62

Кочбайрам

преди 1 година

я.. ОТНОВОО пошла пропаганда, някаква снимка от тимбилдинг на заде план играят волейбол хорицата. Много ефтини ставате и ме карате да се замисля дали Путин не е прав до някъде!?

61

Анонимен

преди 1 година

До Ааа, не!- Колко ли време и труд им е отнело да намерят тая Кирси. Ако въобще има такава.

60

Ааа, не!

преди 1 година

""Не е добре, че руснаците могат да пътуват свободно из Финландия. Това лишава санкциите от всякаква логика", коментира Кирси Илин, жителка на Лапенранта."...Те санкциите по принцип са без никаква логика. Но не разбирам защо Кирси иска да наказва обикновения руски народ? А като Русия ги насмете ответно със санкции финландците, Кирси първа ще заквичи, че било нечестно изнудване на финландския народ. Лицемерие! А финланците бяха честен и разумен народ! Какво става тук? Или ни пробутват пропаганда

59

Анонимен

преди 1 година

Нямам си друга работа, а ще си губя времето да ходя и да питам, че и да се интересувам от мнението на пияндурниците финландци! За мен има други, много по-удачни дестинации да изкарам годишния си отпуск.

58

Анонимен

преди 1 година

За това колко са добре дошли руснаците във Финландия, има *** и лесен начин да разберете. Отидете в Лааперанта, Турку, Тампере или Рованиеми и опитайте да си поговорите с финландец на РУССКИЙ ЯЗИК! ХА ХА ХА ХА ХА ХААА

57

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Европа да им върнат обратно всички деца ,жени и любовници на руските лидери да им дуднат на място , тогава набързо ще се откажат от всяка война

56

Анонимен

преди 1 година

Соpocoидните тъпaнapи след като им покажеш точни факти и елементарни анализи в защита на една теза обявяват другите за луди, за ненормални, неработещи, без доходи и семейства, дърти и пpoсти. То точно затова днес могат да се включат нopмални хора защото е Събота, неработен ден, а на соpocоидите им плащат да дpискат по форумите и моделират общественото мнение. Колкото до чатовете, в САЩ над 84% редовно чатят по социалните мрежи, другите просто са се отвратили от неолибералните тъпaнaрии там.

55

Луд

преди 1 година

До Анонимен 59 Отдавна е доказано и показано, че нормални хора из чатарниците няма. Вси сме с някакви ментални изкривявания. Нормалните хора работят, правят пари, гледат си семействата, не гласуват и не се интересуват от политика, ако не са политически фигури.

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59Ама поне пишат правилно. Не знам като си писал на колко ракии си бил че тотално си объркал буквите. Това нормално ли е?

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57Ами не знам ти ми кажи ти явно си по асоциациите.

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55 А каква е българската асоциация на една обикновена руска фамилия като Путин например?

51

АнонимеН

преди 1 година

КИТАЙ ПРОДАВА ВЛОЖЕНИЯТА СИ ВЪВ ВЪНШЕН ДЪЛГ НА ФАЩ , ЗАЩОТО ЗНАЕ , ЧЕ ТОЗИ ДЪЛГ ЩЕ БЪДЕ КОНФИСКУВАН ПРИ ЕДНО ТЯХНО НАПАДЕНИЕ НА ТАЙВАН!! КИТАЙ ВЕЧЕ ИМА ПОД 1 ТРИЛИОН ПРИТЕЖАНИЕ НА ВЪНШЕН ДЪЛГ НА ФАЩ!

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47Съжалявам но името наистина е Аки. Жалко че на български се прави такава асоциация, смешно е, като например Дрискол и подобни. Но на финландски си е нормално.

49

финка

преди 1 година

Има един руско-финландски филм "Кукушка" от 2002. Там е казано всичко за руско-финските отношения.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42не я знам икономикаата им но те самите си признават че като нация тотално не са наред. не знам от какво може би от канския студ и дългите периоди само светло и само тъмно. наистина пият като смоци а после откачат. истина е.

47

Анонимен

преди 1 година

Каза търговецът Мохамед.... я вън от ЕС мър ши!

46

Анонимен

преди 1 година

"Най-голям външен дълг има САЩ. И какво от това? " --------------- Не сме длъжни да те ограмотяваме. Сърди се на родителите ти, че не са те изучили навремето и са ти предали увреден ген. За доброто образование се плаща. Хващай мoтиката и заминавай да копаеш нивите на село.

45

анонимен

преди 1 година

Еее, и в Питер имат не много добро мнение за финландските туристи. Мнозина от тях идват, или поне са идвали преди войната, там само за почивните дни на така наречен алкохолен туризъм - да се напият до козирката с евтиния руски алкохол. Дори в хотелите има специално назначени служители, които ги качват по стаите после

44

Анонимен

преди 1 година

Най-голям външен дълг има САЩ. И какво от това?

43

Анонимен

преди 1 година

"Финландия има 3 х по-голям БВП на глава от населението в сравнение с България. Къде сте тръгнали да критикувате икономиката на Финландия, профани? " ---------------- А между другото "профан" си точно ти, защото си такъв тъпaнap, че не можеш да направиш елементарен анализ. Националният дълг на Финландия спрямо GDP за 2022г е 68% срещу национален дълг на Р. България спрямо GDP, който е 23.83%. Финландия е в дългова спирала бе, пpoфан!