228

Анонимен

преди 1 година

На тая не и ли омръзна да смърди ?

227

ТТ

преди 1 година

До АнонименСеляндур нещастен кой е в София вече 17 годиниСкрий се в селцето и си гори дръвцатааааааа

226

Добре

преди 1 година

Аз по-огормна заплаха от теб и ГЕРБ не виждам.

225

1 234

преди 1 година

Екстра. Топлофикация е създадена с друга цел попринцип. Вторичния продукт е парното. инсталацията е остаряла. Всички плащат поддръжката и. А най-хубавото е , че от време на време топломерите през лятото отчитат консумация на топлоенергия.

224

в дулово

преди 1 година

нали ще има ,,парно,,-какъв ти е проблема

223

ББ

преди 1 година

и като си толкова чистоплътна...ама вониш,морално,ценностно...те е страх от уважаваният от Народа ни г-н Рашков,спрял купуването на гласове от дпс-гроб като служебен...заради това бяха цирковете които спретвахте с дпс на контрола,хората не са слепи бре,ако влезете въобще ще сте късметлий,Братя...масово за ПП,отделете един ден за ...животите си...за България...за децата си и идете да гласувате...по съвест...вземете парите на пеевски и гласувайте по-съвест...децата ви имат право да живеят добре!

222

Мухаха

преди 1 година

Казано на кратко ... От Софийска Топлофикация ГИ МЪРЗИ да си съберат несъбраните задълженния за да платят СВОИТЕ задължения и да приключат с тая трагедия .

221

Анонимен

преди 1 година

И кво, вие ли ше пуснете парното...Крадлива ***......

220

Анонимен

преди 1 година

Надявам се смелите хора ог провинцията да ни помогнат с ресурсите си и така нататък!

219

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, цяла България ще плати за сметките на Софиянци

218

Анонимен

преди 1 година

Това е Промяната

217

Случаен минувач

преди 1 година

Ами ако това е единственият начин да скъсаме с Топлофикация - аз съм "за". Писна ми да ми се начисляват сметки на учетворени цени.

216

Чудесно,

преди 1 година

10гофини плащам парно в необитаемо жилище.От всичко можеш да се отървеш,само не и от Топлофикация.

215

Анонимен

преди 1 година

Тая ку-ку-мявка защо не каже парното под чия юрисдикция е?Защо Фъндъчката позволи години наред да бъде със стотици милиони задължения?Защото много се крадеше!

214

Директно

преди 1 година

За Сливенския затвор.

213

...

преди 1 година

До модерният "ляв"! Всеки който разбира ще ти каже, че електропреносната мрежа няма да издържи , ако всичко мине на ток! Пообразовай се ! София произвежда 40% от БВП на страната, така че това ще удари цялата държава!

212

...

преди 1 година

До за Витков! Ти верно няма да се събудиш! Борисов никога не е бил 17 години в общината, няма нищо общо със Софиянски, и ако беше прочел правилно, досега Топлофикация-София е платила над 250 милиона лихви по задължения ,оставени от Станишев! Не щеш да го проумееш, или се осребрява само за лъжи? И сега цената на енергията и на газта не се определя от Софийска Община!

211

Ха-ха

преди 1 година

"Демократичните" партии пак щели да бият ГЕРБ , с ... машинките на Мадуро! Някои са забавни в лъжите и манипулациите!

210

Анонимен

преди 1 година

Простокирието е отмъстително и не обича да е от страната на лузърите. Трябва ново нещо- киролените са не просто карикатури- те са опасни за държавата. Ниското им ниво е потресаяащо. Има какво да учат от ГЕРБ.

209

Анонимен

преди 1 година

Всички назначения в ТЕЦ са на Пеевски със знанието на тулупа от Банкя. През обществени поръчки се сключват договори само с фирми, които се отчитат на Пеевски. Отчисленията започват от 60% нагоре. Касиерката е майка му. Тя е главният ковчежник на ДПС. И до ден днешен ТЯ контролира съд, следствие и прокуратура. Най-верният пудел на ДПС е ББ.