113

Щерю

преди 1 година

- Симов, като Ви се стовари един 130 тонен "Сармат" в централата на "Позитано" 20 - и БСП ще разбере от промяната...

112

До 125

преди 1 година

А надутите цени и изкуствено напомпаната инфлация е над 50% в България, а в другите държави на ЕС е 7%. Хората сега живеят много по зле от колкото при Борисов и са на ръба на оцеляване.

111

Социална политика

преди 1 година

Социална политика благодарение на БСП: Увеличи се майчинството, увеличиха се детските надбавки за отглеждане на дете през втората година, най-накрая мечтата ни за безплатни детски градини и ясли е факт. Правителството отпусна допълнително финансиране за училищни автобуси в отдалечените и малките населени места, за да може всяко дете да има достъп до образование, увеличиха се стипендиите за надарени деца.

110

дедо Его

преди 1 година

Симов, я марш обратно в Кърджали и се скрий по-дълбоко у неекоя пещера,щото на изборите нема да влезете у парламенто...

109

рибока

преди 1 година

И България на изборите ще промени БСП!

108

ДААА..

преди 1 година

СИМОВ Е ПРАВ НИНОВА И МИНИСТРИТЕ И СВЪРШИХА НАЙ ДОБРА РАБОТА ОТ ЗАВИСТ И ЯД ЧЕ Е ТАКА МНОГО НЕ ПРИЗНАВАТ ТОВА АКО БЯХА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ПЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КОЛКО НЕЩА ЩЯХА ДА НАПРАВЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ НО ИМА ЛОШИ ХОРА И НЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА А ЗА СЕБЕ СИ

107

Анонимен

преди 1 година

ДА!!! Българомразците от антибългарската партия БСП,която е на пряко подчинение на "Козяк",където Вигенин беше на спявка при Мустафата,наистина тотално промениха БЪЛГАРИЯ! Те предизвикаха цунами от кризи, чудовищна инфлация,глад,мизерия! Потопиха РОДИНАТА ни в бенадежност и я ЗАГРОБИХА! Съд и затвор за предателите на НАРОДА и ДЪРЖАВАТА ни!!! Наглостта им е безкрайна и бездънна!!!

106

П.К.

преди 1 година

Дрънкалника симов този път уцели десятката. Как не е променена? Само като прекрачиш праговете на магазините от веригите и погледнеш новите-новички етикети...Свят ще ти се завие. Та само в магазините ли е промяната? Ами сметките за тока, за парното, за бендзините??? Та, да отдадем дълживото на тоя симов, ли беше? Позна, че бсп-то, ведно с п.п.дупе-то, наистина промени България. Което ще ни държи влага бая години напред...

105

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 111 Само че с пенсията от 467лв си забравил да споменеш и някои цени. Например сега кашкавалчето стабилно гони 25-30 лв/кг и сиренцето долу-горе е толкова. А когато през 2019г. пенсията беше 220лв кашкавалът струваше 12лв, а сиренето беше под 10. Сметката я оставям да направиш сам, ако можеш да смяташ разбира се.

104

Истината е

преди 1 година

Сори БСП ама ПП ви отнеха пенсионерите, бабките са влюбени в Киро и нищо не може да ги откаже от: "младите хубави, умни деца на баба".

103

Анонимен

преди 1 година

До 400лв. пенсия...Ми не е 400,а 467 лв Не е много но не е 220 лв ,както герп я направи от 1 юли 2019г.....

102

НЯКОЙ

преди 1 година

БСП промени България, вярно е от няколко дни по телевизията показват един зам.председател на БСП, който когато го снимат и е на обществено място проблемът му е,че не-може да си закопчае сакото. Абе другари променете се и му купете по-голямо сако.

101

НЯКОЙ

преди 1 година

БСП промени България като показа, че може да краде не по-малко от другите.

100

анонимен

преди 1 година

Прав е, промени България като ни върна във времената на Жан Виденов. Какво пък?! Нали има хора които не знаят или не помнят какво е било тогава, или пък не са били родени още, та да видят.

99

Анонимен

преди 1 година

На другарите ако им видите имотите и банковите сметки ще се шашнете. Но сметките не са в БГ а в офшорки в чужбина. Те не се декларират и не плащат данъци в БГ като ние пристолюдието. Спрете да плащате данъци спрете да пълните гушите на капиталистите оставе ги да се самоизбият.

98

6лв ОЛИО,30 КАШКАВАЛ

преди 1 година

Променихте ни....обедняхме рязко

97

400лв. пенсия...

преди 1 година

Сигурно има наивници,които му вярват този другар. Аз не.

96

Анонимен

преди 1 година

Този трябва да е първи в затвора преди Нинова!

95

Анонимен

преди 1 година

Вярно, е!! Нинова ни докара незнайно от къде Радев.

94

Така е

преди 1 година

БСП винаги е променяла България от лошо към по-лошо. Вече не броя колко национални катастрофи ни стовариха.