116

239

преди 1 година

До АнонименОт къде акъл да се сетят тв.зомбитата?

115

Анонимен

преди 1 година

ТОГАВА КАКВИ СА ТЕЯ ПРОСТОТИИ И ЦИРКОВЕ С МАСКИТЕ ? ИЛИ НЯКОЙ ПАК ЩЕ ГУШИ ПАРИ И ТО ЯКО ПАРИ !!!!!

114

Айдука

преди 1 година

Нас веке от Ковида не ни страх веке,дайте нещо за таз маймунската шарка.За новите маймунски ваксини да чуем нещо.Щот гледам се йож услушвате се.Да излезе баш-ваксинатора и да каже направо.Ще има ли ваксина за маймуняка,или нема а има? Народа чека,а вие се услушвате.Да не стане кат ковида.Уж задължително,а като отмина,не били задължително.Не разбрах кой в България пое отговорноста за масовото ваксиниране против Ковид? Да излезе лично? Има ли такъв? Разбира се че няма! И никога няма да се разбере,

113

JORDAN Jordanov SARS

преди 1 година

НУЖНО Е ЧАСТИТЕ ЗА БОРБА С ОРГАНИЗИРАНТА ПРЕСТЪПНОСТ ДА ВЗЕМАТ ИЗВЪНРЕДНИ МЕРКИ СРЕЩУ МЕДИЦИНСКАТА И ФАРМАЦЕФТИЧНИТЕ МАФИИ!!!Колкото по вече и по хрoнично болни има толкова по вече милиарди ограбват от народа опасните престъпници.Ползват за проследяване и увреждане тежко терористични обемно прецакващи холограмни оръжия инсталирани в здравно осигурителни и рецептурни книжки...Стотици трилиони долари,евра са загубите от диверсията SARS COV19. ТРилиони са печалбите на мафията..

112

IORDAN iVANOV DOUSER

преди 1 година

Досега всички пострадали прегледани от мен са жертви на англо престъпна диверсия с използване на дигитално хологрАмни видео обемно пресканиращи оръжия след проследяване и разпознаване през нагло престъпни оръжия инсталирани в лични документи.. Жертвите след обемно проникващо пресканиране са включени са убиване чрез проследяване през лични карти... Всички уж излекувани имат видими увреждания от пресканиране. Подобни по слаби имахме през 2003 при диверсията SARS.

111

Анонимен

преди 1 година

Ама тя е само една чертичка , значи не е бременна !

110

Майтапчийси

преди 1 година

Със съжаление отбелязвам, че всички болни от лятото, с изключение на един, са ваксинирани. Да си ги заврат някъде, язък за рекламата и тормоза.

109

Анонимен

преди 1 година

Лек, ама имаме 1000 души в болниците. Лек за ваксинирани, тежък за неваксинирани, както обикновено.

108

До трролката

преди 1 година

Не се напъвай, Коцето взема властта и ви праща в Белене.

107

До 113

преди 1 година

Данните публикувани на страницата на gov. uk показват ,че само 0,01 процент от ваксинираните и то с Астра- Зенека са починали от подварианта на коронавирус Омикрон Ва4 ,Ва5. 110 е прав , умират не ваксинираните с фалшиви сертификати.

106

До 110

преди 1 година

По-интересно е колко от хоспитализираните и починалите са вакцани. Защото немците си признават, че 70% от хоспитализираните са с по две-три дози...и вакцата ги е опазила, колкото вълната пази оная работа!

105

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите са масово неваксинирани. Което е престъпна небрежност!

104

Колко

преди 1 година

От хоспитализираните и починалите са с фалшиви сертификати за поставени ваксини, А?! И защо няма база данни за реалните случаи ?!

103

Анонимен

преди 1 година

Няма друг грип освен тоя.. Смешници

102

Анонимен

преди 1 година

Затваряш си очите и опасността я няма. Браво, много умно. Кой си заравяше главата в пясъка по същата причина? Щрауса ли беше...

101

Фрау

преди 1 година

Това е като да си създаваш сам буря в чаша вода. Не си правете тестове , драги зрители ,не гледайте новини ,спрете да четете информацията за т.н Ковид и той ще изчезне за дни. Ще бъде както преди. Имаш настинка - не си правиш тест защото ще излезе положителен ( каквото и да означава това). Лекуваш се вкъщи и за дни всичко отшумява. В общия случай. Няма те в статистиката за заразени - не висиш безмислено 10 или 7 дена. След дни си на крака . Връщаш.се на работа . Не се товари системата . Просто е

100

JD

преди 1 година

Ако не беше болката в гърлото, даже нямаше да разбера, просто за майтап жена ми (педиатър), ми направи тест! Два дни неприятна болка в гърлото БЕЗ подути сливици, рядка кашлица, никаква темпераура и туй-то! За гърлото - "коктейл" от разредена Кислородна вода, Чай с лимон, плюс Витамин С, Мед по една лъжица три пъти на ден. на четвъртия ден ми нямаше нищо! Това "извънредно събитие" се случе миналоата седмеца в Сряда!

99

Анонимен

преди 1 година

Спешно на протест пред прокуратурата. Римлянин със сто кражби е бил на свобода и е убил собственик в дома му при 101 кражба в село Струмяни. На протест пред прокуратурата, стига с прокурорския произвол. Как може със сто кражби да се прекратяват дела и да не се дават на съд.

98

До 108

преди 1 година

Явно всички неваксинирани в България са ти познати. Ама те не знаят.

97

Анонимен

преди 1 година

Поредната вълна на неваксинираните. Вече 14 месеца само неваксинирани се заразяват сред познатите ми.