65

Сиромах

преди 1 година

Украинците започнаха да се подготвят за лъжата, че ще изнесат 20 млн. т.зърно, което разбира се нямат със слабата реколта тази година!Цялата им досегашна политика е лъжи и лъжи!

64

Обсесен

преди 1 година

Си скоро зелен заедно с гадната ти кифла, дето се снима за модни списания докато нормалните украинци умират за нищо. Проклета богаташка *** бъдете проклети!

63

Въпрос

преди 1 година

До Анонимен 69- Кой е Клаус Шваб? Защо медиите не пишат за него?

62

Глух Пор

преди 1 година

Два пъти по-малко е защото половината от районите които произвеждат зърно, не са вече под негов контрол. А си го продават сами без да му пълнят гушката. Пък той *** че си е негово негово "по закон" и му крадяли зърното. Без да е садил и жънал.

61

Анонимен

преди 1 година

А зърнОто на Олена как е , Зеленко , идва ли ти на ум за него ( и за другото ) ?!

60

Анонимен

преди 1 година

За Украйна разбрахме ,ама мълчите за България и "успешното " правителство на премиера в сянка Христо Иванов (Кирил Петков 2017 та учреди ДА България на Христо Иванов тоест Продължаваме Промяната е просто ДА България 2)! На изборите пак си изберете тези "момченца". Украйна не я мислете ,тя е нищо ."До 2030 година никой няма да притежава нищо но ще сте щастливи ***" Клаус Шваб

59

българите си искат

преди 1 година

българите си искат източния блок: ниски и народни цени, за всекиго всичко по равно, справедливост и без измекярски шефове и слънчево и весело!ниой ще иска сив, студен, гаден капитализъм освен шайка мошенници които ограбват народа и изсмукват кръвчицата му!

58

стига сте качвали

преди 1 година

стига се качвали тази пионка на СРУ!!

57

Анонимен

преди 1 година

До 49: не се иска много акъл за да се досетиш от кой пол съм, щом съм против евро.гейските ценности! От един от двата дадени от Бога - мъжки и женски..

56

Анонимен

преди 1 година

Клоуна, вкара закон за приватизацията на украинските земи, разпродаде 30% от земите на американски корпорации и резултата е 3 месеца постоянно мъмрене за износ и сега в Украйна се редят по 500 човека на опашки за хляб. Ето клипче от вчера в Одеса в телеграм: https://***/azmilitary11/12161 безсрамните ни евроатлантически "партньори"/сузерени разграбват поредната държава от източна Европа.

55

Ralica

преди 1 година

***, напудреният нос се загрижил за световната продоволствена криза. Държавата му е във фалит,а той се изплесква където не му е работа, вчера доставяше електричество на Европа. Безумна работа, но ва жажното е шоуто да не спира.

54

!!

преди 1 година

На наркомана (клоун) брашно не му трябва, той си пудри носа с друг прашец !!!!!

53

БАНко

преди 1 година

ИНФОРМАЦИЯ НА ООН , ЗА ИЗХРАНВАНЕТО И ДОБИВИТЕ В СВЕТА : РУСИЯ ИМА РЕКОРДНИ ДОБИВИ НА ЗЪРНО ЗА ЦЯЛАТА СИ ИСТОРИЯ !!! ФАКТ !!! СЛАГАЙТЕ МИНУСИ !!!

52

Анонимен

преди 1 година

Русия е ВЕЛИКА и непобедима.

51

АнонимеН

преди 1 година

ЗАРАДИ ТЕРОРИСТИЧНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФЕКАЛДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО СЕ НАЛАГА ДА ПЛАЩАМЕ СКЪПО ПШЕНИЦАТА КОЯТО ПРОИЗВЕЖДАМЕ И ДА СЕ ВДИГА ЦЕНАТА НА ХЛЯБА!!! МАЙ-КИТЕ ИМ ПРОКЛЕТИ НА ПУТАНИСТИТЕ В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕКАЛДЕРАЦИЯ

50

конец

преди 1 година

Споразумението Турция,Русия,Украйна утре ще отиде на вятъра.Кораба ще бъде потопен.

49

Ясно е!

преди 1 година

До 51 - Дори не си правят труда да преведат цитата от мейнстрийм медията, а праскат минуси. А Украйна за 4 месеца е загубила много повече войска от цялата британска армия. По признание на британските военни експерти.

48

БАНко

преди 1 година

ПРЕЗИДЕНТЪТ ФАЛИРАЛ УКРАЙНА СЕ ЗАГРИЖИЛ ЗА ПОСТЪПЛЕНИЯТА ЗА АМЕРИКАНСКИ ПУШКАЛА !!! НАРОДА ЩЕ ТЕ ИЗГОНИ !!!

47

За сметка на това

преди 1 година

Русия има рекордни добиви

46

Руки вверх

преди 1 година

Наркомана загрижен.Никакво зърно няма да продадете.Утре първия кораб тръгвал ,но си мисля че нещо случайно ще му се случи.