84

Vol'Jin

преди 1 година

Накратко к'во са направили Даниелчооо Секирата и Сергейчо Неолибералното божие слово е работа на две ганьовчетааа дето цепят стотинката на две и си не плащат бирата и колко по-бързо отмените техните "гениалности" толкова по-бързо ще тръгнем нанякъде. Не може министър на културата и на образованието и прилежащият им финансов да цепят стотинката на две, да са задръстени, стиснати, невежи, тесногръди и да не осъзнават длъжността си.

83

Ха ха

преди 1 година

Не гласувате ли кире се връща и тогава жална ви майка досега само загряваше с високите сметки и цени

82

До негласуващ

преди 1 година

Е, много си умен, няма що. Четете ги тия закони бе! Като не гласуваш, гласът ти пак се разпределя - процентно. В твоя случай трябва да идеш до урните и да маркираш последното квадратче "не подкрепям никого". Ако не гласуваш въобще, всъщност гласуваш, само дето не знаеш към кого е сложен гласа ти.

81

До Бойкот

преди 1 година

Много за *** ни имаш нещо. Другите да бойкотират изборите, за да гласувате само вие, копейкиновцие. Няма такъв филм. Аз предлагат обратното: само вие от Възраждане да ги бойкотирате, а всички останали да гласуват. Ако ще да е с последното квадратче: "не подкрепям никого". Така няма опасност гласовете да се разпределят квотно по партии, както става при негласувалите. Да ти имам левашкия призив!

80

Vol'Jin

преди 1 година

Последно: Бил съм във всякакви училища - частни, държавни из цяла Европа, но такава гавра като вашето неолиберално божие слово няма! Всяка година има пазарлък училище - държава. Бюджета варира поради необходимости!

79

Vol'Jin

преди 1 година

" И да гледам как се гавриш с последната пролет" Даниелчо ти как би го разбрал тоя цитат? А той Цеков Гаврата е малко поумрял , но въпроса не е за Цеков Даниелчо , въпроса е съвсем друг ... Че системата която е в игра в момента допуска съществуването на Цеков Гаврата. Гаврата с последните, по-късно те поколения! Аз нема да го гледам как се гаври ще го тресна с нещо! Още някой случай да има и ще видиш гражданска война!

78

Vol'Jin

преди 1 година

Искам да кажа, че с това Слаб 3 - първо слагаш летвата толкова ниско , че и мишле да я прескочи и после:К'во стана та резултатите са толкова плачевни! Това "на калпак" създава една невидима паяжина дето омотава и ученици и учители и т.н. и т.н и в последствие има проявление във всички сфери на живота, защото не за училището, a за живота учим. И ако това учил в училище -Недей да се зориш,Слаб 3 е напълно достатъчно!А и друго ще ти кажа: В моята сфера грам ми не дреме за оценката! Можеш ли или не!

77

Vol'Jin

преди 1 година

Даниелчоооооо това твойто "на калпак" толкова ми е вгорчило и стъжнило живота и не само моя и е толкова долно , че много хора не осъзнават как тая долнярщина продължила 14 година е довела до едно масово Слаб (3 ) да не загубим пачката. Което е грозно и не е почтено нито към учители, ученици, родители, бизнес, държава и т.н. И точната дума е непочтено ...защото аз и без друго го пиша това Слаб 3 , това е като божура дето майстора връща на учениците прерязан меч ... Това Слаб 3 е подигравка...

76

Vol'Jin

преди 1 година

Даниелчоооо това твойто "на калпак" го има само на две места - частни католически училища и в България. Даниелчоооо знаеш ли това твойто "на калпак" кви проблеми създава на практическо ниво? А знаеш ли? То не мое правиш портрет като почнеш от косъмчетата на косата или миглата на окото или ако можеш си един от 1 % артисти овладяли художествената фирма перфектно. Ще каже човек, че как сте я направили тая работа все едно е за 1% неприлично богати копилетия ... А бедните нали се сещаш ...

