122

$$$??? провалил се

преди 1 година

Това се очакваше.Сега Зеленски трябва да бяга далеч от Украйна ако иска да остане жив.Има достатъчно кървави крадени пари. Това ще е неговият шанс.Ще се емигрира и ще си щрака с ръцете а глупавите украински патриоти ще *** от глад и разруха които ще им остави този психопат фашист *** .Децата на Украйна ще страдат и ще се продават по гендарските държави по Европа и USA.

121

филип ейджи

преди 1 година

това не е държава!

120

Моше

преди 1 година

Само до преди няколко месеца Украйна беше позната в цял свят като най-корумпираната европейска държава а бившия и президент беше осъден за държавна измяна и корупция в особено големи размери .... Зеленски вече е определян като милиардер в американските финансови медии ... Фалит ? Напълно е възможно... щото всеки който може краде ... а после лесно ще обвинят руснаците ... Простолюдието ша го дддуха ...

119

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 70 Я си *** - Знаеме Ви вас "красивите и успелите " ! Нали от такива като теб не смея никъде по света да кажа откъде съм !

118

Инфо

преди 1 година

Е как тези торбеши ще имат пари, като по международнисайтове за вербуване на наемници, се хвалят че плащатнадници от по 2 000 долара . . .на ден !!!

117

тя

преди 1 година

Айде, да се приключва най-сетне !

116

Анонимен

преди 1 година

Още веднъж ако пуснете тази статия и ще ви е за пръв път. А за окрайна картинката отдавна ни е ясна. Моят съвет към тях е: пАри нема! Действайте!

115

Анонимен

преди 1 година

Нема да се боите, Чичо САм шъ напечати още парички! А до макетата- обиче ви, за да не се повтори никога Украйна!

114

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Украина е пред фалит защото еврейският нацистки елит на заграбена от Кубратова и Волжка България,а после и от Русия Украина пълни банковите сметки на еврейското си население и ги праща да си харчат на Запад,докато на мнозинството от населнието в Руска Украина,което е Руско, се налага "правото" да бъде еничаризирано и с принудително навлечени фашистки укроуниформи да бъде противопоставено на Своята Освободителна Руска Свята Армия. Сиреч намерението на джендъра Зеленски е Руси да убиват Руси.

113

Ъъъъ

преди 1 година

Диктаторите са лудост.Те трябва да се неутрализират моментално.Какво ще правите ако утре Ердоган реши да дебългаризира Южна България.Единия не признава над 45милиона Украинци, другия над 20милиона кюрди!!!

112

Анонимен

преди 1 година

До Ама верно ли ? ....защото държавата плащат всеки месец на всяка укра за да има пари, а те типично по грандомански ходят и се дууупят по скъпарските им басейни и комплекси и не работят вече

111

Ама верно ли ? ....

преди 1 година

САЩ изсипа поне 40 МИЛИАРДА само миналия месец ... как пък не останаха няколко милиона да си платят вноските по държавния дълг ........

110

Поплавски

преди 1 година

Преди една година,трябваше да висиш на първия ел. стълб,за да спрат днес кръвополитията.

109

Анонимен

преди 1 година

Аве туркистанците нормални ри сти ве?са не би Украйна да води война с духове?кой прогони 4 мил. кой уби над 20000души ,кой изравни цели села и градове с земята........????????????сиганари сте ей мнооопрости.

108

НЯКОЙ

преди 1 година

Абе нали Русия щеше да фалира? То е ясно, че не Русия а САЩ и ЕС ще съсипят Украйна. Интересно след като Украйна обяви фалит коя държава ще им даде заем?

107

Анонимен

преди 1 година

До Сопутка, к.153 Как с какво ще плаща Украйна външните си заеми - с нови USA $! Наскоро ми свърши падежа на срочен влог и в банката ми върнаха абсолютни нови банкноти. На въпроса ми свършиха ли старите,вече употребявани такива, чиновничкоте от банката се засмяха и обясниха, че САЩ печатат вече нови банкноти и те са истински, машината ги приема

106

Анонимен

преди 1 година

Цената на газта , ще бъде десеторно по-голяма , а сметките баснословни, според Овчаров, благодарение на предателя Киро и ПП, а ПП и ДБ, не трябва да влизат във властта, че навредиха много на България!

105

За българите

преди 1 година

Разбиращи английски или руски препоръчвам от YouTube the following channels Gerald Celente, judge Andrew Napolitano interviews with Scott Ritter and col. Douglas McGregor, prof. Jefrey Sacks, prof. John Mayersheimer lectures, Aaron Mate. Много от тези интервюта ги има преведени на руски ва тубата. Повечето от тези хора са в черния списък на Зеленски.Ще ви стане ясно защо. Приятно гледане.

104

777

преди 1 година

Не е виновен този който яде баница, а този който му я дава.

103

За хората, посрадали

преди 1 година

от фашистката Киевска хунта:Верю в тебя, в дорогую подругу мою... Эта вера от пули меня темной ночью хранила... Радостно мне, я спокоен в смертельном бою... Знаю, встретишь с любовью меня, что б со мной ни случилось... Смерть не страшна, с ней не раз мы встречались в степи... Вот и теперь надо мною она кружится... Ты меня ждешь, и у детской кроватки не спишь... И поэтому, знаю, со мной ничего не случится!