163

Алекс Македонски

преди 1 година

Западни фирми крадат златото на България-например Челопеч-абсолютно легално и ,,законно".

162

Анонимен

преди 1 година

Па Канадци и Австралийци изнасят Българското злато немаскирано. като злато,а точно като злато.И кво.Тъй правят големите сили,а крепостните роби ревът във форумите .

161

Анонимен

преди 1 година

А западните колониалисти какво инасяха от Африкс,Азия,Южна америка?

160

Бунтата

преди 1 година

Никой не пише и не каьва как американските кравари точат света без да оставят и един цент за това!!!Да не си помислите,че краварите са най-миловидните и обичливи люде на света????Те са най-големите крадци на ресурси от страните от третия свят!!!!Колко процента са населението на америка на планетата акрадат 30процента от ресурсите на планетата!!!!!

159

Бунтата

преди 1 година

Защо не пишете кой изнася златото на България,без да плаща дори а сте седнали да гледате на други в канчето?????Ами защото сте платени *** и корумпирани медий!!!!!

158

Бай Иван

преди 1 година

Петрола от Ирак кой го точи 20 години вече ;) ???

157

Руски мародери

преди 1 година

Любимите братушки източнат банановите републики корумпирайки политиците им.Същото правят и в БГ.

156

До Жалко, но факт

преди 1 година

Може да ти е странно но е точно така: западните минни компании плащат добри заплати на местните хора, за които е постижение да работят за тях. След като свърши животът на мината задължително оправят ландшафта, много често правят езера на мястото на мината, садят дървета т.н. Схемата на руснаците е да подкупят най-безобразния диктатор (в една от страните имаха човекоядец) и той да организира източването с участието на частни армии.

155

BGM

преди 1 година

Кога всички ще разберем,че ковчег с ремарке няма.всичко е толкова безсмислено.

154

Друг

преди 1 година

Политика е *** дума. Политик е нищожно същество. Смърт за продажниците на свободата.

153

Капитан Петко

преди 1 година

А нашето злато същите го изнесоха с влакове - златният резерв от 20 тона е изнесен на съхранение в Москва през февруари 1959.

152

Анонимен

преди 1 година

Хахахахха че те краварите правят това от десетилетия с арабските страни и петрола им както и латинска Америка през '70-'80.

151

Служебен ученик

преди 1 година

Русия е номер 1 по производство на злато!

150

Анонимен

преди 1 година

А НАШЕТО ЗЛАТО КЪДЕ ВЪРВИ? - И ТО ВСИЧКОТО.

149

Жалко, но факт

преди 1 година

Когато е Русия става дума за ограбване, а когато са западни кампании е развитие на местната икономика, индустрия и подобряване качеството на живот на подрастващите 14-15годишни деца работещи в мините на западните компании

148

Анонимен

преди 1 година

не мога да разбера българите как ви вярват това което сте вие а обвинявате други и вие сте като америка умейте само да обвинявате като не имейте това което ви е нужно

147

Анонимен

преди 1 година

За това ли Русия иска нашата мафията на власт за им даде канали за контрабандата Борисов е идеален за тази работа

146

Анонимен

преди 1 година

НЕ БЕ ТОВА СА БЪЛГАРСКИ БИСКВИТИ "ЗЛАТЕН КЛАС"!...

145

до к.177

преди 1 година

Тази война между Украйна и Русия я спретнаха САЩ и ВБр не без участието на НАТО и Западна Европа чрез ЕС. САЩ прецениха, че светоеното й господство е застрашено и решиха да се разправят поетапно с Китай и Русия, започвайки война на територията на Украйна - от украинците територията и войниците, от САЩ, НАТО и държавите на ЕС - оръжието и боеприпасите. Започнаха с леко стрелково,противотанково и преносимо ПВО, преминаха през ракети с малък обхват, за да се стигне до модерни изтребители и ракети.

144

Анонимен

преди 1 година

Мисля,че западните санкции ще свършат след 2-3-ия месец на зимата и Урсулата ще се пренастрои в отглеждането на 7-те си деца. Не може потомците на немската държава от 30-40-те години на миналия век след 80 години отново да управляват Европа, този път чрез ЕК, ЕНП и водещата държава на европейската икономика - Германия. Това не бива да се допуска, както и безпрекословното изпълнение на заповедите на Свтовния Господар - президента на САЩ от страна на ЕС. В противен случай от този съюз няма никакв