75

Vol'Jin

преди 1 година

После Даниелчоооооо какво е това нещо наречено "на калпак" - всеки ученик върви с пачка пари? Много корупционна предпоставка не мислиш ли, особено в демографска криза! Особено в малки населени места. Кво ще кажеш за една друга идея. Задраскване единния разходен стандарт и вкарваме друга една идея - пет стандарта за пет различни вида училища. 1 стандарт до 300 ученици, 2 стандарт до 500 ученици, 3 стандарт до 1000 и над хиляда. 4 стандарт - Специализирани училища - художествени, транспортни и т.н

74

Бай Дрън

преди 1 година

Задачите на следващите, дето ще дойдат, е да подготвят почвата за еврозоната, да удължат още малко чертежите на ефките, да ни сложат нови наморници и да раздадат дивидентите от тая година на определен брой капиталисти, белким станат вече мултимилионери.Вероятно ще изгоним Митрофанова и ще оплюем по график служебното праеителство, дето не е докарало точните тянкери. Това е. След година пак избори, в зависимост ситуацията в Украйна. Нищо чудно да се наложи и обявяване на война на Русия.

73

Vol'Jin

преди 1 година

Даниелчоооооо и при условие, че това са пари на данъкоплатеца , тоест държавни пари, ама сградите са общински и образованието е общинско, ама с държавни пари , те така некак си цъфна и вероучение против чл. 13, защото виждаш ли държавно, общинско , легално, нелегално - неясна територия. Как трябваше да бъде ли? Училищният сграден фонд 51 процента на държавата, 49 процента на училището и колектива! Защо?Хоризонтален бизнес и образователен модел. Така всеки служител е отговорен за базата и средата

72

анонимен

преди 1 година

Докато си играем на избори, с които е все тая, другите усвояват европари, руски газ и още каквото ви дойде наум. Почвам да мисля, че не сме толкова т.ъпи, ами това е умишлено?

71

Vol'Jin

преди 1 година

Даниелчооо, кво точно делегира "делегираните бюджети" ... Някакви държавни средства от данъкоплатеца, основани на нещо наречено единен разходен стандарт ( някой сфери по-скъпи, други по-евтини) , но не това е въпроса... Какви права има делегирани с тези бюджети - да се плащат заплати, дъъъъ, сметки...и ако остане нещо, ама не остава, че първостепенния винаги им намира място за учебен процес и среда. Това ми звучи като Стив Кайл - " Ти очевидно си идиииот ,затова ще ти сложа пет камери на работа"

70

Бай Дрън

преди 1 година

ега какво плюете. Тия си свършиха работата, за която бяха назначени. Подкрепиха Украйна, преди това ни удържаха с наморниците, спряхме всякакви връзки с всякакви пАтоци и накрая се разпаднаха, за да приемем условията на Македония за ЕС. Това е. Работата свършена на 100%. Сега новите докато се припознаем в старите, ще начпавят поредната порция золуми, продиктувани им от американския посланик.

69

123

преди 1 година

Назначавай някакво правителство и запалете парламента. Никакви депутати повече, никакви избори. Сложете край на тази простотия.

68

Анонимен

преди 1 година

Радев да не се прави на невинен,защото целият хаос и цялата каша я забърка той.Тези непрекъснати избори струват милиарди,кой ще ги плаща? Къде са сега " умните и красивите",майките от системата или са доволни от положението?

67

Анонимен

преди 1 година

И гледай пак да ни натресеш нови хайдуци от Харвард!

66

Анонимен

преди 1 година

ЕТО КАКВО КАЗА ЕДИН ДЕПУТАТ ОТ ДПС НА ИЗПРОВОДЯК НА ПОСЛЕДНИЯ ПАРЛАМЕНТ:ХАЙДЕ ЧАО И ОКТОМВРИ МЕСЕЦ ПАК СЪЩИТЕ ТУКА В ТАЗИ СГРАДА...КАКТО СЕ КАЗВА БЕЗ КОМЕНТАР!СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ ЩЕ Е КОПИ-ПЕЙСТ НА МИНАЛИЯ...ЗАТОВА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ 30-35 %

65

Лойко

преди 1 година

Да се връща Бойко,че да има кой да оплюваме.Най лесно се плюе по този който прави нещо за България. Хайде плюйте сега.Няма за какво...Всичко върви по мед и масло.