79

Анонимен

преди 1 година

и нита адин умрьол рашист ? Жалка !

78

warnings about

преди 1 година

Терористи которие начали самая наглая анти РУСь война от 1941 года. Хотят унищожит Украинская и РУская советские армии в братоубийственой конфликт..От КРИм предупреждают что более 16000 ядерние и термоядерния оружия в боевая готовност в том числе в США,Франция,Турция.. Иначе все корабли от Кримский флот в риск от лквидация..

77

олитата

преди 1 година

се радват на няколко порязани от стъкла дебелака....също на убийствата на цивилни граждани...и траят,като техните братя по простотия ядат бой...да,тарикат мъж не писка,хехехе

76

Започвам

преди 1 година

... да подозирам, че руснаците сами са си гръмнали щаба. Нещо не се връзва: украинците с гордост биха се окичили с тия лаври, ако го бяха организирали. Вместо това казват, че не са те. От друга страна, руснаците имат интерес да твърдят, че украинците се занимават с кокошкарски истории, при това неуспешно.

75

ТАКА Е У РУСИЯ:

преди 1 година

..ЕДНИ ГЯВОЛИ ПИЯТ ----ДРУГИ БАЛАМИ СЕ БИЯТ ....ха,ха,хааааааа..."БАЛШОЙ ТЕАТР"!!!

74

Нема ранени и убити

преди 1 година

...при руснаците ----ГРУЗ-200 веднага замита следите....ха,ха,хаааааааа.... и производството на руска тор процъфтява......ЗАТОВА ПИЯТ ДОВОЛНО РУСКИТЕ ГЕНЕРАЛИ У СЕВАСТОПОЛ!

73

Пеесе песос

преди 1 година

Трхниката напредва толкова, че скоро с гаражна самоделка може да утепат я Бай Дън, я Путин или който и да е световен лидер, бизнесмен или мафиот. Та такива ми ви работи. Тия фърчикоптери ще изядат хляба на снайперистите. Първо че думкат с километри и второ няма адекватни контрамерки.

72

Анонимен

преди 1 година

Бе то и екипажа на кораба Масква се беше евакуирал успешно, и немаше жертви, ама не съвсем

71

ПорЦелан

преди 1 година

Украинците са се нагушили с идеи като пате с ла.на! Арестович каза че руската армия не може да се отбранява и затова само настъпва. Контрататката на Херсон всъщност било отбрана която укрите знаели по-добре. :)

70

укроталибани

преди 1 година

укропитеците освен ялови терористини акции като дресирани от краварите талибани - друго не могат!

69

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Това е кощунство, по време на война генералите да си правятПаради и банкети при условие, че всеки месец хиляди млади хора загиват или биват ранени.

68

убийруснакспасидете

преди 1 година

Не разбирам защо само Севастопол, трябва и Москва да обстрелват, ако бъдат избити рашиcтите в Москва войната веднага приключва

67

Христо Христов

преди 1 година

Дано заловят саботьора...

66

хаха

преди 1 година

да ви е сладко неуважаеми русофилски ба лъци. Толкова сте противни, само американците ще ви оправят вас макинката ви шафранска

65

ПорЦелан

преди 1 година

Демократа Зеленски уби олигарх в Николав, който се занимавал с търговия със зърно. Естествено бизнеса му сега е в ръцете на Зеленски.

64

Анонимен

преди 1 година

Факт е,че Украйна нарушаваше Минските споразумения 8 г.Даже през 2015-та година стреляха по нашите бесарабски българи там,не дадоха да се отвори хуманитарен коридор и хиляди измряха от глад.Украинци,спрете да лъжете,че дяволите ще ви вземат!

63

Анонимен

преди 1 година

Ами там не им харесва, руския флот да се предислоцира я на Владивосток, я в Соми. В Соми времето е много хубаво и имат хубаво вино - хайде, както се казва - малко добра воля да покажат.

62

Анонимен

преди 1 година

Много отдавна Путин подготвя пъкления си план... 8 години фашистка Русия финансира сепаратистите в Донбас, които използваха цивилните там, като.... жив щит срещу украинската армия,(3 000 цивилни жертви и 10 000 ликвидирани проруски бандити) която се опитваше да си върне контрола в Донецк и Луганск. Кремълският пcиxoпат спря 11 опита на ООН да изпрати миротворци и нарочно изчакваше момента след Олимпиадата в Китай за да нападне вероломно Украйна... Това са фактите русофилчета...

61

Анонимен

преди 1 година

САЩ нападнаха Ирак - факт след като убиха Садам Хюсеин остатъка от военните му се превърнаха в ислямска държава. Има снимка на Маккейн с албагдади и останалите лидери на ИДИЛ. Тогава още бяха бойци за свобода може би и това е факт всеки може да види снимката в нета. След тези два факта следва Аключението ,че САЩ са терористи и подпомагат такива както впрочем и Бин Ладен който е бил голям партньор с Джордж Буш. Истината боли нали

60

Анонимен

преди 1 година

До 52 сащ създадоха ислямска държава трябва ли да ги нападнем след като създават терористи и ни пуснаха бежанска вълна