91

Анонимен

преди 1 година

Какво ми хвалите механизмите за удължаване на агонията - закривай

90

Анонимен

преди 1 година

То пък голям мозък трябва за да се сетиш, че Русия е ценна за Европа заради едно нещо, но без това нещо Европа не може и да го спреш. Така най-лесно ще докараш ЕС до разцепление.

89

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Докато чакате Китай да си вземе Сибир, той ще си вземе Тайван, и западнал-няка пак ще гледа като осиженист 3-ти разряд. Муахахахах

88

Рейгън

преди 1 година

Те имат газ ... Много газ :-) Е аз ще ги накарам да ядат и пият само газ. Хахаха само чакаме Китай да си вземе Сибир

87

Съветските болни

преди 1 година

Съветските болни най болните болни в света

86

rusnak

преди 1 година

Живот в лъжа и виждаме последствията за БГ.

85

Анонимен

преди 1 година

Рублата не само не пострада, както пише в статията, но се възстанови до нивата от 2015/2014 година - повече от желаното от Русия.

84

Анонимен

преди 1 година

А той измислял механизми за пренасочване на милиарди долари и др.твърди валути от извършване търговски сделки от горива и енергийни продукти насочени на експорт,а възможно и всякакви други по схемата продал и получената валута с/у сделката остава в собствените сметки на руската фирма експортьор в банките на държавата импортьор,които като сума се жалваха,че са 300 млрд. долара като обявиха,че са на централната банка или система обвързана с няколко банки към нея за наблюдение с движение финансите

83

Анонимен

преди 1 година

Ние в България с това слънце, можем поне 8 месеца в годината да си топлим вода и с не голяма инвестиция да си произвеждаме и ток за тия 8 месеца. Парите вкарани в енергийна ефективност се избиват доста бързо. Не разбирам защо не се прави по-масово, това е в полза на хората за десетилетия напред.

82

Анонимен

преди 1 година

Забавяне на неизбежното. 1/3 от резервите на Русия ги няма, а Путин ги трупа 10 години, при по-големи приходи от сега.

81

Анонимен

преди 1 година

Раша затъва с часове измъкване няма. Орешкин ще го обесят, ако не тази година другата. Голям глад започна да гони губернии те и приближава към масква.

80

Комунист

преди 1 година

Плановата икономика на СИВ беше едно от най-великите достижения на 20 век. Ресурсите се усвояваха пестеливо, нямаше отпадъци, всичко се рециклираше, имаше 10 модела автомобили и се караха докато навършат 25-30 години, всичко се използваше до пълният продуктов живот. Произвеждаше се толкова, колкото беше нужно, да нямаше лукс, нямаше разнообразие но какво от това? За сметка на това имаше отлично здравеопазване, отлично образование и работа за всеки.

79

тодор живков

преди 1 година

Даже Орешкин ,Миндалкин и Кокосовин обединени , не могат да спасят рашка .

78

До 84

преди 1 година

Саудитска Арабия осъди около 20 човека за онова убийство и 9 от тях на смърт! А в Русия някои подобни убийци стават депутати.

77

Анонимен

преди 1 година

За Путинозелка Василева няма почивен ден, всеки ден сипва с черпака пропутинска пропаганда и не си поплюва.

76

Няма

преди 1 година

.... "икономическа контраатака". Има тероризъм, но във финансовия и икономическия сектор. Няма никаква "контраатака", когато в основата на "политиката" на Кървавото джудже стои .... нарушаването на подписаните договори и безцеремонното им променянео от позицията на силата. За това не е нужно да си добър икономист, а е нужно да си с мисленето на мутра. Кървавия сатрап се е обградил само с такива.

75

Анонимен

преди 1 година

Петролът и въобще въглеводородите са стока, която не й липсва търсене. Изобщо. Даже напротив. В тази връзка да твърдиш, че се отказваш да купуваш изгодно петрол, само за да накривиш на капата на Путин е леко cмaxнaтo. Саудитска Арабия уби Кашоги и е абсолютно авторитарен режим, но това не пречи на САЩ да са първи приятели. Животът е реален, мамини, сладки, а не идеален и да, животът е циничен, не се правете на светци. За пари сте готови да продадете и майките си. Ако ви предложат достатъчно.

74

Анонимен

преди 1 година

Брех, тия руски архитекти - всички бързат да дозакопаят блатная с "идеите" си.

73

Анонимен

преди 1 година

Да бе те, се комунистите са ви виновни, просто за тези парички толкова можем

72

Анонимен

преди 1 година

Руската федерация реши да помогне на европейските страни да сбъднат мечтата си да се откажат от руските въглеводороди - и започна да намалява доставките на газ за ЕС.