43

Крсте Мисиркоски

преди 1 година

Dnes.bg, вие сериозно ли сте цензурирали прозвището на Василий II Македонец, самонарекъл се Boulgarochtonos, т. е , ,,убиец на българите"? Оправете си малко редакциите и корекциите, защото така ставате копие на ,,македонците"... И се допитайте до авторитети, преди да си нагласете редактора!

42

Крсте Мисиркоски

преди 1 година

Муспи, какво е това ,,културен македонец"? А ,,некултурен македонец"? И какво изобщо е това нещо ,,македонец"? Напр. , човек от географската област Македония ли е, някой от древните македони е, или е от македонската династия, като Василий Македонец, който победил ,,македонскиот цар Самуил", но се нарекъл ***?... А относно Александър Велики, може би и той не е знаел кой е, след като гордо се самоназовавал ,,Аз, ЕЛИНЪТ (!!!) Александър? Е, в МАНУ знаят най-добре, всички други лъжат...

41

Анонимен

преди 1 година

Македония влиза в ситуация Турция за членството за ЕС. Ще си седи извън ЕС докато не изпълни условията. Разликата, е че Турция е и стратегически и икономически и всякък по-ценна от Македония и ЕС никога няма да изостави Турция. Докато Македония ако не се възползва от Анти-Руските настроения в ЕС заради които се забързаха да ги приемат сега и отмине войната и отношенията с Русия се нормализират... Всички ще забравят за Македония и пак ще ги пратят в 3-та глуха!

40

а бе,ахмак

преди 1 година

До Гхййй Върни се 100 години назад и това го кажи на Фердинанд,дето разделя Македония на три!!!

39

Анонимен

преди 1 година

Все още не ми е ясно,защо Македония иска съюз с нас.Няма логика.Всеки съюз ,където ние участваме е губещ.Просто историческо правило.Македония трябва да изчака още малко.Този съюз ще се разпадне в най-скоро време.Неизбежно е ,ние сме там.

38

Анонимен

преди 1 година

Две Българки са арестувани в Турция ,заради търговия с органи.18 годишен Българин е осъден заради зловещо убийство,двама загинаха в тежка катастрофа,тунела Железница няма осветление .......Оставете Македонците,не им завиждайте.Там днес няма подобни новини.

37

Анонимен

преди 1 година

Това с Македония в ЕС на всяка цена както иска Урсула,май беше само трик да насочат ниманието към Балканите.Заподозрях след като започнаха статии в духа на размирни Балкани и т.н.

36

Да си знаят

преди 1 година

Време беше да им се каже в прав текст, че ангажиментите или се изпълняват или да лижат мадята на сърби и албанци. Инфантилно население с поведение на 15 годишен тресящ се от хормони девственик. Как да им обясним, че ние не ги искаме да са част от България, достатъчно сме си зле и без тях... Света не се върти около макетата

35

Лицемери

преди 1 година

"Това е суверенно решение. ЕС е доброволен проект"След като ЕС е доброволен проект защо евроджендърите се страхуват от референдум в РСМ"Естонците, които са от по-малка страна, не станаха по-малко естонци. Малтийците, една още по-малка страна, не станаха по-малко малтийци" - НЕ , НО СТАНАХА ДОСТА ПО БЕДНИ БЕЗЛИЧНИ ЗАВИСИМИ СТРАНИ ПЪЛНИ С РОБСКО НАСЕЛЕНИЕ И ЗАГУБИХА НЕЗАВИСИМОСТТА СИ. И СВИЧКО ТОВА - В ИМЕТО НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЕВРОДЖЕНДЪРСКИТЕ ЦЕННОСТИ.

34

Бай Дрън

преди 1 година

А какво е РМС в заглавието? Република Македония от север? Навремето имахме техникум по ремонт на селскостопански машини и му викахме РСМ...тия що ни крадат историята?

33

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАмерикански тро лове, яжте си гречката и си харчете копейките със здраве!

32

Бай Дрън

преди 1 година

Българин, бъркаш мекането. Мекат софиянци ;) То мекането идва от там, че се говори на "ме" .примерно патрона ви бат Бойко, винаги казва ще направиме, ще построиме...докато в Русе се казва-ще направим, ще построим. Както и да е, софийския език е доста по-близък до македонския от русенския, хаха.

31

Анонимен

преди 1 година

РМС-Работнически Младежки Съюз а бе вие правите ли разлика между РМС и РСМ. Ама това младите направо сте.........

30

Гхййй

преди 1 година

Рсм не стществува това е България

29

ББ

преди 1 година

До муспируската пропаганда не прощава!обричате децата си на мизерия и робство!кой ви призна първи за независима държава?...нацистите от България!кой ви прати танкове и бе готов да влезе и дави защити когато ви нападнаха албанците...нацистите от България,живийте си животите Свободни бре...нищо не искаме от вас...освен да не ни обиждате,грабите,да учите децата си да мразят нашите...по поръчка на русия...и тя е пътник...путин я убива бавно и мъчително,састо прави вмро с децата на РСМ,вашето е....

28

българин

преди 1 година

Хайде бе народе! Враг ли ти е ЕС или приятел?! Българите в конституцията или NEIN ЕС! Просто и ясно!Езикът не е пречка.Хърватският и сръбският на практика не се различават оавен по няколко думи и мйекането.Хърватите мйекат повече - като русйенци! От град Русйе! Ама пусто се води език!

27

до 28

преди 1 година

В тази "медия" всички "автори" са еднакви.

26

муспи

преди 1 година

Първо Бугария требе да спре тоа - Александър Албански! Знае се от секи културен македонец, а и ЕС не са толкоз прости, че Александър Македонски Великиот е македонец. Какъв грък?! Тогаз щой ни е турчин? Не на бугарскио нацизъм!

25

Анонимен

преди 1 година

Аха, когато ние се разправяхме с македонците, ЕС ни сочеше с пръст и ни порицаваше. Сега изведнъж видяха за какво става дума. Не че ЕС ще ни се извини, но сега поне виждат за какви хора става дума.

24

СК

преди 1 година

В македонската конституция има ***, пак ли да ги пишат? :)))))