16

Пламен

преди 1 година

Поредната тъпотия сътворена от тая некадърна и мързелива *** в държавната администрация. Родителите ми чакат от 8 часа за хоспитализация. Системата им отхвърляла електронните направления издадени от личната лекарка. Единственото което работи безотказна е начините за източване на касата....

15

Асан

преди 1 година

Кой го издава електронно :)))

14

Т.Шак

преди 1 година

В болниците и досега си имаше електронна система. Достатъчно беше тези системи да се свържат в мрежа и по ЕГН данните им да се класифицират в е-досие. Това с е-направлението е пълна глупост, защото хартиеното си остава, само че вместо да го печата джи-пито, сега се разпечатва в болницата. Пълна порнография и отбиване на номера е това, за да се отчете, че имаме е-здравеопазване.

13

Митко

преди 1 година

Цял свят въведе влизането в болница с електронно направление норма, а ние тук още не вярваме в онлайн бъдещето. Вярваме, че ваксините са експериментални течности, че били отрови и имали графен. Машинното гласуване на изборите било манипулирано, все едно не помним как хартиените бюлетини се фалшифицираха с химикали със симпатично мастило, т.е. изчезващо. Ей, *** народ, бе!

12

Анонимен

преди 1 година

Брее за за има - няма 7 млн. България, за 2 месеца 30 млн. хоспитализации, направления, рецепти. Много болен тоз народ.

11

От една мед. сестра

преди 1 година

Този който е измислил тази глупост изобщо няма представа от работата в болница. После, защо не се гледат болните? Ами защото ние трябва да сме компютърни специалисти. Не се сърдете на нас. В нашите болници вместо болният да е преоритет, той остава на последно място с тази простотия

10

изгорел бушон

преди 1 година

Ами ако нЕма ток?!

9

Albi

преди 1 година

Само че, ако трябва да се ходи на рехабилитации, златна мина е това. Дават направление - това добре,но вече като го видят лекарите, започва едно увъртане. Уж работели с деца, но се оказва че нямали условия. В частния кабинет има естествено. Пълна пародия, обикаляш губиш време. Нерви само, като просяци сме с направления. Те са за отбиване на момера. Накрая все до частния кабинет стигаш.

8

Анонимен

преди 1 година

6, 'Хубаво е да се модернизираме, това е неизбежно' --- виж в северна корея как живеят и не говори!

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

колега пост 4 така е ПРАВИЛНО сте го НАПИСАЛИ

6

Albi

преди 1 година

Хубаво е да се модернизираме, това е неизбежно, все някога ще се научим, че всичко става онлайн, много по-лесно и удобно. Само че други проблеми има,за тях нищо няма да пишат. Уж децата са осигурени, трябва да се прави ехограф профилактичен, а се оказва че в целия град никой специалист не работел с касата. Преди работеха. То един преглед не е фатален.

5

Анонимен

преди 1 година

Хахаааа, натискаш две копчета и си усвоил пътека. Гениално.

4

Анонимен

преди 1 година

Кой ще проверява на практика дали са в болница, или си лежат в къщи? Прекрасен бърз начин за обиране на каса.

3

Анонимен

преди 1 година

а как ще докажа че съм болен?

2

Анонимен

преди 1 година

а който няма компотер и ел подпис?

1

Анонимен

преди 1 година

Също така за по- бързо настаняване на кихащи в интензивни отделения, без те да знаят.