33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 вы нам не нужни ни балкани и болгария вашая корупция вас убивает

32

Анонимен

преди 1 година

Цялата тази гигантска ИТ индустрия няма да работи на запад по банални причини - средната класа изчезва, всички стават бедни, а на бедния който няма пари за***бедния като няма пари от цоциала му отпускат 1200 еврака месечно + разходи за квартира и топла вода.

31

Анонимен

преди 1 година

"Въпреки рекордната инфлация в ЕС, икономикта расте" - расте, ама не на база по-голямо потребление и производство, а на база повишени цени, но за това трябва точен анализ, който е чужд на мисирките.Щото едно е да произведеш и продадеш 10 единици стока по 100 долара, друго е да направиш същото, но 5 единици по 500 долара - направо "огромен растеж"

30

SWAN

преди 1 година

Догодина по това време, лихвите на ЕЦБ отново под нулата и имотите продължават - за всички умници дето мислят че банките или кредитират, или не кредитират :)))))))))))))))))

29

неграмотен

преди 1 година

нова българска дума - икономикта !

28

Один

преди 1 година

Икономиката расте,защото всичко живо харчи яко да се спаси от инфлацията.Като свършат спестяванията и се свие потреблението,какво ще се случи?

27

SS

преди 1 година

Глупости !!! ЕС е пред невиждана рецесия ! Съвсем скоро сами ще се убедите !

26

Анонимен

преди 1 година

Това в ЕС не е нищо. В Русия икономиката така расте ме графиката пробива горния край на телевизора и удря в тавана на стаята.

25

Анонимен

преди 1 година

Световното развитие винаги се дължало на напредничава Европа.Точно за това херпутлеер се мъчи всячески да разедини Европа но,няма как да успее тъй като Русия е много изостанала във всички отношения.

24

Анонимен

преди 1 година

Радва ни, че икономикта ни расте, но не проумяваме как се получава така, че там, където до вчера падаха бомби, а днес готвят референдум - в Мелитополь - килограм краставици струват 40 цента, килограм домати са 50 цента и килограм череши - 60 цента. Как?

23

Анонимен

преди 1 година

Первые арендодатели в Германии начали сокращать часы подачи горячей воды и отопления на фоне роста цен на газ и электричество. В 600 квартирах в саксонском Диппольдисвальде горячую воду теперь будут подавать с 4 до 8 утра, с 11 утра до 1 часа дня и с 5 до 9 вечера.

22

Анонимен

преди 1 година

Цялата тази гигантска ИТ индустрия няма да работи на запад по банални причини - средната класа изчезва, всички стават бедни, а на бедния който няма пари за топла вода не можеш да продадеш, ще престане да работи рекламния бизнес, всеки ще си държи телефона по 5-8 години, а може и да се върнат с бутоните, защото с екран ще бъдат твърде скъпи да се продават, изобщо живота силно ще се измени.

21

Анонимен

преди 1 година

А Жан-Пиер какво каза за рецесията в САЩ?

20

Анонимен

преди 1 година

Русия в момента има нужда и иска да си върне Балканите и източна Европа в своята сфера на влияние. България трябвя да използва случая за излизане от ЕС и НАТО и връщане в орбитата на Русия.

19

Анонимен

преди 1 година

0,7 растеж при 8,9 инфлация е свиване на икономиката с 8 % Не сме извадили свиването на населението в еврозоната и става реално свиване на икономиката с 7 % за една година което си е апокалипсис . Това е много лош резултат . Така става когато човек задлъжнее . Следващите две десетилетия запада ще преживее най трудните си времена . Не че и другите ще цъфнат ама точно в този момент не е добре да сме в ЕС .

18

Анонимен

преди 1 година

Трийте и си слагайте сами по 100 плюсчета, залъгвайте се, че някой харесва санкциите на кравария.

17

Анонимен

преди 1 година

Ако направим справка ще излезе, че еврогейскияя съюз е окрал от България в пъти повече от това, което ни е дал.

16

Демократ

преди 1 година

Тая статия сьпоставя две взаимно изключващи се неща - растеж и висока инфлацияРаботническо дело може да завиди

15

123

преди 1 година

Триете коментари! Икономикта у БГ няма да се развие добре с неграмотници като вас! Абе кой въобще ви плаща на вас БЕ? Нямате една публикация без правописна грешка! ИКОНОМИКАТА!!!

14

Анонимен

преди 1 година

До 123 Точно това е най-безобразното, че ни трият някакви завършени неграмотници.