30

ДО АНОНИМНОТО

преди 1 година

ЕЧТОИДИ - 23 : ГЕРБ СА 1 ! ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА И ЩЕ СПЕЧЕЛИ , НАПУК НА КОРУМПЕТАТА И юмруЧЕТАТА НА МАФИЯТА ! /легалната /

29

ЩОТО

преди 1 година

ПООТДЕЛНО НЕ МОГАТ ДА СЪБЕРАТ И 3% ОТ ГЛАСОВЕТЕ ! НАЛИ СЕГА СЕ НАГУШИХА С ПАРИ И ЩЕ СИ НАКУПЯТ !

28

Анонимен

преди 1 година

Итн вечно ще саботират държавата. Помните ли че, оригиналното им име беше "Няма Такава Държава" (НТД)?

27

П.К.

преди 1 година

Това не беше никакъв кабинет. Сбир-щина от роднини, приятели, лю-бовници - всичките от един дол дренки - пълни нека-дърници, лъж-ци, интри-ганти, измамни-ци. СУВЕРЕНА - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЕДВА ГИ ИЗТРАЯ НЯКОЛКО МЕСЕЦА И С НЯКОЛКО ЛЕВИ КРУШЕТА ГИ ПРАТИ В НЕБИТИЕТО. И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСТНАТИ И ДО НАЙ-МАЛЪК ЛОСТ НА ВЛАСТТА. А, КАКВИ БАТАЦИ, МИЛИАРДИ ДЪЛГОВЕ, ИНФЛАЦИЯ, НИЩЕТА ОСТАВИ ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ БЪЛГАРИ??? ДА НЕ СЕ ГОТВИ И ЗАДКУЛИСИЕТО ЗА МРЪСНИ НОМЕРА. И ТЯХ ЩЕ ГИ СПОХОДИ СЪЩАТА УЧАСТ.

26

Анонимен

преди 1 година

ITN OUT!!

25

Анонимен

преди 1 година

Добре че бяха ИТН !

24

Анонимен

преди 1 година

Това една баба на пазара ли го е казала.

23

ПП са канибали

преди 1 година

Защо се съюзихте с ИТН на първо място като сте знаели че са такива гадове. И защо не поискахте вот на доверието е трябвало. Защото искахте да крадете до последния възможен момент нали?

22

Йосиф

преди 1 година

ИТН - НЯМА МЯСТО В НОВОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ !!!

21

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-СДС са вредни за България. Гласувайте масово и те няма да влязат в парламента.

20

Анонимен

преди 1 година

Всички партии от управляващата коалиция не трябва да влизат в парламента.Те са опасни за България.

19

Малкото Слънце

преди 1 година

Аз пък знаех, че така ще стане още преди Великден...И знаех Защо!??

18

Анонимен

преди 1 година

ПП ПП не е партия. Нямат регистрация за партия. Откраднали слогана Продължаваме Промяната от един кмет. ПП ПП са НПО. НПО не може да влиза в НС. Ще ги забранят като сезира КС , те тръгнали да ръсят мозък.

17

Анонимен

преди 1 година

Знаели сте, ама дръжки!

16

Анонимен

преди 1 година

Първия му провал беше, когато покани Бокича да участва в неговото шоу, като очакваше да не се появи банкянския, все пак го плюеше нон-стоп, но банкянския явно го знае какъв цъ*вул е и отиде с мазната си усмивка, съответно чалгаря се на*ра :))) Втория му провал на учиндолския е, че народа го избра да бъде първи, той почна да праща макета на Луната, ще кажеш в БГ си немаме други по належащи грижи :)))

15

Суроватков

преди 1 година

Присъствал съм на болшинството протести срещу Банкярската днес жалка Тиква,като сега отново си припомних свадата между "Зарята" , подлеца Хаджигенов и мръсника Бабикян !Защото те още тогава се криеха от попа, тъй като бяха задигнали 100 000 лева от събраните помощи за протестта.За последно тези двама *** и нехранимайковци си показаха "рогата" когато изляха червената боя на вратата на руското посолство !Майната им и дано никога повече не ги видя отново депутати . . .

14

Анонимен

преди 1 година

Не беше трудно да се разбере, че ще ви провалят отново. Поведението на политическия брокер Гроздан Караджов издаваше как и в каква посока му дърпат конците. Беше прозрачно ясно за мислещите хора.

13

Пловдив

преди 1 година

И,като са знаели от март,какво направиха,нищо,празнодумци,като Боко и компания,жалки хора,дребни душици.

12

Анонимен

преди 1 година

Какви колективни органи, каква коалиция като няма регшстрирана такаво партия

11

Анонимен

преди 1 година

Славчо е патерица на Доган, нали покрай Илия Павлов станаха приятелчета, зависим е от "хидроинженера" :))) То си личи как рухна психически и физически чалгаря, щото дори да е имал фенчета, вече нема :)))