23

До 24

преди 1 година

Амчи да, що да ти пише и кода за прахосмукачката-робот, като жена ти може да се гъзурчи със старата прахосмукачка...*** съм ги в ай-титата!

22

Анонимен

преди 1 година

Най са ми смешни напуканите ай рита с уж големите пари.Хаха а бе ей от софтуер нямам нужда дали ще гледам на же *** еса една карта или ще си извадя хартиената карта аз пак ще стигна където съм тръгнал

21

Гражданин

преди 1 година

Крайно време беше!Балонът следва да се спука, защото беше изкуствено създаден от инвеститори, брокери и банкери. Да му мислят тези *агубеняци дето бързаха да теглят кредити за покупка на жилище.Но нещата ще си дойдат на място. Някои имоти ще отидат на публична продан.

20

Анонимен

преди 1 година

Тихомир Тошев преди 6 месеца успокояваше стадото че лихвите щели да са ниски ,сега когато рязкобанките обърнаха палачинката ,Тошев за да не изгони клиентелата си от Кредит Център,фирмата му за ипотечни кредити успокоява пак стадото че нямало да е рязко вдигането ./но се надявал да е така видиш ли /,та така с лихвите и кредитите ,набутаха сума ти народ с ипотеки ,страшно е

19

Анонимен

преди 1 година

Значи някой си държал 300 млрд. долара на сметки в западни банки и не му давали лихви що минимални за безсрочно държане в сметката до разплащане на насрещна стока закупена от него или фирмите му за оборот,че още на руски граждани живеещи на запад решили да изпратят на роднини някой друг долар,евро,швейцарски франк,британска лира и някои др. за точни,бързи размени,че да имат роднините и те да побанкерстват пред чейнч бюрата с курс за смени,а направо уговорено им привеждаха по централен курс рубли

18

Бунгур

преди 1 година

Крайно време е да се премине към нормални лихви по кредити и депозити.Кредит лихва да е 4%, а лихва депозит 2%. Отношение пропорция да е 2към 1,а не както тук,съотношения 1 към 50-60.ЖИВО ОГРАБВАНЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ.

17

Анонимен

преди 1 година

"ЛИПВИТЕ" имали така дума изобщо

16

Анонимен

преди 1 година

ще се удавите плавно,спокойно , ужас без край , няма да е бърз край, иначе няма да има шоу за 1ния процент

15

Анонимен

преди 1 година

Може и да ти е фиксирана , но има едно нещо ГПР му викат .............

14

do 11

преди 1 година

Ц, в грешка си. има фиксирана лихва (или поне доскоро имаше) в една банка мисля само. И никой не може да ти стъжни живота, не се филмирай.

13

до 11

преди 1 година

Да, имам. Не е за 30 години, а за 15. Поне за толкова са ми ипотеките. Фиксирана и още как. Разбира се, важи само за премиум клиенти с над определен доход с личен банкер. Да не правим реклама на банките, няма смисъл, но в една единствена у нас го предлагат.

12

Анонимен

преди 1 година

Оправете си правописните грешки. Супер журналистика....

11

До 5 с фискираната

преди 1 година

Имаш фиксирана лихва за 30 години период на кредита в България? В САЩ може, но тук такова животно няма. Отделно при форсмажор банката може да ти стъжни живота.

10

до 8

преди 1 година

Имам сума познати с ипотеки, включително и ние (въпреки че имаме сума наследсвени жилища, имаме 3 ипотеки- къща, вила и почти изплатен голям апартамент). Човек трябва да мисли и ипотеки и кредити да не надминават 20% от доходите му. При нас са около 8%. Всичко останало е изхвърляне и опит да се надскочи стандарта на живот. А 2000лв. е несериозен доход за ипотека. Айде да кажем касиерка и склададжия имат 4к доход и може и 700лв. ипотека да се смята са ок, но за мен не е.

9

Петя,

преди 1 година

оправи си заглавието! Явно за коректор не си чувала!

8

ООН на гъби

преди 1 година

Защо да се бесим по стълбовете? Аз лично имам достатъчно спестени средства, че да мога спокойно да си обслужвам ипотеката, дори и с 5% лихва. Хора, които са теглили 1000лв ипотека на 2000лв заплата да му мислят.

7

Анонимен

преди 1 година

Сиромах крипто яде ли

6

Анонимен

преди 1 година

Започва се, скоро тея с жилищните кредити ще почнат да се бесят по стълбовете.

5

Анонимен

преди 1 година

Ипотеката ми е с фиксирана лихва, никой не може да я промени. Да не говорим, че имам ликвидност да погася и двете си ипотеки на момента, но не е особено умно при лихва 1.6% на ипотеката и доходност на авоарите над 8%. Относно кредитите- там могат леко да пипнат, но те са ми кратскосрочни и слабо ме интересува. Отново имам ликвидност, но не е умно и там да погасявам при лихва 3.1 и доходност казахме- над 8.

4

Начи

преди 1 година

като се знам къв съм Енженер, чак не ми се оди на дофтор... като глеам кви са експертите не моа повярвам кви сте джурналисти... Ще има плавно повишение на липвите по кредитите и депозитите