36

РЕАЛИСТ

преди 1 година

До Анонимен800 ЛВ Е ТОНА ЩЕ МУ ГИ ДАДЕШ ЛИ БЕ УМНИКО .

35

Анонимен

преди 1 година

Покрай сухото гори и суровото.

34

Правова държава

преди 1 година

Дървената мафия изсече горите без да плати почти нищо на държавата( милиони декари) но кокошкара трябва да бъде смачкан и унищожен а на мафията червени килими постиляме. ОК и до каде стигнахме като народ и държава? Само и само за да я бъде МАФИЯТА

33

шопендар

преди 1 година

че кой сади върби в местото си,минал е покрай реката и си е набрал дръвца,и някой го е натопил

32

Пфффф

преди 1 година

*** гнусната Държава, Путинннн атака

31

пасарела

преди 1 година

Каква стана тя , а какво мислехме !! Човек да н...е собствената си жена трябва да пита !! Власта нормална ли е , или служителите са ненормални !Всеки ако влезе в двора ми без да го пусна лично , няма да излезе !!

30

Анонимен

преди 1 година

във великотърновско заводът Кроншпа редовно купува и сече немаркирана дървесина като я прекарва в закрити ТИР-рове и микробуси - всеки го вижда, само горските и полицията не

29

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Горските живеят в друго време и в друга страна. Ако ги няма, ще спестим много от бюджета. Те само пакостят на страната. Частната собственост е неприкосновена. Жалки комунистически останки.

28

Прав е

преди 1 година

Човекът си е правото в собственото си място. Абсурд просто.

27

Анонимен

преди 1 година

Абе какви са тези неща от каменната ера и средновековито - да сечеш дърва за отопление. Живеем в 21 век. Трябва да купувате евросертифицирани Пелети за отопление...Така и въздуха ще е по чист, няма да замърсявате въздуха с финни прахови частици и сажди и няма да се секат дървета.

26

Анонимен

преди 1 година

По искърското дефиле денонощно кръстосват от тирове до малки камиончета с немаркирана дървесина, но никой не ги закача. Явно сечат за силни хора с връзки, та решиха да отчетът дейност с на човека двете върби и то в неговият двор.

25

Да напомня:

преди 1 година

...да се гонят и глобяват такива дребни нарушители / на всичкото отгоре - и бедни хора/ а големите бракониери да секат като за световно, без никой да им пречи - е, това е един от върховете на абсурда у нас!....

24

Анонимен

преди 1 година

Общо взето законите са си все още комунистически. Частната собственост е забранена...

23

България 2100 г...

преди 1 година

"Излизам на двора да подишам въздух и веднага ме нападат от комисията по въздуха, че съм дишал въздух с пълни грди, а това е забранено... Платих си глобата какво да направя... На другият ден се пекох на слънце, но се оказа, че съм превишил лимита от 20 мин. разрешени за пшечене на слънце в собственият си двор и там дойде комисията по слънцето и пак ме глобиха... Щях да цепя дърва, но се замислих, че е за този месец вече глобите са много и може да не ми стигне пенсията..."

22

Европеец демократ

преди 1 година

Не стига че ги е отсякъл незконно ами сега ще ги изгори в печката и ще замърси въздуха с финни прахови частици.

21

Анонимен

преди 1 година

колкото по на изток, толкова по примитивен начин на крадене - с бой, насилие, войни. на запад са го измислили - дай на роба малко права и той ще е твой да го дереш доживот

20

Един

преди 1 година

До Анонимен 1Тук в един град близо го Рила планина маркировката ако не бъркам е нещо като зелен триъгълник и се поставя с някакъв инструмент като чукче. За съжаление, предполагам, че такъв инструмент имат не само в горското стопанство, както и че сигурно може да се вземе 'отнякъде'.

19

Пурко

преди 1 година

Голяма държава,голямо чудо.Доган изсече половин България и му позволиха да си построи сараи и ТЕЦ,а бедния човечец ще му изчегъртат последните парици за собствените му дървета.

18

Законораздавател

преди 1 година

Така няма да стане. Време е за закон който да да осигури регистър на насажденията в дворовете. Домати , картофи и безумно много стръкове копър. Да не ви е бащиния? И да се облагат с данък.

17

Анонимен

преди 1 година

ей така се краде в 21 век - със закони, не с оръжие