфраструктура и други. Единственото по-добро е че нямаме опасните австралийски животни и не сме толкова отдалечени от цивилизацията. Другото са наивни пропаганди да нямаме претенции

187

Анонимен

преди 1 година

България е едно прекрасно място за живот. Държавата е уредена, престъпностъа е ниска, ценитр са поносими, хората са добри и най-важното, природата е уникална. Климатът ни е от най-добрите възможни. Нито топло, нито студено. Има си хубаво дълго лято, има си и зима, има си зеленина. Пълен баланс. Не знам защо хоората са решили, че тук е дупка. Явно не са особено съобразителни. Много мои приятели се върнаха след дълги години работа в чужбина. Почти никой не остана там. Доведоха и семействата си.

186

НовиБългариОтИран

преди 1 година

Уважаеми Доктор Паям Форгани! Препоръчвам Ви горещо да доведете колкото се може повече Ваши сънародници от Иран в България, за постоянно! Аз съм от хилядите бедни, но кадърни българи, които напускаме завинаги България, в която за такива като нас няма живот. Дано Вие и Вашите сънародници да имате повече късмет в България! Вие, иранците, сте древна и чиста раса!

185

Зозо

преди 1 година

Тоя иранец се е усетил, че зъболекарите по здравна каса станаха милионери в България :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Къде ще върви?!? :))))))))))))))))))))))

184

БapoвциПлyжeци

преди 1 година

Ей, баровци, защо обиждате бедните българи, които се преместват в чужбина! Трябва да сте им благодарни, задето ви оставят да се разполагате в цялата българска държава. Нали сте умни, красиви и богати?! Бедните българи не ви обръщат внимание, а вие - баровците ги обиждате! Я, вие, баровците, да си EПM!

183

Анонимен

преди 1 година

По-добре в Бг да живеят чужденци с подобно мислене отколкото българи чуждопоклонници. Този е по-българин от повечето избягали от Бг. Живях 9 години в Германия. Имах всичко. Много приятели, хубава квартира в центъра на Франкфурт, кола, не лоша работа. Един ден реших да зарежа всичко. След 2-3 месеца си бях в България. Оттогава (от 2014) се чувствам като прероден. Сега работя за американска компания, но много по-важно е, че съм щастлив, до близките си и в родината си.

182

Ей,Баровци,ЕПМ!

преди 1 година

Защо обиждате бедните българи, които се преместват в чужбина! Трябва да сте им благодарни, задето ви оставят да се разполагате в цялата българска държава. Нали сте умни, красиви и богати?! Бедните българи не ви обръщат внимание, а вие - баровците ги обиждате! Я, вие, баровците, да си ***!

181

сзг

преди 1 година

Да пробва да обясни на хилядите български кауни и профандери, които на талази бягат към "по-добър" живот!!! Стадото е трагично....

180

Питър

преди 1 година

И вече последно - не знам за друга държава, където думите на един случаен човек се тиражират из всички централни медии, а публиката ги чете и обсъжда все едно само неговото мнение е меродавно. Колко иранци живеят в България? А кога някоя австралийска медия ще интервюира поне един от десетките хиляди българи, живееши там,за да ги пита какви аджеба са предимствата на Австралия пред България? Или стотитицете хиляди от други националности? Точно никога. Хората нямат време да глупости

179

Питър

преди 1 година

А най-вероятно цялата разлика се състои в това, че в Канбера е трудно "да излезеш" и да излизаш всяка вечер, защото семейството му живее някъде на майната си и трябва да бръмчи с кола, докато в София хваща рейсчето от Младост 4 и се смъква до центъра за 20 минути. Затова му се струва "социално". Отделно, че като иранец мизерийката му допада повече от подредените и уредени градове, които вероятно са му стерилни. Кръв е това, все пак, гени и памет.

178

Питър

преди 1 година

Ако прочетете внимателно статията, ще видите, че единствените неща, които всъщност са изтъкнати като предимства на България е, че "винаги можеш да излезеш да изядеш един таратор" и "хората са бедни, но носят неща да те почерпят".... Като оставим настрана факта, че в чужбина можеш да излизаш да ядеш на ресторант всяка вечер в седмицата (!), какви са истинските предимства на България?? Дали не са евтините, лесни и дащни момичета (момчета), за които докторът не говори по разбираеми причини?

177

БГтрагедията

преди 1 година

България е хубава страна, но е превзета напълно от Maфиятa!

176

Пич

преди 1 година

Човекът е пич. Очевидно кръвта му не е българска, но пък душата му е. Иначе за Австралия е прав: мои приятели, които живяха десетилетия там ми говорят същото. Те наскоро се завърнаха в България и повече не искат и да чуя за Австралия.

175

Ами прав е

преди 1 година

Като българин живял в доста страни (работя в университети, е не мия чинии), всъщност съм съгласен със всяка дума на този човек. И между другото, студентите по информатика в България са доста над европейското ниво. Нивото е като в добрите американски университети, където се плаща над 40000.