28

От Вселената

преди 1 година

Ислямист и Китаец - Комунист седят на пейка в парк. Изведнъж Ислямиста става сваля си обувката и удря Китаеца по главата. - Това е за нападение срещу Японците! Китаеца - но аз не съм Японец, аз съм Китаец.! Мюслито - Японци, Китайци - все едно... Мюслюто сяда сяда и Китаеца става и му прасва един чепик по главата. - Това е от Комун Революцията в СССРето? Мюслито учуден - Но нали СССРето освободи България от Мазламето? Китаеца - Та то Мюзлюм и Комун е все едно и също бе човече!

27

От Вселената

преди 1 година

Еххх Каскет, каскет колко си напет, кат управляваш с Каскет! Каскета с каскет, гони кокошките в двора на Козела, а те бягат в полето при Петела да си оправят карамела. Еххх Петльо, петльо Герес Златоперес, Кукуригай Сутрин Рано да пробудиш ти с Очи, ХОРСКИТЕ ДУШИ, че Кокошка и Яйца без АНТИБИОТИК И ХОРМОНИ НЯМА на пазара, в наща Прекрасна пълна със Старини и Бъднини, Високи Сини Планини в Балканската Кошара, в наща Родна Българска Държава!

26

пасарела

преди 1 година

От тоя досадник най после да се оттървем дай боже !! Нека сега по български да му се търси сметка , защото той само лаеше , а кервана си ........ !Всеки нов търси сметка на стария и така в омагьосан кръг и без никакъв ефект !! Колкото до Чашков , пази боже от такива !!!

25

анонимен

преди 1 година

А сега другарят Рашков да прати още едно писмо на Гешев, което трябваше да изпрати преди 7 месеца. Относно отказа на прокуратурата да образува дело срещу лицето Кирил Петков Петков за подаване на декларация с невярно съдържание ( прословутото му двойно гражданство). Айде, другарю, като си борец за правдата, да е докрай.

24

Анонимен

преди 1 година

Чашков,дръж се сега каскета ще подгони теб...ти сънуваш ли ,как може така да се излагаш пред цяла България по бял ден да се налюркаш и като затваряше вратата така се изтряска в ***....голям смях падна

23

От Вселената

преди 1 година

Ле, ле мале кой туй нещо, дет вкара стадото в КОШЕРНИ КОШАРИ заради унуй нещо? КАРАНТИНА се нарича и ВКАРА КАРТИНАТА ОТ КАРТАГЕН в очите на ОВЦЕТЕ да блеят и мислят, че са в КОШЕРИ и МЕД, че ще ядат безплатно СЛАДОЛЕТ и ще дават МЛЯКО без РОГА да показват занапред.

22

До 23

преди 1 година

Идея нямаш колко са полезни коментарите ти! Евала!

21

От Вселената

преди 1 година

Ле, ле мале кой туй нещо, дет ме бара за унуй нещо? Кат ме барне уста отваря и тя си плямпа за унуй нещо. Ставам рано и гледам: Насъбрали се делегати, адвокати, професори, сестрици, дофтори, учители, политици да ми гледат унуй нещо! Аз им плямпам, те ме барат! Аз го вдигам! Те ръкопляскат! Браво, браво на унуй нещо - ДЕТ ТИ ВДИГА ДУШАТА ДА ПЛЯМПАШ ЗА УНУЙ НЕЩО, ДЕТ ТЕ ПРАВИ ГЕРОЙ НА СЪБРАНИЯ, ПЛОЩАДИ, ТЕАТРИ ДА СЕ БИЕШ В ГЪРДИТЕ И ДА ПЛЯМПАШ ЗА УНУЙ НЕЩО!

20

Анонимен

преди 1 година

Рашков се подписал като министър на вътрешните работи, но той вече не е. Това е невярно съдържание. ХахахаХахахаХаха

19

Митко

преди 1 година

Този Бранимир Балачев е същия, който в сряда говори в защита на Гешев в парламента и се опитваше да оборва министърката на правосъдието Надежда Йорданова за европрокуратурата, но не му се получи. Да ги питам ГЕРБ защо техни депутати нарушават карантината и противоепидемичните мерки, а те в началото на ковида затвориха парковете, бизнесите, училищата и университетите и като цяло всичко. Даже имаше КППТА на всички входове и изходи на областните градове.

18

Екс министър Рашков

преди 1 година

Бойко Рашков ( ЕКС министър на вътрешните работи). Бойко Рашков днес не е министър. От преди 1 месец е екс министър. Правителството беше свалено преди месец. Сега да върнат заплатите за последния месец! Когато си уволнен заплата не ти се полага, г-н Рашков.

17

Анонимен

преди 1 година

Чуди се кой да арестува в последния ден. Търсил на Женския пазар някоя жена да чуе какво говори, но хората като го видели и млъквали. След това отишъл в парка да дебне на крос пътеката. Чакал някой да чуе докато прави крос какво казва по хендсфри-то. Не успял да чуе нищо и на пътеката.Търсил да чуе една жена какво казва на спирката. Ударил на камък навсякъде. Накрая получил факс от Космоса, че 1 нарушил карантина. Но тестовете се оказали отрицателни и сега ще търси перука. Цяла Б-я се подиграва.

16

Анонимен

преди 1 година

Карантината , както и маските са ПРОТИВОЗАКОННИ! Тоя е взел пари да прави реклама на ковида. Що мълча от април до сега бе инсект?!?

15

У бре

преди 1 година

Ей,голям Паисий излезе Рашков! Писма взел да пише?!А Гешев да изчака до служебното правителство и да ги поема - И Киро,и Асен,и Рашков,че доста каши забъркаха! Че Баце ще им търси карез за ОНЯ нощен арест,докато да живи..

14

Анонимен

преди 1 година

Странно защо в Испания няма карантина за носителите на Ковид19. Дори не дават болнични ако нямат носителите на вируса 39 градуса. В България карантината е 5 дни в момента за ВА.4 и ВА.5. Това е несериозно. Няма ли да търси наркодилърите? Всеки ден по над 20 дрогирани хващат. Тази дрога да не я берат в гората? Ще открие ли наркобосовете?

13

Хехе

преди 1 година

Всичката Мара от Промяната втасала,сал таз нарушена депутатска карантина ще оправи на Киро бакиите и на Рашков амбициите. Де да беше така...

12

Анонимен

преди 1 година

Аз апелирам Рашков да се занимава с бруталните убийства, телефонни измами, трафик на наркотици и хора, незаконни мигранти. А, той с карантина се занимава. Това е МВР не РЗИ, Рашков.

11

Анонимен

преди 1 година

Балачев има отрицателни тестове. Рашков е психо.

10

Анонимен

преди 1 година

Вече си никой пиянде, сега ще те съди който те хване.

9

Анонимен

преди 1 година

Рашков, хората чакат да изкараш доказателства за арест на Борисов. Хаахахахахахаха За шеф на РЗИ ли се точиш, бе???