44

Анонимен

преди 1 година

Този клоун някой слуша ли го?

43

До правителствата,

преди 1 година

Шефчетата им и слугите: ЗАЩО НЕ СИ ЕПпБЕТЕ БУДККАТА МАЙЧИНКА????????

42

До 40. И 41

преди 1 година

И да,може да се направи вълнова атака , само че вие сет роботчета и не мислите ! Вместо да гледате важните неща в този живот ,вие търсите грешките в запетайките и препинателните знаци коѝто не ме правят ентелегентен! Много умно! Завършени ***.о.ти!

41

Вълнисти папагалчета

преди 1 година

Явно не успяха да скатаят достатъчно непубликувани положителни за да има пик във Велико Вълнистовия Вторник.

40

До 40 и 41

преди 1 година

Ей умните, горе долу сте го уцелили! Само че промивката ви е дошла в повече и точно такива ентелекти като вас обират пешкира,защото сте умните рираш ли! Иронизирате, присмивате се за тези неща ,но точно те ще ви затрият! И да,имя супер комп, не ще да е за вашите нищожни нужди за по-бърз ча връзка с фалшивия ви изкуствен свят,за спре го ще. Да е! И да теста не става за този вид инфекциѝ,Карл мълис преди да го затрият 2019 го каза във видео! Хайде сега да се поклоните на вашия бог фаучи и чао!

39

Анонимен

преди 1 година

ДНКто ти им е нужно, ако случайно има съвпадение за 8мото сърце на рокфелер например. А, ако не си научил за същността на вълновата природа на материята и резонанса, съвсем скоро през мобилния ти телефон и най-близките 5G клетки, ще могат да ти пуснат честотата, която индивидуално да те изпържи и да спаси планетата от тебе и потомството ти /ако си успял да се размножиш преди инжектирането ти/. И внезапната ти смърт никого няма да впечатли.

38

Анонимен

преди 1 година

И на кого му е притрябвало твоето ДНК? И какво ще прави с него? Съзнаваш ли изобщо колко си смешен? *** като теб нямат място в обществото.

37

Да го

преди 1 година

Ду...ха.ш. Катран! Няма ми вземеш ДНК-то с т.н тест,нито ще ме отровиш с вашите отрови! Слугияш на мамона, изчезни в пъкъла....

36

ФАКТ

преди 1 година

Никой нищо не спазва! Победихме!

35

Теодоро

преди 1 година

1000% ФЕЙК,кантара в дранголника..

34

МИРО

преди 1 година

ПРЕДАТЕЛИ,скоро народът ще,ви,разкатае майката!!!САМО ВЪЗРАЖДАНЕ!!!!

33

МИРО

преди 1 година

ДОКАТО ИМА БЪЛГАРИ, ВИНАГИ ЩЕ ИМА ПОДЛЕЦИ И ПРЕДАТЕЛИ!!!! ЕДИН ОТ ТЯХ Е......

32

Анонимен

преди 1 година

Чета конспирациите ви за да се посмея. То е всъщност трагично за интелектуалния потенциал на народа, но ми оправя настроението. Ха ха ха

31

Уши нос гърло

преди 1 година

До от бъдещето При тест - антигенен или ПЦР няма как да се достигне хипофизата, тя е в мозъка .... да близо е до носния канал но няма пряка връзка през носа до нея... така че няма нужда да си внушавате подобни неща... вредно е за здравето.... :-)

30

Анонимен

преди 1 година

При коронавируса няма плато, това показват досегашните вълни по целия свят. Би трябвало Кантарджиев да го знае. Има пик и рязък спад без плато.

29

Анонимен

преди 1 година

28, ти си типичен примир за " опасно глупав" индивид. Че си и агресивен. Като всеки *** - пси хар.

28

от бъдещето

преди 1 година

До ГМО По-верочтно корумпираната мед сестра, дето ми прави ПЦР-а като и казах, че съм контактен натисна по-навътре и ми засегна Хипофизата. Пък и надебелях след Ковид като ядеш механично и не можеш да се насладиш в пълна степен на вкуса. Обонянието и вкусът ми са на олколо 25% и не се оправят.

27

Анонимен

преди 1 година

Защо триете избирателно? Нищо няма да промените, освен да докажете, че сте тр ол медия, платена от ковид мафията. 22 е пример за ***, писал глупости, който седи. Никой не е доказал кои и колко са "жертвите на к.". Жертвите на зсравепогазването са обаче милиони.

26

Анонимен

преди 1 година

22, дал си данък на собствената си глупост си дал! Смъртните случаи са живи болнични убийства.-------------Законът би трябвало жестоко да преследва толкова опасно глупави и самоуверени хора, разпространяващи нелепости като теб. 60000 души загинаха заради тебеподобни същества.

25

Анонимен

преди 1 година

24, откачаш. Всяка годи от близо 50 години се разболявам вкяка дима за 1-2 седмици с кашлица. Никога не съм имал пневмония. Ти за болести на гърлото да си чувал? Понеже 3-годишните дори са наясно с тях. Ковид отк а чалки сте. Добре, че сте малко.